Jump to content

ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΧΟΝΤΡΑ ΧΑΛΩΝΤΑΣ ΛΙΓΑ?ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.......ΚΟΥΑΞ

greekfragma

Recommended Posts

:woot: :woot: :woot::boxed: :clap: :hehe: :hehe: :hehe::rofl: :rofl:

Παραπλανητικη η αγγελια... Αν σκεφτεται κανεις να το αγορασει, ας λαβει υποψιν του οτι ο ιδιοκτητης του παπακιου, δεν υπολογισε τα εξοδα μεταφορας.. Αρα ειναι 9000 τα εσοδα - 365 το κοστος απόκτησης - 100 μεταφορικα = 8535 το κερδος.

Αρχική απάντηση από saxon_747

:woot: :woot: :woot::boxed: :clap: :hehe: :hehe: :hehe::rofl: :rofl:

Παραπλανητικη η αγγελια... Αν σκεφτεται κανεις να το αγορασει, ας λαβει υποψιν του οτι ο ιδιοκτητης του παπακιου, δεν υπολογισε τα εξοδα μεταφορας.. Αρα ειναι 9000 τα εσοδα - 365 το κοστος απόκτησης - 100 μεταφορικα = 8535 το κερδος.

ναι σωστά, αλλά δεν υπολογίσαμε ότι δε λες στο παπί :

"παπί είμαι κουρασμένος σήμερα, τράβα βγάλε λεφτά":p

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ !!!!!

ή τραβα πάρε τον ΚΙΤ:p

Αρχική απάντηση από vdeseris

Λίγο μικρά τα γράμματα δεν μπόρεσα να τα διαβάσω. :p Ακόμα μία κορυφαία αγγελία: 3500+ 220 καινούριος 300 μεταχειρισμένος! Τρέξτεεεεε

Καβάλα? και Διογένης???

Λες???

Ρε παιδιά ήμαρτοοο.Κουτσοί στραβοί στον ’γιο Παντελεήμονα.Εγώ δλδ αν του βάλω άλλη μάρκα λάδια δεν κάνει?Και ομολογεί και πως ο αδερφός του είναι τεμπέλης.Τόσο καιρό το είχε το παπί ένα σουλούπωμα δεν του έκανε να αλλάξει φλάντζα και να ισιώσει το πηρούνι.Σαν να λέει σκ@τα το πήρα και σκ@τα σας το δίνω.

Αρχική απάντηση από Tsunami

Ρε παιδιά ήμαρτοοο.Κουτσοί στραβοί στον ’γιο Παντελεήμονα.Εγώ δλδ αν του βάλω άλλη μάρκα λάδια δεν κάνει?Και ομολογεί και πως ο αδερφός του είναι τεμπέλης.Τόσο καιρό το είχε το παπί ένα σουλούπωμα δεν του έκανε να αλλάξει φλάντζα και να ισιώσει το πηρούνι.Σαν να λέει σκ@τα το πήρα και σκ@τα σας το δίνω.

αυτά σε πειράξαν δηλαδή?? :hehe::tomato:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.