Wizard! Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2005 Ήθελα να ήξερα αυτοί οι κανίβαλοι που ονομάζονται ημιδημόσιοι υπάλληλοι όσο @@@ είναι??? Προσπάθησα να στείλω σήμερα ένα μήνυμα σε φίλου που έχει λογαριασμό στο mycosmos.gr. Τον βολεύει γιατί παίρνει ειδοποίηση στο κινητό του όποτε λαμβάνει μήνυμα. Την προσπάθεια την έκανα από το λογαριασμό μου μέσω Gmail που με έχει βολέψει απίστευτα και τον έχω κάνει πρωτεύοντα. Αλλά η cosmote είχε διαφορετική άποψη. Παρακάτω η απάντηση που πήρα: Delivery to the following recipient failed permanently: xxxxxx@mycosmos.gr Technical details of permanent failure: PERM_FAILURE: SMTP Error (state 9): 550 5.7.1 64.233.184.198 has been blocked by Spam and Open Relay Blocking System (www.sorbs.net) Θα μου πείτε ότι η www.sorbs.net κάνει το block. Σωστά. Αλλά γιατί σε κανένα άλλο λογαριασμό δεν έχω πρόβλημα, παρά μόνο με mycosmos ??? Κι έχω στείλει δεκάδες μηνύματα σήμερα, χωρίς κανένα άλλο να γυρίσει πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Οκτώβριος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2005 Εχεις κανει αυτες τις ρυθμισεις περι Gmail ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 10, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2005 Αυτές οι ρυθμίσεις είναι για τη χρήση μέσω Outlook. Εγώ χρησιμοποιώ το web interface. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Οκτώβριος 10, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2005 Oups , τοτε καποια μ@λ@κι@ "παιζεται με το mycosmos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Οκτώβριος 11, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 εχεις σκεφτει οτι ισως ετσι η mycosmos προστατευει τους χρηστες απο spam?εμαιλ με subject ή περιεργες διευθυνσεις αποριπτονται απο αρκετα email services.το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να στειλεις ενα απλο email με κανονικο subject (προταση κανονικη και χωρις λεξεις που ισως υποννοουν σπαμ) εγω χρησιμοποιω το mycosmos μονο και μονο για τις ειδοποιησεις (κανω ολα τα email forward εκει) και δεν εχω αντιμετωπισει τετοιο προβλημα παρα μονο οταν το subject ειναι 'περιεργο' ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 11, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 Το subject ήτανε: Agora PC :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Οκτώβριος 11, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 τι να πω ...δοκιμασε και με αλλο subj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 11, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 Μα το θέμα είναι ότι κόβει το Gmail... Γιατί έστειλα ακριβώς το ίδιο μήνυμα, με ακριβώς το ίδιο subject από τον εταιρικό μου λογαριασμό και πήγε κανονικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Οκτώβριος 11, 2005 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 χμ τι να πω.εγω απο gmail στελνω σε mycosmos. Μηπως συμβαινει τπτ αλλο.Πχ το gmail στελνει κανενα header που το mycosmos δεν το δεχεται (εχεις αυτοματη υπογραφη κλπ που περιεχουν πραγματα που απορριπτονται...)οτι και να πω θεωρητικο ειναι .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 11, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 Σύμφωνα με την απάντηση του mail server, κόβει την ΙΡ τους, σαν smtp server που είναι ανοικτός για relay... Δηλαδή smpt που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να στείλει μαζικά μηνύματα, χωρίς να επιβεβαιώνει τον αποστολέα με user/pass.Αυτό είναι μάλλον απίθανο να συμβαίνει, οπότε όπως προείπα, μάλλον η mycosmos μ@@ζεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.