τακης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2005 καμια βδομαδα τωρα οταν ξεκινανε τα windows μου εμφανιζει το εξης μηνυμα-Η οδηγια στο 0*01000ca11"εκανε αναφορα στη μνημη το "0*00000000".Η μνημη δεν μπορει να ειναι "written"και στην toolbar μου βγαζει το locator.exe σαν ελαχιστοποιημενο.επισεις στην προβολη συμβαντον μου λεει οτι δεν ηταν δυνατη η εκκινηση της RPC.Ξερουμε γιατι γινετε αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Οκτώβριος 9, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 καποιο προγραμματακι σου κανει νερα , τσεκαρε τι εγκαταστησες τον τελευταιο καιρο και ξεκινα σιγα σιγα τα uninstall Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 10, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2005 Εγώ πάλι επίσης εδώ και καμια δυο βδομάδες έχω το ίδιο error όταν κλείνει... :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Οκτώβριος 10, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2005 και οταν τον εκλεινα μου το εκανε,σωστος ο Vagouridis κανε οτι λεει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 11, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 Μήπως βρήκες εσύ ποιό είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 11, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 To Pr0nDialup.exe ?:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Οκτώβριος 11, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 το perfectdisc ειχα βαλει(για defrag)και αυτο μου εκανε το προβλημα,τωρα ο.κ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 11, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 Δε μου λέει κάτι... Τέσπα, άστο έτσι μέχρι το επόμενο format. Στην τελική εκτώς του οτι μου σπάει τα νεύρα (κι αυτό ελάχιστα) δεν φαίνεται να κάνει κανένα άλλο προβληματάκι... (αν και έτσι έλεγα και πριν για το "access denied: drive c:" που μου έβγαζε και παραλίγο και κλάψω δίσκο...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Οκτώβριος 11, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 κοιτα και μενα οταν παταγα ο.κ. για να τερματισει το προγραμμα δεν ειχα προβλημα μετα,καλο ειναι βεβαια τα προβληματακια να τα λυνουμε αν μπορουμε,ποιος καθεται να κανει format τωρα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.