Thresh86 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2005 Ρε παιδιά,αγόρασα νέα ηχεία.Βασικά πήγαινα για Altec Lansing VS3121 αλλά τελικά άλλαξα για Logitech Z-3e.Πείτε καμμιά (καλοπροαίρετη ) γνώμη.Δεν πήρα 5,1 λόγω χώρου.Χρειάζονται απαραίτητα καμμια Audigy2 για να αποδώσουν τα μέγιστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Οκτώβριος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2005 Φιλε μου ειναι ευνοητο οτι οσο καλυτερη ειναι η καρτα ηχου,τοσο ποιοτικοτερος θα ειναι ο ηχος!Αν δεν εχεις μεγαλες απαιτησεις,ακομη και με την Onboard της nvidia κανεις ανετα τη δουλεια σου!Γνωμη για τα συγκεκριμενα ηχεια δεν εχω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 10, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2005 Μ-audio φιλε μου, ποιοτητα οχι γρατζουνιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Οκτώβριος 11, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 Επειδή βλέπω έχεις NF2, έχει soundstorm; Προσωπικά από την NF7s της abit που είχα επι ΑΧP εποχής, είχα εντυπωσιαστεί αρκετά από το soundstorm. Μακράν ό,τι καλύτερο έχω ακούσει σε onboard αλλά και από τη live! που έχω. Σε σχέση με Audigy 2 ZS βέβαια έχανε σε ποιότητα αλλά η ZS μόνο έκανε όσο η NF7s τότε. Γενικά σε μια Audigy 2 θα βρεις καλύτερους μετατροπείς DAC και σωστή υποστήριξη EAX στα παιχνίδια από το onboard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 11, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από THRESH Ρε παιδιά,αγόρασα νέα ηχεία.Βασικά πήγαινα για Altec Lansing VS3121 αλλά τελικά άλλαξα για Logitech Z-3e.Πείτε καμμιά (καλοπροαίρετη ) γνώμη.Δεν πήρα 5,1 λόγω χώρου.Χρειάζονται απαραίτητα καμμια Audigy2 για να αποδώσουν τα μέγιστα? θες μια κάρτα με καλό αναλογικό. ανάλογα και τη χρήση, θα σου πρότεινα κάποια m-audio που έχουν και πολύ καλό αναλογικό και είναι σχετικά οικονομικές. αυτό βέβαια μόνο σε περίπτωση που το ενσωματωμένο κύκλωμα της μητρικής δε σε ικανοποιεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
red alert Οκτώβριος 11, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 Εγώ έχω τα Altec Lansing 5.1 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος 2 χρόνια παίζουν καθημερινά το λιγότερο από 4 ώρες και δεν έχουν κανένα πρόβλημα άσε που έχουν τρελό γουφερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Οκτώβριος 11, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 Πράγματι, χρησιμοποιώ το onboard,(δεν νομίζω να είναι το SoundStorm,πως το εξακριβώνω?) και παλιότερα είχα μια Live.To θέμα είναι οτι τα ηχεία σκίζουν απο μπάσα αλλα δεν με έχουν πείσει για τις "ψηλές",δεν είναι τόσο καθαρός ο ήχος,μάλλον γιατί χρειάζεται να βάλω κάρτα.Η Μ-audio κάρτα ήχου δεν είναι?Στο Plaisio και E-shop δεν βρήκα κάτι.Τα φώτα σας plz....Ναί είμαι και απαιτητικός γιατι ακούω πολύ μουσική και έχει καταλήξει ο υπολογιστής....ηχοσύστημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 11, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 www.elina.gr -> m-audio αντιπρόσωπος δοκίμασε και με equalizer να αλλάξεις λίγο τις εντάσεις, μήπως τελικά δε χρειάζεσαι νέα κάρτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Οκτώβριος 11, 2005 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris www.elina.gr -> m-audio αντιπρόσωπος δοκίμασε και με equalizer να αλλάξεις λίγο τις εντάσεις, μήπως τελικά δε χρειάζεσαι νέα κάρτα Η m-audio η Revolution 5.1 σε σχεση με την X-Fi XtremeMusic τι λεει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 11, 2005 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Psychokiller Η m-audio η Revolution 5.1 σε σχεση με την X-Fi XtremeMusic τι λεει? δεν έχω δοκιμάσει κάποια απ'τις 2 (γενικά παίζω με digital ήχο οπότε δε με απασχολεί τόσο η κάρτα), στα specs το μόνο που μπορείς να δεις και να συγκρίνεις είναι το SNR. εντάξει, η x-fi έχει κι άλλα "κόλπα" (για τους windowsάδες βεβαίως...). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.