vdeseris Οκτώβριος 10, 2005 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2005 Λίγο φρόνιμα με τα πειρατικά. Αν θέλετε πληροφορίες υπάρχουν και τα πμ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Οκτώβριος 10, 2005 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2005 Σωστή παρατήρηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorian Οκτώβριος 10, 2005 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2005 σήμερα το έτρεξα για κανένα μισάωρο χωρίς να έχω δει πριν το demo. έφαγα μερικά flashback μερικά χρόνια πίσω σε εποχή ΑοΚ. σε πρώτη ματιά μου φάνηκε ολόιδιο με το προηγούμενο, μάλλον δεν καινοτόμησε η εταιρία. θετικά ήταν το ότι δεν χρειάζονται τα drop points για τα recourses, καθώς και οι μάχες είναι "άλλης" εποχής με πολύ όμορφα animations ειδικά οι μπάλες από τα κανόνια. κατά τα άλλα οι γνωστές δεκάδες αναβαθμίσεις και επιλογές. αυτό με το home city όμως δεν το 'πιασα τους στέλνεις ή σου στέλνουν φράγκα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Οκτώβριος 12, 2005 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Προβλημα με το ΑΟΕ3.Οπως και το demo ετσι και το full version στο τελος της εγκαταστασης βγαζει error 1935 και ε3ηγει στη συνεχεια κατι για χ86 architecture μπλα μπλαΑν πατησω οκ σβηνει τα παντα οποτε μια και το error βγαινει στο απολυτο τελος της εγκαταστασης (μονο icons δε βγαζει και δε καταχωρει την εγκατασταση) κανω rename το directory πατα το οκ στο error και το επαναφερω...anyway τι παιζει ..και δε γινεται σωστα το install ? παρομοιο προβλημα κανεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
death_stv Οκτώβριος 12, 2005 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 μάλλον καποιο λάθος είχε το torrent που το βρηκες...εμένα πάντος δεν μου το εκανε το error που λες και εγκατασταθηκε κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21 Οκτώβριος 12, 2005 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 για πειτε για πειτε λεει τιποτα εχει καμια διαφορα η τελικη του εκδοση Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Οκτώβριος 12, 2005 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 1)το λαθος υπηρχε και στο demo2)δεν υπαρχει τιποτα πιο αργο απο τα torrents για να μεταφερεις παιχνιδια..συνεπως δε χρησιμοποιω torrents Link to comment Share on other sites More sharing options...
leondim77 Οκτώβριος 12, 2005 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Εμένα γ@μοτο μου βγάζει artifacts στο παιχνίδι!Έχω GB 6600GT pci-ex ολα normal.Η καρτα δουλεύει στους 50-55 βαθμούς και όταν αρχίζουν τα artifacts είναι στους 75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Οκτώβριος 12, 2005 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Το παιχνιδι ειναι κανονικη οικονομικη καταστροφη....Ειχα πολυ καιρο να παιξω RTS (απο το rise of nations) και μου ειχε λειψει... Καθομαι αραχτος για ενα deathmatch με τον υπολογιστακο, στο χαλαρο, να χαζεψω τις τεχνολογιες των Ισπανων (επονται οι αλλοι πολιτισμοι) και σε 2ωριτσες αδειαζω... 1/3 απο το 12αρι single malt που καθοτανε στο ραφι30 ευρω το μπουκαλι... 10 ευρω μου στοιχισε το deathmatch...Ζητηται φτηνο ξυδι εξερευνηση και των αλλων πολιτισμων περαν των Ισπανων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Οκτώβριος 12, 2005 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 2 Παρατηρήσεις: Αρχική απάντηση από leondim77 Εμένα γ@μοτο μου βγάζει artifacts στο παιχνίδι! Έχω GB 6600GT pci-ex ολα normal. Η καρτα δουλεύει στους 50-55 βαθμούς και όταν αρχίζουν τα artifacts είναι στους 75 Και εγώ το πάθαινα αυτό, αναγκαζόμουν να βάλω aircondition για να το παίξω. Αρχική απάντηση από SLN Το παιχνιδι ειναι κανονικη οικονομικη καταστροφη.... Ειχα πολυ καιρο να παιξω RTS (απο το rise of nations) και μου ειχε λειψει... Καθομαι αραχτος για ενα deathmatch με τον υπολογιστακο, στο χαλαρο, να χαζεψω τις τεχνολογιες των Ισπανων (επονται οι αλλοι πολιτισμοι) και σε 2ωριτσες αδειαζω... 1/3 απο το 12αρι single malt που καθοτανε στο ραφι 30 ευρω το μπουκαλι... 10 ευρω μου στοιχισε το deathmatch... Ζητηται φτηνο ξυδι εξερευνηση και των αλλων πολιτισμων περαν των Ισπανων... Η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι μου φάνηκε πάρα πολύ εύκολο με αντίπαλο το PC. Γενικά όμως μου άρεσε πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Οκτώβριος 12, 2005 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 sln pm MAN.Το κατεβαζω και εγω Torrent sux. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Οκτώβριος 12, 2005 Author #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Επιτελους το "κατεβασαααααααααααααααα" αχχχχχχχχχχχ το γ@μ.....ο . Εμενα δεν παρουσιαζει παντως κανα problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Οκτώβριος 12, 2005 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 17:09] Το παιχνιδι ειναι κανονικη οικονομικη καταστροφη.... Ειχα πολυ καιρο να παιξω RTS (απο το rise of nations) και μου ειχε λειψει... Καθομαι αραχτος για ενα deathmatch με τον υπολογιστακο, στο χαλαρο, να χαζεψω τις τεχνολογιες των Ισπανων (επονται οι αλλοι πολιτισμοι) και σε 2ωριτσες αδειαζω... 1/3 απο το 12αρι single malt που καθοτανε στο ραφι 30 ευρω το μπουκαλι... 10 ευρω μου στοιχισε το deathmatch... Ζητηται φτηνο ξυδι εξερευνηση και των αλλων πολιτισμων περαν των Ισπανων... μη μαναγκαζεις να σου εξηγω τα αυτονοητα.... οταν πρωτοπαιρνεις - δοκιμαζεις νεο και πολλα υποσχομενο game (κατα προτιμηση rts & tbs) ξεκινας με 12αρι τουλαχιστον (single κατα προτιμηση) στη συνεχεια και αφου εχεις παρει τον αερα του παιχνιδιου και εχει φυγει η πρωτη καψα σταθεροποιεισαι σε ενα αξιοπρεπες mainstream τυπου G.Ballantines και υιοι και στα τελειωματα και αφου εχεις τερματισει το παιχνιδι αλλα παιζεις για να περασει η ωρα (καταραμενε βυσματουχε που χεις και ελευθερο χρονο‘!@#$%) συμβιβαζεσαι με Hunters Glen 7 ετων kai 8 ευρω απο το κοντινοτερο lidl για να μην κατεβαζω αλλ'αντ'αλλων τσαμπα..... 3cd's ειναι το παιχνιδι ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Οκτώβριος 12, 2005 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 To Single Player Campaign και το AI του παιχνιδιου τι λεει ??Ειναι καλοΑρχική απάντηση από leondim77 [Σήμερα, στις 14:29] Εμένα γ@μοτο μου βγάζει artifacts στο παιχνίδι!Έχω GB 6600GT pci-ex ολα normal.Η καρτα δουλεύει στους 50-55 βαθμούς και όταν αρχίζουν τα artifacts είναι στους 75 Artifacts χωρις να εχεις κανει OC ??περιεργοπροσπαθησε να δοκιμασεις με αλλα driver απο αυτα που χρησιμοποιειςΤα υπολοιπα παιχνιδια σου πως πανε, σου παρουσιαζουν και αυτα το ιδιο προβλημα ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Οκτώβριος 12, 2005 #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Εντύπωση πάντως μου έκαναν οι μικροί χάρτες.Πολύ στρίμωγμα ρε παιδί μου!!!Επίσης δεν υπάρχει zoum out αλλά κατ άλλα είναι κορυφαίο Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Οκτώβριος 12, 2005 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Πω πω με ξεσκισανε στο deathmatch...Εχουνε αλλαξει ΑΙ και τωρα στελνει κατι ρακενδυτους-ξυπολυτους και κυνηγανε τους χωρικους σου.... ενω οι κανονικοι στην πεφτουνε απο μπροστα... Αυτα δεν τα εκανε το 2... Απο αμυνα παλι το καστρο ειναι εγγυηση, αλλα εχω την εντυπωση οτι το παιχνιδι ειναι πιο αργο... Οι "εποχες" δεν αλλαζουν το ιδιο γρηγορα, καθως θελεις παρα πολλα resources τα οποια δεν μαζευονται γρηγορα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Οκτώβριος 12, 2005 #37 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Οι ρακενδυτοι ξυπολυτοι να υποθεσω οτι ειναι natives?Οσο για την αλλαγη εποχων τολαχιστον sto demo αλλαζουν στανταρτ πιο γρηγορα οι 3 πρωτες ...η 4 ειναι αρκετα δυσκολη εποχη αλλα με φοβερα upgrades(και στο λεει καποιος που ακομα "καιγεται" στο 2)Οποιος το παρει ΚΑΙ original να βρεθουμε ESO2 για κανα ματσακι οταν με το καλο μπει σε λειτουργια...(sln το tutorial το επαιξες? γιατι στο demo δεν ειχε και μου βγηκε η ψυχη να καταλβω καποια πραγματα πχ στα trade routes μπορεις να διαλεξεις τι να σου δινει το παιχνιδι καθε φορα που περναει η αμαξα κλπ)ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΖΟΟΜ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ αρκει να ανοιξεις με το Notepad το game.cfg και να βρεις αυτο που λεει για max zoom προσθεστε στο αριθμο που γραφει+20έως30 καντε save και απολαυστε..(αυτο γινοταν στο demo δεν ξερω για την retail αν παιζει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Οκτώβριος 13, 2005 #38 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από ison [Σήμερα, στις 02:19] (sln το tutorial το επαιξες? γιατι στο demo δεν ειχε και μου βγηκε η ψυχη να καταλβω καποια πραγματα πχ στα trade routes μπορεις να διαλεξεις τι να σου δινει το παιχνιδι καθε φορα που περναει η αμαξα κλπ) Δεν επαιξα tutorial, αλλα αυτο με τα trade routs το ανακαλυψα χτες. Απλα πατας οποιοδηποτε κουμπι βλεπεις στο καθε κτηριο και κοιτας τι κανει.επειδη φτιαχνω συνεχεια musketeers, μπορει να πει καποιος τι περιορισμοι υπαρχουν στο ποιες μοναδες θα "οχυρωσω" μεσα στο καστρο, γιατι οι συγκεκριμενες μοναδες δεν εμπαιναν μεσαστο καστρο με την καμμια λεμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Οκτώβριος 13, 2005 #39 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από leondim77 Εμένα γ@μοτο μου βγάζει artifacts στο παιχνίδι! Έχω GB 6600GT pci-ex ολα normal. Η καρτα δουλεύει στους 50-55 βαθμούς και όταν αρχίζουν τα artifacts είναι στους 75 Από ότι έχω δει σε διάφορα forums αλλά και από ότι έχω ακούσει και από μερικούς γνωστούς με 6600gt, οι κάρτες με το συγκεκριμένο chipset αρκετά συχνά έχουν πρόβλημα με τις θερμοκρασίες τους. Η μόνη λύση , εκτός rma, είναι να της εγκαταστήσεις καμιά ψύκτρα της προκοπής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Οκτώβριος 13, 2005 #40 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2005 ρε σεις ποιο καλο παιδακι θα το γραψει και θα μου το στειλει?? ειμαι διατεθιμενος νa πληρωσω οσο οσο(μεχρι και 3ευρω να μην σας πω). PLZ οποιος μπορει ας μου το στειλει γιατι μεχρι να ερθει Λαμια θα βγει το Age of Empires 4!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.