Jump to content

7800 Watercooling

svks

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από svks

Καλημερα

Εχω μια 7800GT και σκεφτομαι να της βαλω νερο, υπαρχει καποιος που να το εχει δοκιμασει ??

Βρηκα αυτο

http://www.dangerdenstore.com/product.php?productid=189&cat=48&page=1

Τι αποψη εχετε ??

από τη στιγμή που καλύπτει και μνήμες -> πολύ συμπαθητικό:)

Εχεις κανεις χρησιμοποιησει καποιο απο τα παλια μπλοκ( asetek, oclabs ) σε 7800 ??

Αν ναι με τις μνημες τι ?? απλα ramsinks ??

Αρχική απάντηση από def

καλο,αλλα ακριβουτσικο:p

παραειναι ακριβο κατα τη γνωμη μου

124$+μεταφρικα...

Καλύτερα να κρατήσεις τα λεφτά για την επόμενη αγορά σου, και να δεις πόσο ψηλά μπορείς να φτάσεις με αέρα. Κάπου διάβασα για έναν τύπο που έβγαλε τον υπάρχοντα ανεμιστήρα και έβαλε πάνω τον fan ενός P4 χωρίς καμιά παντέντα, απλά κουμπώνει. Το αποτέλεσμα ήταν αρκετά mhz πάνω, και αν θες την δική μου γνώμη, η στοκ ψύκτρα είναι μια χαρά, πόσο μάλλον με ένα μεγάλο ανεμιστήρα από πάνω. Δεν αξίζουν τα λεφτά για ένα τόσο ακριβό waterblock, μόνο για καμιά 10ρια mhz παραπάνω σε σχέση με το mod που σου λέω...

Το θεμα δεν ειναι το κερδος σε OC αλλα η ησυχια

Το ανεμιστηρακι της κανει πολυ θορυβο...

Το μπλοκ απο το link δεν νομιζω οτι κανει γιατι πρεπει να σχεδιασμενο ειδικα για 6800 και απο οτι καταλαβαινω καλυπτει και μνημες

Εχω απο το προηγουμενο setup ενα μπλοκ της oclabs ( OCLabs Monoblock WBNKG2 VGA )

Θεωρω οτι ειναι παρομοιο με το maze

Αλλα με τις μνημες τι θα κανω να τις αφησω γυμνες ?? να βαλω ramsinks ?? Ειναι αρκετα ?? μην καει η καρτα .

Τα ίδια clips έχει η 6800 με την 7800 νομίζω. Τώρα για το maze4 εγώ είδα 35 βαθμούς κάτω σε 6600gt. Για τις μνήμες ramsinks αρκετά είναι:)

Μαλλον το Σαββατοκυριακο που θα βρω χρονο θα δοκιμασω με την OCLabs ( αφου την εχω καθεται ) και ramsinks

για να δω τι γινεται ελπιζω να μην την καψω γιατι τωρα δεν ειμαι για να παιρνω αλλη.

Αν τα καταφερω θα ποσταρω αποτελεσματα.

Γιατί να καεί ρε φίλε; Απλά κοίτα να σφίξεις καλά το μπλόκ ώστε να κάνει καλή επαφή όχι υπερβολικά όμως μην σπάσει ο πυρήνας

Ναι αυτο ακριβως με προβληματιζει λιγο γιατι ενω η καρτα εχει 4 σημεια που σφιγγει η ψυκτρα το block πιανει με 2

• 2 weeks later...

αδερφε μην το φοβασαι,βαλε το μπλοκ επανω και θα πεσεις στους 40 C

οι μνημες και γυμνες αντεχαν 100 περιπου MHz επανω αλλα για καλο και για κακο εβαλα και μνημοψυκτρακια,χωρις καμμια ΤΡΟΜΕΡΗ διαφορα στην αποδοση

μιλαω για το στανταρ μπλοκ της ασετεκ το οποιο πιανει σε δυο σημεια και καθεται καπως διαγωνια πανω στον πυρηνα,αλλα και παλι καλυπτει ολη την επιμαχη περιοχη

Νομίζω πως αν θέλει να κάνει δουλειά πρέπει να βάλει μπλοκ που να καλύπτει και τις μνήμες γιατί οι μνήμες σε OC στην 7800 ανεβαίνουν πολύ περισσότερο απο 100Mhz

Ενα ειναι το σίγουρο ...Οτι το μπλοκάκι έτσι όπως είναι θα κάνει έρωτα θα κάνει , , , αλλά το θέμα είναι τα δίνεις τοσα ? [<---------εγω όχι ]

προφανως δεν αξιζει να δωσεις 125$ περιπου 100Ε συν μεταφορικα για ενα "εξειδικευμενο" waterblock.εκτος αν εισαι διατεθειμενος να κρατησεις αυτη την καρτα για χρονια

ενα τυπικο/universal block μεχρι 50Ε ειναι καλυτερη αγορα

@cptkoulis

Ευχαριστω για την διαβεβαιωση

Εβαλα λοιπον το OCLabs που ειχα ηδη ( πιανει και αυτο σε δυο σημεια ) και κατι ramsinks και οντος ολα ειναι μια χαρα

@helloween

Το προβλημα μου δεν ειναι το OC η καρτα και οπως ειναι μια χαρα παει εκεινο που με εκνευρισε ηταν το θορυβωδες ανεμιστηρακι ( δεν ειχε και ρυθμιστη )

Παιδια σας ευχαριστώ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.