Jump to content

Ιδιες θερμοκρασιες CPU & System ?

vagtsil

Recommended Posts

Αρχισε να συμβαινει μετα απο λυσιμο για καθαρισμό του W/C. Τρεχει κατι με τους αισθητηρες μηπως? Που βρισκονται για να τσεκαρω? Το μπλοκ παταει καλα παντως και οι θερμοκρασίες ελέγχονται ανέκαθεν μεσω corecenter (φαινεται και στο bios).Το τρελό ειναι οτι σε idle δειχνει ο επεξεργαστης να εχει τη θερμοκρασια του κουτιου (~33C απο 28C που ηταν πριν),ενω σε load το κουτι εχει αυτη του cpu(~45C τη στιγμη που πριν δεν ξεπερνουσε τους 35C !!!!),δηλαδη αυξομειωνεται και στα 2 το ιδιο..... thnx

PS. Σε idle εχω τριπλη ισοβαθμια => cVGA=cCPU=cSystem περιπου 33 βαθμους.... :confused:

csystem και cCPU άντε να σχετίζονται

αλλα το vga είναι μόνο του και ανεξάρτητο απο τη μητρική

αν έχεις και στα 3 νερό δεν αποκλείεται το idle εξισώνεται επειδή τραβάνε όλα τα μπλοκ το ίδο καλά και όλα δουλευουν με το ίδιο νερό

Μπηκε χειμωνας κανει κρυο.Μετα απο αλλαγη και επανατοποθετηση πετυχες καλυτερη επαφη.Σε idle θεωρητικα μπορει να ειναι και μικροτερη η θερμοκρασια CPU 1-2 βαθμους,λογω αμεσου heat dissipation απο αυτον.

Η vga ειναι οκ και τα μπλοκ πατανε σωστα. Στ'αλλα 2 ειναι το προβλημα και ισως ειναι καποιο bug του corecenter κι εκανα κι εκει επανεγκατάσταση.Ισως μολις βγει κανα update να διορθωθει.Λογικα σε idle φαινεται ενταξει κι ας μου δειχνει 2-3 βαθμους παραπανω,αλλα σε load δε μπορω να εξηγησω γιατι το συστημα παει κι αυτο στους +45,(δουλευουν 2 12άρηδες,ενας 8άρης και αρκετο sleevάρισμα) ενω πριν δεν περναγε τους 32...

Αρχική απάντηση από xrist22 [Σήμερα, στις 22:11]

Αρχιζει και κρυωνει ο καιρος. Και γω ετσι ειμαι:

Kαι σε load ομως τι γινεται ? Eχεις κι εκει cCPU=cSystem ? Δε νομιζω... Με τις αλλαγες του καιρου αντε να δεις 3,4 βαθμους αναλογα και με το χωρο που εχεις.Τεσπα το προβλημα ειναι πιο πολυ ψυχολογικο ισως ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.