Jump to content

Καθαριστικο οθονων?

blade_pan

Recommended Posts

Να σου πω εγώ μια λύση;;

Βάλε σε μια λεκάνη νερό και κάνε αφρό με πράσινο σαπούνι.

Μετά με μια πετσέτα (αυτες τις κοινές για την κουζίνα) βρέχε την, στίφτην και άρχιζε και τρίβε.

Είμαι σίγουρος οτι θα δεις πολύ καλά αποτελέσματα ;)

το καλυτερο ειναι με ενα στεγνο πανακι παιδια μην βαζετε azax,εγω εχω αγορασει ενα καθαριστικο της ΚΛΑΣ-ΚΛΙΝΙΚ που ειναι μονο για οθονες 25ευρο ακριβο αλλα καταπληκτικο

Πλαστικά θέλει να καυαρίσει όχι την οθόνη. Αυτό το κακό έχουν τα μπεζ. Κιτρινίζουν και χαλάνε με τον καιρό και δεν διορθώνεται. Είναι η φυσιολογική φθορά των πλαστικών. Γι αυτό προτιμώ τα μαύρα.

Υπάρχει καθαριστικό που βγάζει την κιτρινίλα που αποκτούν τα πλαστικά μέρη του πληκτρολογίου, οθόνης, ποντικιού κλπ από τσιγαρίλες και σκόνες. Τα κάνει καινούργια. Δεν ξέρω μάρκα αλλά κάνει 2,5 ευρώ το μπουκάλι, περίπου 750 ml πρέπει να είναι. Μπορείτε να το προμηθευτείτε από μαγαζί που πουλάει ΜΟΝΟ καθαριστικά σπιτιού και γενικά καθαριστικά. Ένας φίλος που έχει νετ καφέ είδα να το χρησιμοποιεί και πραγματικά τα κάνει καινούργια. Θα μάθω το όνομα του και θα το ποστάρω συντόμως.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.