DarkSaga Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2005 έχει κανείς καμμια ιδέα?λίγο που κοίταξα δεν βρήκα σελίδα στο νετ που να στέλνει δωρεάν!γίνεται με κάποιο πρόγραμμα π.χ. winFAx?και αν ναι πως λειτουργει η επιστροφή? να λάβω δηλαδή????
spc Οκτώβριος 11, 2005 #2 Οκτώβριος 11, 2005 Το ερώτημα σου είναι λοιπόν fax over internet (και όχι adsl) Νομίζω πάντως (αν και έχει περάσει καιρός από τότε που κοίταξα τελευταία φορά) ότι τα ερωτήματα τα απάντησες και μόνος σου Α και κάτι τελευταίο: Δεν νομίζω να τρέφεις ελπίδες για αξιοπρεπή λειτουργία του fax με τον ποταπό 3500+ σου (περιττό νομίζω να πω τι cpu χρειάζεσαι)
ison Οκτώβριος 11, 2005 #3 Οκτώβριος 11, 2005 Το HELP των windows τα λεει αναλυτικα...το build in προγραμμα κανει μια χαρα αν και τρωει τα κολληματα του ωρες ωρες...το εχουμε στο γραφειο και με αυτο στελνουμε λαμβανουμε fax....
YDinopoulos Οκτώβριος 11, 2005 #4 Οκτώβριος 11, 2005 Μου φαινεται πως δεν γινεται...Δεν υπαρχει τροπος, εκτος αν εννοεις υπηρεσια που να της στελνεις αρχεια tiff και αυτη να τα στελνει και φυσικα οχι τσαμπα Αλιως χρειαζεσαι modem για dialup...κλασσικα δηλαδη πραγματα !
spc Οκτώβριος 11, 2005 #5 Οκτώβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από ison Το HELP των windows τα λεει αναλυτικα...το build in προγραμμα κανει μια χαρα αν και τρωει τα κολληματα του ωρες ωρες...το εχουμε στο γραφειο και με αυτο στελνουμε λαμβανουμε fax.... μιλάς για fax over internet?????
ison Οκτώβριος 11, 2005 #6 Οκτώβριος 11, 2005 Ναι οκ θελει modem ...σωστα...over internet που λεει και o spc δεν ξερω τι παιζει αλλα ολο και κατι θα υπαρχει...αλλα εφοσον θελει fax ας βαλει ενα modem και να στελνει απο εκει...
spc Οκτώβριος 11, 2005 #7 Οκτώβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από ison...αλλα εφοσον θελει fax ας βαλει ενα modem και να στελνει απο εκει... :worship: :worship: :worship:
DarkSaga Οκτώβριος 11, 2005 Author #9 Οκτώβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από ison Ναι οκ θελει modem ...σωστα...over internet που λεει και o spc δεν ξερω τι παιζει αλλα ολο και κατι θα υπαρχει...αλλα εφοσον θελει fax ας βαλει ενα modem και να στελνει απο εκει... Θα ήθελα η γυαλάδα να πηγαίνει πέρα δώθε...... όπως τα μάτια μου...... για αρχή θα πάρω χ2 για να μην κολλάει και θα έρθει και το modem fax over ιντερνετ κάπωε θα γίνεται..... έρχεται και το winfax για να δούμε.... οι λύσεις τύπου πάρε hardware /άλλαξε τα όλα συνήθως δεν ευδοκιμούν ευχαριστώ πάντως @spc Διαθεσιμότητα σήμερα έχουμε άραγε????
DarkSaga Οκτώβριος 11, 2005 Author #10 Οκτώβριος 11, 2005 το WinFax δεν είδε modem που να του κάνει κάτι έλεγε για μια υπηρεσία over internet στο restart θα δούμε.....θα βάλω το supra μέσα στο pc για να στέλνω φαξ? έλεος....
ison Οκτώβριος 11, 2005 #11 Οκτώβριος 11, 2005 Εμμμ το winfax απο οτι διαβασα δουλευει MONO με modem ...http://answers.google.com/answers/threadview?id=287095http://www.dslreports.com/faq/136http://answers.google.com/answers/threadview?id=126366
Vadergr Οκτώβριος 11, 2005 #12 Οκτώβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga θα βάλω το supra μέσα στο pc για να στέλνω φαξ? έλεος.... supra? Το παναρχαιο DIAMOND?Αν ειναι αυτο,να ξερες τι μου θυμισες...
cafe_demek Οκτώβριος 11, 2005 #14 Οκτώβριος 11, 2005 Είχα ψάξει και εγώ το θέμα λίγο.στην αρχή ήθελα να βρω μια λύση για αποστολή ,λήψη με netmod και στην συνεχεία με adsl.το αποτέλεσμα 0
ΝTG Οκτώβριος 13, 2005 #15 Οκτώβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Vadergr supra? Το παναρχαιο DIAMOND?Αν ειναι αυτο,να ξερες τι μου θυμισες... τι σου θυμισε??Και εγω αυτο εχω και ειναι μια χαρα!!!!!Ακου εκει παναρχαιο!!!!!@DarkTην επομενη φορα που θα κανουμε συζητηση επισημανε μου οτι εχεις DSL.!!!!!(πστν lover)
DarkSaga Οκτώβριος 13, 2005 Author #16 Οκτώβριος 13, 2005 over DSL το είπα για να δέιξω οτι δεν παίζει αναλογικό modem/fax στο μηχάνημααν θέλεις πάντως στο θυμίζω
sotiris Οκτώβριος 13, 2005 #18 Οκτώβριος 13, 2005 τελικά είσαι διατεθειμένος να πληρώνεις κάποιο ποσό ή όχι? γιατί over inet υπάρχουν γενικά υπηρεσίες (στο στέλνουν π.χ. στο e-mail και στέλνεις σκαναρισμένη φωτό), αλλά για να έχεις νούμερο τηλεφωνικό σίγουρα θα πληρώνεις. Αρχική απάντηση από DarkSaga το WinFax δεν είδε modem που να του κάνει κάτι έλεγε για μια υπηρεσία over internet στο restart θα δούμε..... θα βάλω το supra μέσα στο pc για να στέλνω φαξ? έλεος.... το fax είναι ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο, που δουλεύει παρόμοια με τα κλασσικά modem. ούτος ή άλλως όταν έστελνες - έπαιρνες fax δεν μπορούσες να είσαι ταυτόχρονα στο νετ. αν θες βάλε ένα κλασσικό εξωτερικό fax/modem καθαρά και μόνο για fax. δεν παίζει άλλος τρόπος. το dsl modem δεν καλεί κάπου, είναι nt terminal (client στο dslam), καμία σχέση δηλαδή με τα κλασσικά modem. επίσης μην ξεχνάς ότι στο dsl οι συχνότητες που περνάει το fax (οι κλασσικές τηλεφωνικές) κόβονται αν έχεις βάλει splitter. οπότε μόνο αν βρεις κάποιο dsl/fax modem με 2 τηλεφωνικές εισόδους (μία κομμένη και μία κανονική, ουσιαστικά 2 συσκευές στο ίδιο κουτί) θα κάνεις αυτό που θες. ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΜΟΝΤΕΜ με άλλα λόγια
DarkSaga Οκτώβριος 13, 2005 Author #19 Οκτώβριος 13, 2005 απο και κλείεται να βάλω άλλο ένα καλώδιο πάνω στο pc για τηλεφωνική σύνδεση αμάν έκανα να το κόψωτα free δεν παίζουν όσα έψαξα με βλέπω να τσιμπάω κανα πολυμηχάνημα μιας και δεν έχω ούτε εκτυπωτη ούτε σκάνερ απο σήμερα.....να έχει και φαξακι να μπορέί να το χρησιμοποιεί και η γιαγιά μας....
ΝTG Οκτώβριος 13, 2005 #20 Οκτώβριος 13, 2005 kαταλαβα..............για να στελενει φαξακι και η γιαγια μαλλον προκειται για οικογενειακη υποθεση πλεον.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.