Jump to content

ΛΓ*1915*ς

’ννα_19

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σήμερα αγόρασα αυτήν την καταπληκτική οθονούλα νομίζω πως έχω ένα καμένο πιξελ ξέρω πως με καλύπτει η εγγύηση. Μπορώ όμως να την πάω όταν θα κοντεύουν τα 3 χρόνια ίσως τότε να γίνει η αντικατάσταση με καλύτερη τη λέτε θέλω την γνώμη σας:) ?

Ευχαριστώ!

Χεχε, για νέα χρήστης είσαι στον σωστό δρόμο :p

Ναι, υπάρχει πιθανότητα να στην αλλάξουν με άλλη καλύτερη με την προυπόθεση ότι δεν θα έχουν stock από το μοντέλο που έχεις.

ήδη μάλιστα το 1915 ψιλοκαταργείται με δεδομένη την έλευση του 1950.....

Αρχική απάντηση από RootX

Χεχε,

(το υψηλόβαθμο/βαρο μέλος που λέγαμε...)

Λογικα δυσκολο να βρει ελλειψη stock για το συγκεκριμενο μοντελο.Πουλαει ακομα σα τρελη η οθονουλα san ΒΕST VALUE for money.Λογικα δε θα εχεις προβλημα αντικαταστασης ομως αν την πηρες απο Eλλαδα.

Επισης nice title αλλα τα μοντελα και οτιδηποτε αλλο επιτρεπεται να τα γραφουμε με αγγλικους χαρακτηρες,εκτος αν δε εχεις Αγγλικο αλλα μονο Ελληνικο πληκτρολογιο πραγμα που θα σε κανει ακομα ποιο αγαπητη σε πολλους admin :D

Kαλως ηρθες στο ΛΑΒ forum.

απο την αρχη στα βασανα?:p :P :p καλος ηρθες στο club των RMA

Αρχική απάντηση από ’ννα_19 [Σήμερα, στις 16:17]

Σήμερα αγόρασα αυτήν την καταπληκτική οθονούλα νομίζω πως έχω ένα καμένο πιξελ ξέρω πως με καλύπτει η εγγύηση. Μπορώ όμως να την πάω όταν θα κοντεύουν τα 3 χρόνια ίσως τότε να γίνει η αντικατάσταση με καλύτερη τη λέτε θέλω την γνώμη σας:) ?

Ευχαριστώ!

Αντικατεστησε την όσο πιο γρήγορα γίνεται για να σου δωσουν καινουρια αλλιώς θα πάρεις ανακατασκευασμένη!

Αρχική απάντηση από doctor

Αντικατεστησε την όσο πιο γρήγορα γίνεται για να σου δωσουν καινουρια αλλιώς θα πάρεις ανακατασκευασμένη!

αυτό θα σου έλεγα κι εγώ. νομίζω η περίοδος είναι 15 με 30 μέρες περίπου, οπότε καλύτερα βιάσου;)

Ένα παιδί από το insomnia πήρε μια τέτοια το κατακαλόκαιρο. Την γύρισε πίσω για ένα καμένο pixel και ποια νομίζετε του δώσαν σε αντικατάσταση; Την 1980Q! Και μάλιστα χωρίς καμία διαφορά χρημάτων. Το μόνο που του είπαν είναι ότι δεν είχαν διαθέσιμο το συγκεκριμέμο μοντέλο εκείνη την περίοδο. :D

Αρχική απάντηση από sa1901

Ένα παιδί από το insomnia πήρε μια τέτοια το κατακαλόκαιρο. Την γύρισε πίσω για ένα καμένο pixel και ποια νομίζετε του δώσαν σε αντικατάσταση; Την 1980Q! Και μάλιστα χωρίς καμία διαφορά χρημάτων. Το μόνο που του είπαν είναι ότι δεν είχαν διαθέσιμο το συγκεκριμέμο μοντέλο εκείνη την περίοδο. :D

ΕΙΝΑΙ Κ...ΦΑΡΔΟΣ ΑΣΧΗΜΑ!

Παιδια μια ερωτησουλα στους κατοχους των 1915s.Μολις χθες πηρα και γω το μαραφετι και παρατηρησα το εξης:εμφανιζει στην οθονη καθετες ασπρες κυλιδες.Τι εννοω,οχι πολυ εντονες αλλα φαινονται σαν δακτυλιες και ετσι στο κειμενο αλλου τα γραμματα φαινονται κανονικα και πισω απ αυτες τις κυλιδες φαινονται θολα.Για να γινω πιο σαφης ειναι οπως οταν ακουμπαμε την μυτη μας σε τζαμι και μετα φαινινται τα ...λαδια(οχι δεν ακουμπησα τη μυτη μου)Μην μου πειτε αν θυμηθηκα να την καθαρισω...γιατι την εγλειψα.Ξερετε την ξενερα ετσι;υστερα απο 9 χρονια συμβιωσης με την ΕΙΖΟ F-35S περιμενα κατι καλυτερο.Εχω και ενα φιλο με το ιδιο μοντελο αλλα δεν ερχεται ο λακαμας να την δει.Πειτε μου σας παρακαλω γρηγορα μην κανω ξεχωριστο theadακι.Τι διαολο να ειναι ρε παιδια?Εχω λυσσαξει.

Υ.Γ Αννα καλως ηρθες.Οταν ειναι κλειστη δεν παρατηρειται κατι τετοιο(ειναι μαθ=υρη παντου δλδ)Η αγορα εγινε απ τα e-shop

Αν δε θέλεις να μπλέξεις με το κατάστημα που αγόρασες την οθόνη σου πάρε στην ΑΛΜΑΝ ΕΛΛΑΣ τηλ 2102409150 φαξ 2102409155 σε 5 εργάσιμες ημέρες (περίπου) γίνεται η αντικατάσταση στο σπίτι σου ή όπου αλλού σε βολεύει

Σας Ευχαριστώ παιδιά. Το πιξελάκι είναι ένα μικρούλικο κόκκινο και στο μαύρο δεν φαίνεται. Εγώ λέω να την πάω όταν θα κοντεύουν τα 3 χρόνια:) λοοολ. Έχω και αγγλικό πληκτρολόγιο English:). Χάρηκα που σας γνώρισα και έγινα μέλος του forum σας!

Καλά να περνάτε!

Satkok(cock!!!)σε ευχαριστω τα μαλλα.Τελικα ετσι εγινε αφου φυσικα επικοινωνησα πρωτα με e-shop(αψογοι).Παντως οποιος δεν το ξερει ετσι γινεται,στελνεις fax το τιμολογιο/αποδειξη αγορας και κατα τα λεγομενα τους σε 2 εργασιμες μερες ερχονται και στην αλλαζουν.Παντως στην ALMAN που κανει αυτη τη δουλεια ηταν και το service της acer εως προτινως και ο αδερφος μου που πηγαινε εκι το laptop μου ειπε:Ωχ....

Παντως δεν εχω δει να χει κανενας παραπονο με τισ LG σε αυτον τον τομεα.Iδωμεν...

Αννα ελπιζω να σαι Αννα και οχι Αννος,γιατι τα ματια μας εχουν δει πολλα σε αυτο το ρημαδοinternet....Οι υπολοιποι καταλαβαινουν τι εννοω....Παντως το στυλ γραφης σου φαινεται γυναικειο.Τεσπα μην το παρεις πατριωτικα παντως ετσι;Καλα posts.......

’ννος:) μάρεσε υπάρχουν και τέτοιοι τύποι; θα σου έστελνα την φωτογραφία μου αλλά ο μπαμπάκας μου λέει να μην στέλνω φωτογραφίες σε ξένους:).

Αρχική απάντηση από ’ννα_19

’ννος:) μάρεσε υπάρχουν και τέτοιοι τύποι; θα σου έστελνα την φωτογραφία μου αλλά ο μπαμπάκας μου λέει να μην στέλνω φωτογραφίες σε ξένους:).

όταν φτάσεις τις 50 δημοσιεύσεις θα μπορείς να τη βάλεις avatar;) :p

Αρχική απάντηση από Hydrus

Αννα ελπιζω να σαι Αννα και οχι Αννος,γιατι τα ματια μας εχουν δει πολλα σε αυτο το ρημαδοinternet....Οι υπολοιποι καταλαβαινουν τι εννοω....Παντως το στυλ γραφης σου φαινεται γυναικειο.Τεσπα μην το παρεις πατριωτικα παντως ετσι;Καλα posts.......

η επιδραση απο το irc ειναι εμφανης...xouxoy xou

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.