Jump to content

Προβλημα με 7800GT Albatron

riddle3

Recommended Posts

Καλημερα παιδια.Εχει λιγο καιρο που αγορασα μια Albatron 7800GT.Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι οταν συνδεω την καρτα με την τηλεοραση (TV out) παιρνω εικονα στην τηλεοραση μεν αλλα μου τα δειχνει ασπρομαυρα δε.Εχω δοκιμασει τους 78.01(official) και τους 81.82(guru3d).Η καρτα εχει μονο S-video συνδεση.Ευχαριστω.

P.S. Επισης θα ηθελα να μαθω πως θα καταγραψω απο την τηλεοραση στον υπολογιστη, δηλ με ποιο προγραμμα, γιατι εβαλα το virtual dub και δεν καταφερα τιποτα.

Αρχική απάντηση από riddle3

Καλημερα παιδια.Εχει λιγο καιρο που αγορασα μια Albatron 7800GT.Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι οταν συνδεω την καρτα με την τηλεοραση (TV out) παιρνω εικονα στην τηλεοραση μεν αλλα μου τα δειχνει ασπρομαυρα δε.Εχω δοκιμασει τους 78.01(official) και τους 81.82(guru3d).Η καρτα εχει μονο S-video συνδεση.Ευχαριστω.

P.S. Επισης θα ηθελα να μαθω πως θα καταγραψω απο την τηλεοραση στον υπολογιστη, δηλ με ποιο προγραμμα, γιατι εβαλα το virtual dub και δεν καταφερα τιποτα.

παίξε λίγο με τον τύπο pal που βγάζεις, μάλλον αυτό είναι.

για να καταγράψεις πρέπει να είναι και video in εκεί που το συνδέεις, είναι? αν είναι tv-out δεν μπορείς να κάνεις εγγραφή:)

Δοκιμασα ολα τα pal που εχει φιλε sotiri αλλα δεν αλλαξε τιποτα απολυτως.Επισης το εχω βαλει video-in αλλα δεν εχω καποιο προγραμμα που να δειχνει την εικονα της tv στο pc και θα ηθελα ενα τετοιο προγραμμα.

Αρχική απάντηση από riddle3

Δοκιμασα ολα τα pal που εχει φιλε sotiri αλλα δεν αλλαξε τιποτα απολυτως.Επισης το εχω βαλει video-in αλλα δεν εχω καποιο προγραμμα που να δειχνει την εικονα της tv στο pc και θα ηθελα ενα τετοιο προγραμμα.

ε τότε οδηγοί ή καλώδιο.

η κάρτα γραφικών δεν είχε σχετικό software μαζί της?

γενικά το dscaler νομίζω έχει αυτή τη δυνατότητα:) (www.dscaler.org)

μπορει να ακουγεται χαζο αλλα ειναι μια σκεψη... :tomato:

σε πολλες tv (στις τρεις τελευταιες μου ετσι ηταν τουλαχιστον)

το σημα απο τον η/υ ερχεται σε δυο καναλια...

στο ενα ειναι α/μ και στο αλλο εγχρωμο

για δοκιμασε και στις αλλες επιλογες της tv σου

πχ: ext1, ext2, front av, svhs, svhs ext1....

(εαν δεν εχουν ξεχωριστο κουμπακι στο τηλεχειριστηριο σου

αρκει συνηθως να ξαναπατησεις μερικες φορες το κουμπακι του av

και τα εναλλασσει κυκλικα)

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

μπορει να ακουγεται χαζο αλλα ειναι μια σκεψη... :tomato:

σε πολλες tv (στις τρεις τελευταιες μου ετσι ηταν τουλαχιστον)

το σημα απο τον η/υ ερχεται σε δυο καναλια...

στο ενα ειναι α/μ και στο αλλο εγχρωμο

για δοκιμασε και στις αλλες επιλογες της tv σου

πχ: ext1, ext2, front av, svhs, svhs ext1....

(εαν δεν εχουν ξεχωριστο κουμπακι στο τηλεχειριστηριο σου

αρκει συνηθως να ξαναπατησεις μερικες φορες το κουμπακι του av

και τα εναλλασσει κυκλικα)

Και σε μενα επαιζε αυτο σε μια sony 25'.

Παιδια υπαρχει περιπτωση να φταει η τηλεοραση?Δηλαδη να ειναι "ασυμβατα" tv-pc??

Να την αλλαξω αν ειναι....

Και επισης κατι αλλο.Αμα χρησιμοποιησω vivo καλωδιο(δηλ το s-video αλλα με τα πολλα τα Pins) θα εχω και ηχο στην τηλεοραση και αντιστροφα?

ridle!!!

περασες τους wdm drivers?ειναι δυο.1 για τις παλιες καρτες και 1 για τη σειρα 6/7 geforce

κατεβασε το media player clasic αν θες να βλεπεις full screen το video-in σου!

τοσο καιρο εψαχνα και δεν εβρισκα αυτο το πραμα και το βρηκα τυχαια στο media clasic

1.5 mb ειναι τπτ!:D

Ωραια φιλε Λαμπρο τωρα εχω την επιλογη nVidia WDM Video Capture (universal), αλλα δεν εχω εικονα δυστυχως.Μονο μαυριλα.Μηπως χρειαζομαι Vivo S-video καλωδιο? Η και το απλο s-video δουλευει?Υποψην η συνδεσμολογια που κανω ειναι τηλεοραση με scart που παει σε s-video (απλο) συνδεση στο πολλαπλο καλωδιο που ειχε δωρο με την καρτα,συνδεση με s-video(video in του πολλαπλου) και στο s-video της καρτας.Ελπιζω να μη σε μπερδεψα.

Τελικα ειπα να παω να αγορασω καινουργια καλωδια και ολα δουλευουν μια χαρα.Προφανως τα παλια ειχαν "χαλασει" και εδειχνε ασπρομαυρα.1000 ευχαριστω για την βοηθεια!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.