YDinopoulos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2005 Το RAM του μηνος εχει ενα dvd με τo suse 9.3 με αρκετα προγραμματακια καθως και το πρωτο απο καποιο ενθετα με τιτλο "To linux για οσους ξερουν Windows" Tο εχει παρει κανεις ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Οκτώβριος 11, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 Τωρα που βγηκε το 10? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 11, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 Mου φαινεται πιο ενδιαφερον το βιβλιαρακι παρα η νεα εκδοση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Οκτώβριος 11, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 ναι το αγορασα εγωμιλαμε ειναι παρα πολυ καλο,το suse εχει παρα πολλα προγραμματακια και το βιβλιαρακι σε γλιτωνει απο το ψαξιμο (στην αρχη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Οκτώβριος 11, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 πιστευω οτι με το suse μπορει καποιος να κανει την αρχη ειδικα αν δεν υπαρχει dsl μιας και μεσα στο dvd υπαρχει τουλαχιστον 1 προγραμμα απο καθε κατηγορια που μπορει να φανταστει κανεις οποτε ειναι everything inclusive Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 11, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 Παω να το παρω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Οκτώβριος 11, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από bourlas πιστευω οτι με το suse μπορει καποιος να κανει την αρχη ειδικα αν δεν υπαρχει dsl μιας και μεσα στο dvd υπαρχει τουλαχιστον 1 προγραμμα απο καθε κατηγορια που μπορει να φανταστει κανεις οποτε ειναι everything inclusive ε ναι εχω εμειναυπαρχει προγραμμα να παιζει dvd,να αντιγραφεις cd,επεξεργασιας εικονας κτλ κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Οκτώβριος 11, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 και εγω το πηρα ντινοπουλε. αξιζει παρτο. τα suse απο κει τα περασα εγω. το βιβλιαρακι εμενα μπορω να πω με βοηθησε,γιατι δεν ειχα ιδεα απο λινουξ...(ενω τωρα εχω) τρομαρα μου. βασικα το βιβλιαρακι εχει μεσα διαφορες πληροφοριες για το suse,τι να προσεξεις κατα την εγκατασταση,πως να κανεις τις ρυθμισεις του yast κτλ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 11, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 To τσιμπησα....Πολυ ενδιαφερον ακομα κ για καποιον που δεν εχει ιδεα απο linux. Σιγουρα θα παρω κ τα αλλα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Οκτώβριος 31, 2005 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Πήρε κανένας το νέο τεύχος του RAM; Έχει μέσα και άλλο βιβλιαράκι για το SuSE Linux; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Οκτώβριος 31, 2005 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Ναί ! Το πήρα κι εγώ ! Πρώτη φορά που βάζω Linux !!! Δεν είναι κι άσχημο περιβάλλον, μοιάζει κάπως με Windows Που λες R@tNET αγόρασα το νέο RAM (του Νοεμβρίου) κι έχει τα updates του Suse 9.3 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 31, 2005 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 το RAM εδώ και αρκετό καιρό στηρίζει το OSS και του αξίζει ένα μπράβο για την προσπάθειά του μην ξεχνάμε ότι είναι και το #1 περιοδικό πληροφορικής σε πωλήσεις στην Ελλάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Οκτώβριος 31, 2005 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 19:30] μην ξεχνάμε ότι είναι και το #1 περιοδικό πληροφορικής σε πωλήσεις στην Ελλάδα Ναι, ε;; Περίεργο μου φαίνεται μιας και όσα χρόνια αγόραζα συστηματικά 4-5 περιοδικά το μήνα είχα σχηματίσει τη γνώμη ότι είχε πάρει καπως την κατιούσα...απο ποιότητα άρθρων δλδ... ...είχε βέβαια πάντοτε μερικες αναλαμπές...για λίνουξ η αλήθεια είναι ότι είχε συχνάπολλά βοηθητικά άρθρα... Τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα...μου έκανε εντύπωση ομολογούμενως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Οκτώβριος 31, 2005 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Eμένα αυτό που μου άρεσε και με εκφράζει απόλυτα από το RAM αυτού του μήνα είναι το γράμμα στην σελίδα 272 με τίτλο "ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΝΗΡΟΥΛΙΔΕΣ" Υπόψιν αγοράζω το RAM κάθε μήνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 31, 2005 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από vgiozo Ναι, ε;; Περίεργο μου φαίνεται μιας και όσα χρόνια αγόραζα συστηματικά 4-5 περιοδικά το μήνα είχα σχηματίσει τη γνώμη ότι είχε πάρει καπως την κατιούσα...απο ποιότητα άρθρων δλδ......είχε βέβαια πάντοτε μερικες αναλαμπές...για λίνουξ η αλήθεια είναι ότι είχε συχνάπολλά βοηθητικά άρθρα...Τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα...μου έκανε εντύπωση ομολογούμενως... αν θέλετε να συνεχίσουμε την κουβέντα, μπορούμε και εδώ:http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=5201 Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Νοέμβριος 27, 2005 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2005 Το περιοδικό RAM ότι έβγαλε έβγαλε για το SuSE και γενικά για το Linux... στο τεύχος 197 Δεκεμβρίου δεν έχει τπτ. :TD: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 27, 2005 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από R@tNET Το περιοδικό RAM ότι έβγαλε έβγαλε για το SuSE και γενικά για το Linux... στο τεύχος 197 Δεκεμβρίου δεν έχει τπτ. :TD: το χα σχολιάσει κι εγώ παλιότερα (τους είχα στείλει mail), και μου είχανε πει ότι δεν μπορούν σε κάθε τεύχος να έχουν και κάτι για linux, αλλά φροντίζουν κάθε τόσο να έχουν και κάποιο άρθρο (είχαν ένα ωραίο άρθρο στις Συμβουλές νομίζω, για linux clustering και είχα στείλει mail ότι καλύτερα να έχουν οδηγούς για πιο "αρχάρια" πράγματα - έψαχνα κι εγώ τότε κάτι να διαβάσω- γιατί cluster στο σπίτι χλωμό να στήσω! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Δεκέμβριος 1, 2005 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [27-11-2005 15:54] ... (είχαν ένα ωραίο άρθρο στις Συμβουλές νομίζω, για linux clustering και είχα στείλει mail ότι καλύτερα να έχουν οδηγούς για πιο "αρχάρια" πράγματα - έψαχνα κι εγώ τότε κάτι να διαβάσω- γιατί cluster στο σπίτι χλωμό να στήσω! ) Έλα... τους πήρες από τα μούτρα τους ανθρώπους και τώρα δεν γράφουν τπτ για Linux OS... :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.