Jump to content

2 αποριες περι adsl..

deadlock7

Recommended Posts

Βοηθηστε λιγο ρε παιδια,γιατι δεν βγαζω ακρη.

1)Γραμμη adsl μπορω να βαλω μονο μεσω ΟΤΕ ή VIVODI(αν παρεχεται)?

2)Περα απο τον εξοπλισμο και την ενεργοποιηση θα 'θελα να ρωτησω το εξης:Καθε μηνα θα πληρωνω το παγιο του ΟΤΕ οπως μου ερχοταν μεχρι σημερα στον λογαριασμο(pstn εχω ακομη)+εξοδα συνδεσης adsl+εξοδα ISP?Αυτο σημαινει πολλαααα παραπανω απο την 56Κ που εχω τωρα;) .

Προσπαθω να καταλαβω διαβαζοντας τα sticky του adslgr,αλλα τζιφος.Αυτο που μ'ενδιαφερει κυριως ειναι να ειμαι συνεχεια Online οσο πιο οικονομικα γινεται.Η ταχυτητα κατεβασματος και τα Pings δεν με καινε καθολου!

1)Αν είσαι τυχερός και υπάρχει κόμβος της βιβόντι στην περιοχή σου , βάλε βιβόντι , αφενώς γιατι τα κέντρα τους δεν είναι πιταρισμένα όπως του ΟΤΕ , αφετέρου διότι θα μπορείς να πάρεις 256 access (που είναι και πιο φτηνή) , καθώς είπες πως δεν σε ενδιαφέρει η ταχύτητα κατεβάσματος (ο ΟΤΕ σου παρέχει access από 384 και πάνω) . Πάντως όπως είπες και εσύ , μόνο μέσω βιβο και ΟΤΕ μπορείς να βάλεις γραμμή

2)Θα πληρώνεις τον λογαριασμό που σου ερχόταν τόσα χρόνια κανονικά , μόνο που σε αυτόν θα πληρώνεις ένα έξτρα πάγιο για την αδσλ + τον isp . Τον μήνα - και ανάλογα με τον ισπ και την ταχύτητα που διαλέξεις - θα σου βγαίνει από 35~40 ευρώ παραπάνω από ότι πληρώνεις τώρα . Όπως είπες και εσύ , .... θα πληρώνεις το παγιο του ΟΤΕ οπως σου ερχοταν μεχρι σημερα στον λογαριασμο+εξοδα συνδεσης adsl+εξοδα ISP....

Αρχική απάντηση από CaptainMilo [Σήμερα, στις 07:30]

θα πληρώνεις το παγιο του ΟΤΕ οπως σου ερχοταν μεχρι σημερα στον λογαριασμο+εξοδα συνδεσης adsl+εξοδα ISP....

γιατι να πληρωνει εξοδα συνδεσης adsl καθε μηνα ο αμοιρος; μια φορα στην αρχη δε φτανει;

1) οποια σου αρεσει απο της 2, γνωμη για vivo δεν εχω.

2) το μονο που θα πληρωνεις σιγουρα, ειναι το πιο ακριβο σε σχεση με πριν παγιο στο ΟΤΕ. αν παρεις καποιο απο τα γνωστα προπληρωμενα πακετα (3μηνα, 6μηνα, κλπ κλπ) δεν ξαναπληρωνεις αφου τα εδωσες στην αρχη. αν κανεις συμβαση αοριστου χρονου, ερχεται ο λογαριασμος του ISP καθε μηνα στο σπιτι (μπορει και 2μηνο πχ forthnet).

Αρχική απάντηση από .38-.45

γιατι να πληρωνει εξοδα συνδεσης adsl καθε μηνα ο αμοιρος; μια φορα στην αρχη δε φτανει;

εννοεί μάλλον το πάγιο της dsl (το 20άευρο δηλαδή).

σε μένα φαίνεται σαν "πάγιο τέλος adsl".

Αρχική απάντηση από sotiris

εννοεί μάλλον το πάγιο της dsl (το 20άευρο δηλαδή).

σε μένα φαίνεται σαν "πάγιο τέλος adsl".

Ακριβώς , απλά παρέθεσα τα λεγόμενα του φίλου καθώς υπέθεσα πως και αυτός ενοούσε το πάγιο της γραμμής

Όσο για το πάγιο , σαν πολλά φαίνονται για 384 . 35 δίνεις μόνο για το πάγιο , ή μαζί με τον ισπ?

35 μονο το παγιο, τελικη μαζι με φπα (ισως κατι παραπανω, 77-78 το διμηνο ερχεται ο λογαριασμος).

αυτα πριν πεσουν οι τιμες, καθως καινουργιος λογιαριασμος δεν ηρθε ακομα.

Φίλε , πολλά είναι . Τέλη μαρτίου πλήρωσα 52 ευρώ τελευταία φορά (πάγιο+isp) , και από 1 Μαίου και μετά , ο λογαριασμός έρχεται κάθε μήνα στα 40.22 ακριβώς (βιβόντι isp , access ΟΤΕ) . Η γραμμή είναι 384 . Δεν δικαιολογείται τόσο ψηλό πάγιο . Όπως είπε και ο σωτήρης , γύρω στο 20άρικο είναι

Ο λοιγαριασμός μου που αφορά το 2μηνο Αύγουστος-Σεπτέμβριος περιλαμβάνει τα εξής,

Τέλος σύνδεσης ISDN2 προσπέλασης 29.80

Πάγια τέλη adsl πρόσβασης 39,80 +19%φπα=82,82ευρώ το 2μηνο για 256 γραμμή. 41,41ευρώ το μήνα. Αυτά τα πληρώνεις έτσι κι αλλιώς στον ΟΤΕ. Ότι και να γίνει τα πάγια αυτά τα πληρώνεις κάθε μήνα.

+ Όλα τα υπόλοιπα που πληρώνω εγώ π.χ. στην Forthnet για ετήσιο συμβόλαιο, δηλαδή + περίπου 25ευρώ με φπα μέσα το μήνα.

Όλα μαζι 66-70ευρώ το μήνα για 256dsl sto Ellada.

Μισο για να καταλαβαινομαστε 384 γραμμη:

(01/08/2005 - 30/09/2005)

Βασικα Τελη: 23.80

Τελη Συντηρησης: 0.88

Παγια Τελη ADSL Προσβασης: 39.80

μαζι με ΦΠΑ και στρογγυλοποιησεις : 78.00

το isp ειναι αλλη υποθεση.

Δυστυχως απ'οτι ειδα δεν με καλυπτει η vivodi στη Νικαια.Οποτε για να δω αν τα εχω εμπεδωσει καλα εχουμε και λεμε:παγιο ΟΤΕ~28(αν θυμαμαι καλα με ΦΠΑ)+Παγια Τελη ADSL Προσβασης~40=70ευρω το διμηνο,σωστα?Εκτος ISP βεβαια που μαλλον θα αγορασω οτι συμφερει(εσεις θα μου πειτε)..

ΕDIT:Μηπως τελικα με συμφερει να παρω κανενα box καλυτερα?Ποτε θα παμε για μασα να μου τα πειτε να καταλαβω?:cry:

Αρχική απάντηση από deadlock7

Δυστυχως απ'οτι ειδα δεν με καλυπτει η vivodi στη Νικαια.Οποτε για να δω αν τα εχω εμπεδωσει καλα εχουμε και λεμε:παγιο ΟΤΕ~28(αν θυμαμαι καλα με ΦΠΑ)+Παγια Τελη ADSL Προσβασης~40=70ευρω το διμηνο,σωστα?Εκτος ISP βεβαια που μαλλον θα αγορασω οτι συμφερει(εσεις θα μου πειτε)..

ΕDIT:Μηπως τελικα με συμφερει να παρω κανενα box καλυτερα?Ποτε θα παμε για μασα να μου τα πειτε να καταλαβω?:cry:

ναι, βέβαια το πάγιο του ΟΤΕ ούτος η άλλως δεν το πληρώνεις? εκτός αν δεν έχεις καθόλου τηλέφωνο;)

Επειδη το τηλεφωνο δεν το πληρωνω εγω δεν θελω να επιβαρυνω το λογαριασμο που ερχεται καθε διμηνο!Το ιντερνετ που πληρωνα τοσο καιρο ηταν +40ευρω στον λογαριασμο περιπου με την pstn!Θελω να αγορασω τον εξοπλισμο(γι'αυτο αποφευγω τα box),αλλα να μην πληρωνω στον λογαριασμο παραπανω απ'οτι παλια.Δεν ξερω αν εγινα κατανοητος..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.