Jump to content

Problemos

Kanonieris

Recommended Posts

Οταν πάω να τρέξω ένα παιχνίδι η κανένα 3d mark μου βγάζει το εξής μύνημα:

"hardware does not support bolinnear texture filtering 3dmark eill not run properly, multitexting, cube textures kai DXT1 3 κτλ"

Πίστεψα πως έφταιγε η κάρτα επειδή δεν παίζουν τα 3d αλλά την δοκίμασα σε άλλο μηχάνημα και έπαιζε κανονικά.Τι μπορεί να συμβαίνει άραγε???

Το παλικάρι είχε βάλει και κάτι παλιά δισδιάστατα παιχνίδια, υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό??Κάτι άλλο απο format?Έχω κάνει 5 σε 4 μέρες δεν αντέχω άλλο

Αρχική απάντηση από Kanonieris [Σήμερα, στις 21:31]

Το παλικάρι είχε βάλει και κάτι παλιά δισδιάστατα παιχνίδια, υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό??Κάτι άλλο απο format?Έχω κάνει 5 σε 4 μέρες δεν αντέχω άλλο

5 σε 4 μέρες????? ????? ?????

Όταν περάσεις την καταπληκτική εμπειρία του 20 φορματ σε 3 μέρες (που είχα την ευκαιρία να απολαύσω πριν 1 βδομάδα) τότε θα ησυχάσεις (κοινώς δεν θα επικοινωνείς με το περιβάλλον) :D :D :D

Αρχική απάντηση από JaguarOne

Όταν περάσεις την καταπληκτική εμπειρία του 20 φορματ σε 3 μέρες (που είχα την ευκαιρία να απολαύσω πριν 1 βδομάδα) τότε θα ησυχάσεις (κοινώς δεν θα επικοινωνείς με το περιβάλλον) :D :D :D

Φίλε μου εύχομαι να μην περάσω ποτέ τέτοια εμπειρία, τέτοια απόλαυσή δεν την μπορώ.Αλλά σίγουρα το βλέπω για το 5/5.

Αρχική απάντηση από JaguarOne

5 σε 4 μέρες????? ????? ?????

Συνάδελφε...Εγώ πριν ένα μήνα το τράβηξα αυτό και ομολογώ ότι ονειρευόμουν παράθυρα να ανοιγοκλείνουν!

Αρχική απάντηση από gznp [12-10-2005 15:18]

Συνάδελφε...Εγώ πριν ένα μήνα το τράβηξα αυτό και ομολογώ ότι ονειρευόμουν παράθυρα να ανοιγοκλείνουν!

Τί λέτε ρε παιδιά....θα τρελαθώ....

Ενα format και καλό.....(Βάζουμε και το σκληρό στην χλωρίνη !!!! :whistling )

Καλύτερα στα κάτεργα παρά 20 φορμάτ :upside:

δοκιμασε να περασεις προηγουμενους drivers της καρτας γραφικων,ισως αυτους που ειχε στη συσκευασια της...μπορει και να λυθει ετσι.fx 5200,5200le,5200 ultra...βεβαιωσε οτι εχεις περασει τους σωστους που αντιστοιχουν στη δικη σου καρτα,αν εχεις βαλει απο το site της nvidia...

Αρχική απάντηση από b.s.o.d.

δοκιμασε να περασεις προηγουμενους drivers της καρτας γραφικων,ισως αυτους που ειχε στη συσκευασια της...μπορει και να λυθει ετσι.fx 5200,5200le,5200 ultra...βεβαιωσε οτι εχεις περασει τους σωστους που αντιστοιχουν στη δικη σου καρτα,αν εχεις βαλει απο το site της nvidia...

Tα δοκίμασα και δεν έγινε τπτ, και το dx ξαναεγκατέστησα αλλά τίποτα.Έχω καταλήξει στο κ@λ@format το οποίο θα κάνω λείαν συντόμως.

Α ρε άτιμοι υπολογιστές....μ έχετε ριμάξει!!!

:woot:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.