Jump to content

Προτεινετε μια Τηλεοραση

ea6gka

Recommended Posts

παιδες πειτε καμμια καλη τηλεοραση στα 300 ευρω περιπου , ειμαι παντελως ασχετος στο θεμα TV, και μετα το σπασιμο της η γυναικα που βλεπει θελει καινουρια. :getlost:

Εγώ george σου είπα και στο msn... τράβα σε κανα μαγαζί (ηλεκτρονική αθηνών,κορασίδη,κοτσοβολο,elephand κτλ κτλ) διάλεξε κάτι που σου αρέσει εσένα σαν εικόνα στο μάτι σου και εκεί που θα φροντίσεις να δώσεις βάση απο δική μου εμπειρία ειναι στην ποιότητα του ήχου... βέβαια δεν ξέρω για τα 300 που διαθέτεις να υπάρχει ιδιέτερο πρόβλημα στην επιλόγή μιας ΤV...

Βασικά οι Sony έχουν καλή εικόνα.Και κανα δυο Thomson που έχω δει.Αλλά όπως είπε και ο Γιώργος η προσωπική επαφή είναι καλύτερη.Αν και σήμερα οι τηλεοράσεις έχουν φτηνήνει πολύ.

Εγώ προσωπικά απο όσες τηλεοράσεις έχω δει έχω βγάλει το συμπέρασμα πως την καλύτερη εικόνα την έχουν οι Philips με το καμπύλο τζάμι. Όσες flat έχω δει τελευταία (Philips, Sony, Thomson (νομίζω) και άλλες) με έχουν απογοητεύσει. Το χρώμα είναι πολύ πιο φτωχό και προσωπικά διακρίνω κάποιο μικρό αλλά υπαρκτό κόκκο.

Απο μάρκες προσωπικά θα πρότεινα Philips λόγω εικόνας (δεν ξέρω για το service αλλά η δικιά μας από το '95 μια φορά έχει χρειαστεί μόνο) και δεν θα πρότεινα SONY για τον ίδιο λόγο...

Υ.Γ.: Αχ ωραία που είναι αυτή η Philips 25" 100Hz που έχουμε από το '95... Πολύ ωραία εικόνα και έχει απ'όλα...

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168101

τσιμπα ενα λινκακι.....(οχι λουκανικο) :hehe:

εχω δει την 32αρα σε ενα γνωστο και οταν την ειδα κλειστη του λεω τι ν τουτο ρε?σαουμπ λορενζ....την ξερει η μανα της?

ε μολις ανοιξε ομως και ειδαμε τσαμπιονς λιγκ αλλαξα γνωμη.........ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ για τα λεφτα της....

Αρχική απάντηση από greekfragma [13-10-2005 08:48]

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168101

σαουμπ λορενζ....την ξερει η μανα της?

... αν εξαιρεσεις οτι οι δεκτες ραδιοφωνου που κατασκευαζαν τη δεκαετια του '60, σημερα πωλουνται για μερικα κατοσταευρα...

Πρίν μια δεκαετία περίπου έπαιζε να πάρω μια Panasonic για το νεότευκτο τότε home cinema που έφτιαχνα... τελικά έριξα όλα τα λεφτα στον ήχο και ξέμεινα οπότε λέω κάτσε να πάρε μια φτηνή, μια ότι ναναι 21" ρε αδερφέ και μόλις επανέλθουμε πέρνω κάτι καλό... Πήρα μια SANYO... Όταν μετά από 2-3 χρόνια μετακόμισα και έσπασε η τηλεόραση, λυπήθηκα τόσο που μόνο τα κλάματα δεν έβαλα.. μιλάμε για την καλύτερη εικόνα και ίσως την καλύτερη λήψη από όσες είχα δεί και έχω δεί από τότε... φυσικά μοντέλα είναι, γραμμές παραγωγής κλπ κλπ κλπ.. είναι κρίμα που ορισμένες καλές μάρκες δεν προωθούνται από τα κυκλώματα διανομής εισαγωγείς κλπ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.