Jump to content

Προτεινεται DVD-RW για αγορα

theHitma@n

Recommended Posts

Εγώ απλά να πω ότι νεc έχει παρα πολύ κόσμος. Έχει δοκιμαστεί αρκετά και σε γενικές γραμμές δεν έχουν ακουστεί και πολλά παράπονα.

Σίγουρα σε μερικούς θα βγήκε ελαττωματικό, όπως και σε άλλους τα LG ή κάτι άλλο, αλλά για 40 ευρώ που νομίζω ότι έχει, εντάξει, είναι μια χαρά αγορά.

Ένα μεινονέκτημά του είναι πάντως ότι σαν αναγνωστήρι είναι αργό.

Αρχική απάντηση από Sbeetle

Εγώ απλά να πω ότι νεc έχει παρα πολύ κόσμος. Έχει δοκιμαστεί αρκετά και σε γενικές γραμμές δεν έχουν ακουστεί και πολλά παράπονα.

Σίγουρα σε μερικούς θα βγήκε ελαττωματικό, όπως και σε άλλους τα LG ή κάτι άλλο, αλλά για 40 ευρώ που νομίζω ότι έχει, εντάξει, είναι μια χαρά αγορά.

Ένα μεινονέκτημά του είναι πάντως ότι σαν αναγνωστήρι είναι αργό.

Να το πώ αλλιώς... ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ....

Αρχική απάντηση από Sbeetle

Δηλαδή;

ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ειναι το Δευτερο φτηνότερο.. ρε παιδιά, νταξ, εγώ δεν πάω την NEC... Αλλά έτσι κι αλλιώς, άν είχα να διαλέξω, ποτέ δεν θα πήγαινα για το απολύτως φτηνότερο οτιδήποτε κι άν είναι αυτό.. ένα κλικ πάνω και θα είχα το κεφάλι μου κάπως πιο ήσυχο!

Αρχική απάντηση από oktech

ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ειναι το Δευτερο φτηνότερο.. ρε παιδιά, νταξ, εγώ δεν πάω την NEC... Αλλά έτσι κι αλλιώς, άν είχα να διαλέξω, ποτέ δεν θα πήγαινα για το απολύτως φτηνότερο οτιδήποτε κι άν είναι αυτό.. ένα κλικ πάνω και θα είχα το κεφάλι μου κάπως πιο ήσυχο!

Τι να σου πω γούστα είναι αυτά. Πάντως σε ένα φίλο χάλασε το νεκ, σε έναν άλλο χάλασε το lg, σε εμένα δεν έχει χαλάσει τίποτα μέχρι στιγμής και το έχω πάνω από χρόνο.

Επίσης νομίζω ότι το πλαίσιο δίνει 2 χρόνια εγγύηση πλέον στο νεκ, οπότε why not? Όχι ότι τα άλλα είναι άσχημα. ’μα είσαι γκαντέμης, ότι και να πάρεις θα χαλάσει...:D

Για την Plextor που όλοι λένε τα καλύτερα και την προτείνουν παντού ξέρω ότι έχω δει δύο drives, ένα cd-rec και ένα dvd-rec να χαλάνε. Αν τα plextor χαλάνε έτσι απλά (μη φανταστείτε καμιά τρελή ή μη-σωστή χρήση) τι να πούνε και τα Nec? Εγώ oktech ξέρω και λέω ότι τα έχω δει σε πάμπολλα reviews να σκίζουν.

Πάντως σε κόβω να μην αγόραζες ποτέ Skoda... :D

ΟΚ ρε μαγκες...ευχαριστω:) Απ'οτι βλεπω οι περισσοτεροι προτεινεται αυτο που ειχα σκεφτει στην αρχη να παρω. Αρα μαλλον το ΝΕΚ θα παρω. Εχω διαβασει οτι και το liteon1693s ειναι αρκετα καλο. Αλλα ρε γαμωτο το ψιλοφοβαμαι αυτο γιατι ειναι liteon. Ετσι και εβγαινε καποιο καλο pioneer DVD-RW θα το χτυπαγα με κλειστα ματια γιατι πιστευω οτι ειναι η καλυτερη μαρκα σχετικα με τα DVD.

Για πειτε και καποιο καλο προγραμματακι για να γραφω κιολας. Με NERO 6 μπορεις να γραψεις DVD?

Αρχική απάντηση από gznp

Για την Plextor που όλοι λένε τα καλύτερα και την προτείνουν παντού ξέρω ότι έχω δει δύο drives, ένα cd-rec και ένα dvd-rec να χαλάνε. Αν τα plextor χαλάνε έτσι απλά (μη φανταστείτε καμιά τρελή ή μη-σωστή χρήση) τι να πούνε και τα Nec? Εγώ oktech ξέρω και λέω ότι τα έχω δει σε πάμπολλα reviews να σκίζουν.

Μα... SKODA έχω!!!

Αρχική απάντηση από gznp [Χθες, στις 19:13]

Αυτο ειναι σχετικο γιατι και εγω στην αρχη χρησιμοποιουσα Plextor.Δεν λεω οτι χαλασε ουτε οτι δεν ειναι καλο ειναι απο τα καλυτερα.

Μετα αγορασα 3 ΝΕC,οχι οτι χαλασανε αλλα απλα γιατι το καθε μοντελο ειχε καλυτερα χαρακτηριστικα απο το προηγουμενο και απο τοτε αν και φανατικος-ΒΜWδακιας-τα<Sκοda>δεν τα αλλαζω:)

Αρχική απάντηση από sotiris [11-10-2005 16:52]

το liteon 1693

1) διαβάζει εκπληκτικά

2) υποστηρίζει ό,τι θες μέσω του omni patcher

3) είναι η αναφορά στον pi/po έλεγχο δισκακίων μέσω του kprobe.

Εχω το lite on 1673S τί εννοείς "υποστηρίζει ό,τι θες μέσω του omni patcher"??

Ευχαριστώ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.