_Neuromancer_ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2005 Παιδιά έχω σταμπάρει τα TRUST 751B 5.1 SILVERLINE HEADSPEAKERS και SHARKOON MAJESTIC 5.1 HEADPHONES + USB EXT. SOUNDCARD από το e-shop. Τι γνώμη έχετε; Αν ξέρει κανείς, τα Sharkoon 5.1 Magestic συνδέονται στον υπολογιστή μέσω USB, έτσι; Υπάρχει δυνατότητα να συνδεθούν και σε κάποιο οικιακό ηχοσύστημα μέσω των κλασικών βυσμάτων ή προορίζονται μόνο για σύνδεση σε υπολογιστή μέσω USB;
red alert Οκτώβριος 11, 2005 #3 Οκτώβριος 11, 2005 Νομίσω πως είναι υπερβολικό και πεταμένα λεφτά .Για ποιότητα πήγαινε σε ένα μαγαζί που πουλάει πράγματα για tj για να Βρεις επαγγελματικά ακουστικά.
_Neuromancer_ Οκτώβριος 11, 2005 Author #4 Οκτώβριος 11, 2005 Δεν είμαι επαγγελματίας της μουσικής, αλλά με ενδιαφέρει η ποιότητα όσο και οποιονδήποτε χρησιμοποιεί τον υπολογιστή του για να ακούει μουσική, να βλέπει ταινίες και να παίζει και κάνα παιχνίδι. Χρησιμοποιώ κυρίως ακουστικά και όχι ηχεία για να μην ενοχλώ τους άλλους και θα με ενδιέφερε η surround εμπειρία έστω και μέσω ακουστικών. Υπάρχει κάποιος που να τα έχει δοκιμάσει για να μου πει εντυπώσεις;
JaguarOne Οκτώβριος 13, 2005 #5 Οκτώβριος 13, 2005 Έχω δοκιμάσει αυτο: http://www.plaisio.gr//IWCatProductPage.process?Section_Id=915&Nav_Section_Id=911&Catalog_Id=15&Product_Id=226213&Merchant_Id=1&sts_cid=3%22 (Τα έχουμε στην δουλειά :D) Δεν είναι άσχημα, δυστυχώς τα δοκίμασα σε συνδυασμό Onboard καρτας ήχου που το surround στην πράξη ειναι απλά μέτριο.... Τώρα, τα ΤΕΑC που δοκίμασα δεν είναι να τα φοράς πάνω απο 1 1/2 - 2 ώρες, είναι λίγο βαριά (για ακουστικά) και μπορει να σε κουράσουν, απο την άλλη είναι αρκετά δυνατά σε ένταση οπότε μπορείς και να τα κρεμάς στον λαιμό και να ακούς (χάνεις όμως το surround ετσι...) Απο τα 2 που έχεις σταμπάρει θα απεύφευγα τα TRUST για ένα λόγο... έχει το ίδιο (ή έτσι φαίνεται) σύστημα στήριξης στο πάνω μέρος του κεφαλιού με τα TEAC που προανέφερα... το οποίο χαλάει σχετικά εύκολα....
_Neuromancer_ Οκτώβριος 17, 2005 Author #6 Οκτώβριος 17, 2005 Ευχαριστώ JaguarOne! Χρήσιμες οι παρατηρήσεις σου. Το thread δεν είχε μεγάλη ανταπόκριση, αλλά θα ενημερώσω αν υπάρξει κάτι νεότερο.
Godfavor Οκτώβριος 17, 2005 #7 Οκτώβριος 17, 2005 Εχω τα ΤRUST 5.1 751B, πολυ καλα ακουστικα με τελειο Surround. Eιδικα στις ταινιες και στα παιχνιδια ειναι αψογα, δεν συγκρινεται καν με τα φτηνιαρικα 5.1 συστηματα υπολογιστων. Επισης ειναι αρκετα δυνατα και σε φουλ εντασεις δεν χανουν στην ποιοτητα (με χαμηλα ομως μπασα). JaguarONe κανεις λαθος οτι δεν καθονται καλα στο κεφαλι το μαξιλαρακι στο πανω μερος του κεφαλιου ειναι οτι πρεπει και δεν μου εχει χαλασει εδω και 8 μηνες που τα εχω, ειναι και αρκετα ελαφρια και δεν με εχουν κουρασει. Ασε τις ευκολιες που εχει, με ενα κουμπι αλλαζεις απο το 5.1 σου σε ακουστια, χωριςνα ξεσυνδεεις τιποτα. Μονο αρνητικο ειναι το μπασο που δεν ειναι ανταξιο του συνολου. Καλυτερα να χαμηλωνεις αρκετα τα μπασα αν ειναι να ακουσεις, ειδικα στην μουσικη. Βεβαια αν εχεις καλη καρτα ηχου μπορεις να τα ρυθμισεις ετσι ωστε να εχεις αξιοπρεπες μπασο. Πιστευω οτι ειναι πολυ καλη αγορα δεδομενου με τα χρηματα του
_Neuromancer_ Νοέμβριος 6, 2005 Author #8 Νοέμβριος 6, 2005 Τελικά πήρα τα MEDUSA 5.1 SURROUND HEADPHONES. Είναι τα μόνα για τα οποία βρήκα στο internet πολλές και ιδιαίτερα θετικές κριτικές από sites και χρήστες. Προς το παρόν τα δοκίμασα μόνο σε μουσική όπου δεν έχουν σπουδαίες επιδόσεις. Αυτό που με δυσαρέστησε ιδιαίτερα είναι η απουσία έστω και στοιχειώδους θωράκισης στο λεγόμενο amp των ακουστικών που επηρεάζεται από... οτιδήποτε βρίσκεται γύρω του μέχρι και από το πληκτρολόγιο ή τις κινήσεις του κεφαλιού (!!), παράγοντας έναν συνεχή ενοχλητικό θόρυβο που ποικίλει κιόλας ανάλογα με την αιτία.. Αυτό δυστυχώς δεν τονίζεται καθόλου στα reviews στο internet. Θα μπορούσε να λείπει η χλιδάτη συσκευασία και να δωθεί πολύ περισσότερο βάρος σε αυτό. Τεσπά, οποιαδήποτε πρόταση για επίλυση του προβλήματος ευπρόσδεκτη. Θα επανέλθω..
Godfavor Νοέμβριος 6, 2005 #9 Νοέμβριος 6, 2005 Τι εννοεις ΑΜP των ακουστηκων? Γενικα κανει θορυβο με τις κινησεις που κανεις? Ελεγξε τα καλωδια αν εχουν συνδεθει καλα αν και δεν νομιζω, θα το εχεις κανει ηδη.
_Neuromancer_ Νοέμβριος 6, 2005 Author #10 Νοέμβριος 6, 2005 Συγγνώμη για το "amp". Amplifier το χαρακτηρίζει το manual. Γενικά κάνει θόρυβο που εντείνεται πολύ όταν κουνάω το κεφάλι μου, όταν κουνάω το ποντίκι, το πληκτρολόγιο και οτιδήποτε. Ρυθμίζοντας τον ήχο μπόρεσα και το ελαχιστοποίησα κατά πολύ, αλλά φυσικά είναι κρίμα να ρυθμίζω τον ήχο με αυτό κριτήριο. Προφανώς δεν έχει θωράκιση από ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο κάλυμα ή κάποιο υλικό γενικότερα που να προσφέρει τέτοια θωράκιση;
Godfavor Νοέμβριος 6, 2005 #11 Νοέμβριος 6, 2005 Δεν εχω ιδεα. Βασικα δεν μπορω να καταλαβω το προβλημα αν δεν ακουσω, αν και δεν πιστευω να μπαινει "απο πανω" καλυμα, θα πρεπει να ειναι εσωτερικο. Αρα μαλλον εχει προβλημα το amplifier σου αφου το υποστηριζει.
_Neuromancer_ Νοέμβριος 7, 2005 Author #12 Νοέμβριος 7, 2005 Λογικά το amplifier των ακουστικών συνδέεται με τον θόρυβο, αλλά ίσως να μην φταίει μόνο αυτό, αλλά και η (onboard) κάρτα ήχου της μητρικής. Θα το ψάξω και θα επανέλθω, μόλις βρω περισσότερο χρόνο. Ευχαριστώ όσους ανταποκρίνονται στο thread!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.