Jump to content

Η μνημη δεν μπορει να ειναι "written"

τακης

Recommended Posts

καμια βδομαδα τωρα οταν ξεκινανε τα windows μου εμφανιζει το εξης μηνυμα-Η οδηγια στο 0*01000ca11"εκανε αναφορα στη μνημη το "0*00000000".Η μνημη δεν μπορει να ειναι "written"και στην toolbar μου βγαζει το locator.exe σαν ελαχιστοποιημενο.επισεις στην προβολη συμβαντον μου λεει οτι δεν ηταν δυνατη η εκκινηση της RPC.Ξερουμε γιατι γινετε αυτο?

Δε μου λέει κάτι... Τέσπα, άστο έτσι μέχρι το επόμενο format. Στην τελική εκτώς του οτι μου σπάει τα νεύρα (κι αυτό ελάχιστα) δεν φαίνεται να κάνει κανένα άλλο προβληματάκι... :p

(αν και έτσι έλεγα και πριν για το "access denied: drive c:" που μου έβγαζε και παραλίγο και κλάψω δίσκο...) :(

κοιτα και μενα οταν παταγα ο.κ. για να τερματισει το προγραμμα δεν ειχα προβλημα μετα,καλο ειναι βεβαια τα προβληματακια να τα λυνουμε αν μπορουμε,ποιος καθεται να κανει format τωρα.......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.