Kanonieris Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2005 Οταν πάω να τρέξω ένα παιχνίδι η κανένα 3d mark μου βγάζει το εξής μύνημα:"hardware does not support bolinnear texture filtering 3dmark eill not run properly, multitexting, cube textures kai DXT1 3 κτλ" Πίστεψα πως έφταιγε η κάρτα επειδή δεν παίζουν τα 3d αλλά την δοκίμασα σε άλλο μηχάνημα και έπαιζε κανονικά.Τι μπορεί να συμβαίνει άραγε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Οκτώβριος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2005 run->dxdiag και κοιτα τι σου λέει στο display.τι directX έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Οκτώβριος 10, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2005 9c και η κάρτα είναι FX 5200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 10, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2005 the typical format solution.μάλλον direct x πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Οκτώβριος 10, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2005 Το παλικάρι είχε βάλει και κάτι παλιά δισδιάστατα παιχνίδια, υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό??Κάτι άλλο απο format?Έχω κάνει 5 σε 4 μέρες δεν αντέχω άλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Οκτώβριος 10, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Kanonieris [Σήμερα, στις 21:31] Το παλικάρι είχε βάλει και κάτι παλιά δισδιάστατα παιχνίδια, υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό??Κάτι άλλο απο format?Έχω κάνει 5 σε 4 μέρες δεν αντέχω άλλο 5 σε 4 μέρες????? ????? ????? Όταν περάσεις την καταπληκτική εμπειρία του 20 φορματ σε 3 μέρες (που είχα την ευκαιρία να απολαύσω πριν 1 βδομάδα) τότε θα ησυχάσεις (κοινώς δεν θα επικοινωνείς με το περιβάλλον) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Οκτώβριος 11, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από JaguarOneΌταν περάσεις την καταπληκτική εμπειρία του 20 φορματ σε 3 μέρες (που είχα την ευκαιρία να απολαύσω πριν 1 βδομάδα) τότε θα ησυχάσεις (κοινώς δεν θα επικοινωνείς με το περιβάλλον) :D Φίλε μου εύχομαι να μην περάσω ποτέ τέτοια εμπειρία, τέτοια απόλαυσή δεν την μπορώ.Αλλά σίγουρα το βλέπω για το 5/5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Οκτώβριος 12, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από JaguarOne 5 σε 4 μέρες????? ????? ????? Όταν περάσεις την καταπληκτική εμπειρία του 20 φορματ σε 3 μέρες (που είχα την ευκαιρία να απολαύσω πριν 1 βδομάδα) τότε θα ησυχάσεις (κοινώς δεν θα επικοινωνείς με το περιβάλλον) :D Συνάδελφε...Εγώ πριν ένα μήνα το τράβηξα αυτό και ομολογώ ότι ονειρευόμουν παράθυρα να ανοιγοκλείνουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valderant1416003215 Οκτώβριος 16, 2005 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από gznp [12-10-2005 15:18] Συνάδελφε...Εγώ πριν ένα μήνα το τράβηξα αυτό και ομολογώ ότι ονειρευόμουν παράθυρα να ανοιγοκλείνουν! Τί λέτε ρε παιδιά....θα τρελαθώ.... Ενα format και καλό.....(Βάζουμε και το σκληρό στην χλωρίνη !!!! :whistling ) Καλύτερα στα κάτεργα παρά 20 φορμάτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.s.o.d. Οκτώβριος 16, 2005 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2005 δοκιμασε να περασεις προηγουμενους drivers της καρτας γραφικων,ισως αυτους που ειχε στη συσκευασια της...μπορει και να λυθει ετσι.fx 5200,5200le,5200 ultra...βεβαιωσε οτι εχεις περασει τους σωστους που αντιστοιχουν στη δικη σου καρτα,αν εχεις βαλει απο το site της nvidia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Οκτώβριος 17, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από b.s.o.d. δοκιμασε να περασεις προηγουμενους drivers της καρτας γραφικων,ισως αυτους που ειχε στη συσκευασια της...μπορει και να λυθει ετσι.fx 5200,5200le,5200 ultra...βεβαιωσε οτι εχεις περασει τους σωστους που αντιστοιχουν στη δικη σου καρτα,αν εχεις βαλει απο το site της nvidia... Tα δοκίμασα και δεν έγινε τπτ, και το dx ξαναεγκατέστησα αλλά τίποτα.Έχω καταλήξει στο κ@λ@format το οποίο θα κάνω λείαν συντόμως. Α ρε άτιμοι υπολογιστές....μ έχετε ριμάξει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 17, 2005 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2005 Exεις σιγουρα βαλει drivers για μητρικη ,καρτα και directx και σου βγαζει το μυνημα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Οκτώβριος 18, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 Ναι το χω κάνει 3 φορές για να είμαι σιγουρος αλλά τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 18, 2005 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 Τι παιχνιδια εβαλες και ποιο 3dmark? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Οκτώβριος 19, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Δεν θυμάμαι ακριβώς τα παιχνίδια, 3dmark03 είχε.Και κάτι που ξέχασα,στα παιχνίδια μόλις πάω να τα τρέξω βγαίνει μύνημα σφάλματος απο τα windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Οκτώβριος 19, 2005 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 τι μητρική έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.