Jump to content

Acer-1694wlmi

’ννα_19

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους πολύ ωραίο το forum σας. Πρίν ενα μήνα αγόρασα έναν φορητό τον 1694. Το πρόβλημα είναι πως μου έχει παρουσιάση 3 κόκκινα πίξελ. Τι είναι αυτά τα κόκκινα πίξελ θεωρούνται καμένα ;. Αν ναι τότε στα πόσα πίξελ καλύπτει η εγγύηση τον φορητό μου ;

Σας Ευχαριστώ!

καλος ηρθες!!!

αυτα τα κοκκινα που βλεπεις ειναι καμενα pixel

και επιδη ειναι μεσα στην εγγυηση θα πρεπει να στην αλαξουν

απ οτι θυμαμε η acer στα laptop πρεπει να εχει απο 1-3 καμενα επομενος στην περιπτοση σου οτι και να ειναι στο αλαζουν

Πράγματι είναι καμμένα pixel. Όμως από την δικιά μου εγγύηση στον 5024 λέει για μέχρι 4 pixel. Προσοχή μόνο γιατί δεν μπορούν να είναι 2 pixel μέσα σε ένα κομμάτι έαν χωρίσουμε την οθόνη σε 9 ίσα κομμάτια (3Χ3). Δές την εγγυησή σου και τηλεφώνησε στην mdi ή στην alman (τα στοιχεία πρέπει να είναι τα παρακάτω).

Ραφαηλίδου 1 & Αγρινίου

177-78, Ταύρος- Αθήνα

Τηλ.: 210 - 48 04 500

Fax : 210 - 48 04 501

Email : info@mdi.gr

www.mdi.gr

Αρχική απάντηση από ’ννα_19

Καλησπέρα σε όλους πολύ ωραίο το forum σας. Πρίν ενα μήνα αγόρασα έναν φορητό τον 1694. Το πρόβλημα είναι πως μου έχει παρουσιάση 3 κόκκινα πίξελ. Τι είναι αυτά τα κόκκινα πίξελ θεωρούνται καμένα ;. Αν ναι τότε στα πόσα πίξελ καλύπτει η εγγύηση τον φορητό μου ;

Σας Ευχαριστώ!

τους όρους της εγγύησης για τις lcd οθόνες μπορείς να τους δεις εδώ:

http://support.acer-euro.com/documents/reports/displaylcd.pdf

αν έχεις απορία, πες μας:)

παιδιά εγώ πηρα τηλέφωνο στο πλαίσιο και μου λέει πως πρέπει να έχεις 4 καμένα πίξελ τώρα στην άλμαν πήρα αλλα δεν κατάφερα να επικοινωνήσω. Την ιστοσελίδα που μας έδωσες σωτήρη λέει 4 πίξελ οπότε η άνθρωποι του πλαίσιου είχαν δίκιο;). Έχω 3 καμένα ποιος μπορεί να μου πει πως θα καεί το άλλο:) λοολ

Αμα ειναι σχετικα κοντα και κυριως στο κεντρο θα στην αλλαξουν.Αν τον πηρες απο Πλαισιο πηγαινε σε κανενα απο τα γνωστα με το πολυ καλο RMA παιξτο λιγο απογοητευμενη και δε νομιζω να μην στο αλλαξουν.

πρέπει να έχεις 4 subpixel καμμένα ανά 1MP. εγώ αυτό έχω καταλάβει.

και μάλιστα πρέπει κάποιο να είναι και στο κέντρο.

σκοτεινά έχεις καθόλου? (θα τα δεις σε άσπρο φόντο).

Τι μου λετε τωρα και εγω εχω παραγγειλει τον aspire 1641 και τον περιμενω και το μονο που σκεφτομαι ειναι να μην εχω καμενα pixel. παντως απο οτι ξερω και εγω για acer απο 4 και πανω σου αλλαζουν την οθονη εκτος αν δυο ειναι στο ιδιο παραλληλογραμο απο τα 9 καμενα. Παντως θα ηταν καλο αν καποιος ηλεκτρολογος η οτιδηποτε αλλος που ξερει θα μας ελεγε πως θα καψουμε επιτηδες και κανενα αλλο pixel ετσι ωστε να μπουμε στους ορους !

Αρχική απάντηση από teopont

Τι μου λετε τωρα και εγω εχω παραγγειλει τον aspire 1641 και τον περιμενω και το μονο που σκεφτομαι ειναι να μην εχω καμενα pixel. παντως απο οτι ξερω και εγω για acer απο 4 και πανω σου αλλαζουν την οθονη εκτος αν δυο ειναι στο ιδιο παραλληλογραμο απο τα 9 καμενα. Παντως θα ηταν καλο αν καποιος ηλεκτρολογος η οτιδηποτε αλλος που ξερει θα μας ελεγε πως θα καψουμε επιτηδες και κανενα αλλο pixel ετσι ωστε να μπουμε στους ορους !

μπορείς να αγοράσεις accidental, σπας την οθόνη με σφυρί, την πας πίσω, δίνεις 100ευρώ + ΦΠΑ, λες "ήταν τυχαίο", και στην αλλάζουνε. :p

Αρχική απάντηση από sotiris

πρέπει να έχεις 4 subpixel καμμένα ανά 1MP

και μάλιστα πρέπει κάποιο να είναι και στο κέντρο.

Σωστά

(κέντρο = κεντρικό κομμάτι έαν χωρίσουμε την οθόνη σε 9 ίσα κομμάτια (3Χ3))

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 16:46]

μπορείς να αγοράσεις accidental, σπας την οθόνη με σφυρί, την πας πίσω, δίνεις 100ευρώ + ΦΠΑ, λες "ήταν τυχαίο", και στην αλλάζουνε. :p

accidental τι εννοεις την εγγυηση anvantage plus που ειναι για 3 χρονια δηλαδη 180 ευρω και μετα συν 120 ευρω για αλλαγη οθονης 300 συνολο :jump: καλυτερα να παω ιταλια και να δειρω καποιον απο τους τεχνικους που να κανω και την βολτα μου να το ευχαριστηθω!:rip:

Αρχική απάντηση από spc

Σωστά

(κέντρο = κεντρικό κομμάτι έαν χωρίσουμε την οθόνη σε 9 ίσα κομμάτια (3Χ3))

Γιατί πρέπει να είναι και στο κεντρικό κομμάτι? Που το αναφέρει αυτό? Δηλαδή αν είναι 5 περιφερειακά δεν στην αλλάζουν? Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν μπορούν να είναι στο ίδιο κομμάτι .Δηλαδή αν είναι συνολικά 2 καμμένα πίξελ αλλά είναι στο ίδιο κομμάτι στο αλλάζουνε ανεξαρτήτως όριο καμμένων πίξελ.

Αρχική απάντηση από jobous [Σήμερα, στις 17:51]

Γιατί πρέπει να είναι και στο κεντρικό κομμάτι? Που το αναφέρει αυτό? Δηλαδή αν είναι 5 περιφερειακά δεν στην αλλάζουν? Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν μπορούν να είναι στο ίδιο κομμάτι .Δηλαδή αν είναι συνολικά 2 καμμένα πίξελ αλλά είναι στο ίδιο κομμάτι στο αλλάζουνε ανεξαρτήτως όριο καμμένων πίξελ.

Ναι γιατι και καλα στο κεντρο πεφτει συνεχως το ματι σου και ειναι ενοχλητικο ενω στα πλαγια δεν ειναι τρομαρα τους...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.