drakoulis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2005 Το booster έχει υποδοχή και βίσμα για 20απινο τροφοδοτικό??? Κάνω λάθος? Αν ναι τότε εγώ που έχω 24απινο τροφοδοτικό και 24απινη μητρική θα χρειαστώ δυο μετατροπείς :confused: Όσοι έχουν booster ας μου πούν αν είναι 20απινο. Απο ποια καλώδια του τροφοδοτικού παίρνουν ρευμα. Σκέφτομαι μήπως φτιάξω καμια πατέντα γιατί δεν λέει να έχω δύο μετατροπείς
RootX Οκτώβριος 10, 2005 #2 Οκτώβριος 10, 2005 http://www.xbitlabs.com/misc/picture/?src=/images/memory/ocz-booster/bundle.jpg&1=1
darkCount Οκτώβριος 10, 2005 #3 Οκτώβριος 10, 2005 Από 4πινο μολεξ παίρνει (2 μολεξ για την ακρίβεια) αλλα αυτά τα μόλεξ βγάινουν απο την μεγάλη πλεξούδα η οποία ειναι 20πινη.
drakoulis Οκτώβριος 10, 2005 Author #4 Οκτώβριος 10, 2005 ωραία όλα αυτά αλλά κανείς δεν μου είπε από ποιά καλώδια παίρνει ώστε να κάνω καμιά πατέντα να μην μπλέξω με μετατροπείς
darkCount Οκτώβριος 11, 2005 #5 Οκτώβριος 11, 2005 Τι εννοεις απο ποια καλώδια παιρνει; Τα μόλεξ του μπούστερ από ποια καλωδια της πλεξούδας παίρνουν; Κοίτα τη φωτό του ροοτ καλύτερα και θα καταλάβεις.Το 20->24 από που πάιρνει; Σίγουρα τα 3 από τα 4 έξτρα καλώδια είναι πορτοκαλί με ότι αυτο συνεπάγεται.Το άλλο μου διαφέυγει.Πατέντα στην συγκεκριμένη περίπτωση σημαινει κοψε-κολλα στην πλεξούδα. Κινδυνος για Bye bye τροφοδοτικο αμα δεν ξερεις τι κανεις.Αν το θεωρείς λιγότερο μπλέξιμο αυτο απο το να βάλεις αντάπτορα...go for it.
papatsonis Οκτώβριος 11, 2005 #6 Οκτώβριος 11, 2005 το booster παιρνει απο την 5αρα για να λειτουργησει το κυκλωμα τροφοδοσίας , και απο +12(οχι σιγουρα , πρεπει να το βγαλω και να το δω) και -5 για το βολτομετρο που εχει , αν το βαλεις σε καινουργιο τροφοδοτικο που δεν εχει -5 απλως δεν εχεις ενδειξη..(απλως..) αλλα δουλεύει κανονικά.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.