Jump to content

πιο πακετο adsl;;;;

tonybros

Recommended Posts

Ετοιμαζομαι να κανω το βημα προς adsl, και απ'οτι ειδα τα ετοιμα πακετα adslkit, adsl in a box. activ8, κτλ. συμφαιρουν(ειναι η πρωτη μου προσπαθεια για adsl). η γραμμη μου ειναι isdn αλλα σκεφτομαι να την υποβαθμισω σε pstn, μια και δεν βλεπω το λογο να πληρωσω τα επιπλεων κοστο. Μπορει καποιος να με φωτιζει προς τα που να παω; ενοω οικονομικα και ποιοτικα. Ευχαριστω

η υποβάθμιση σε pstn κοστίζει όσο αρκετά πάγια isdn(διαφορά τους)

μη το κάνεις....

το otenet onDSL kit

το πλήρωσα 26/9 και ακόμα δεν έχω σύνδεση αδερφέ

το πόσες εργάσιμες΄θέλει το κάθε κουτί να το προσέξεις πολύ

12 έχει το onDSL kit και είναι τραγικά πολύ....

από την άλλη με την σύνδεση της HOL έχω τραγικές καθυστερήσεις σε real time aplications ήχο/εικόνα msn κλπ

ψάξε να δεις κανα demo η γνώμες για το τι παίζει στην περιοχή σου

Εισαι απλα λιγο ατυχος με την ενεργοποιηση σου.Παντως και εγω της οτενετ το κουτι θα επερνα.Σε δεσμευει για μικροτερο χρονικο διαστημα και στο περας του 3μηνου σου επιτρεπει να κρατησεις την γραμμη και να αλλαξεις παροχεα.Με διαφορα το καλυτερο κουτι.

δεν με πειράζει η ατυχία έστησα της hol τη σύνδεση η γραμμή ενεργοποιήθηκε μετά απο

6-7μέρες απλά τα ping μάλλον είναι αισχρά της hol

το πρωί δε κατεβάζει με 39Κ αλλα τις ώρες που ο κόσμος είναι ξύπνιος σέρνεται....

πούλησε καλά το RAM μάλλον :p

Τελικα πηρα το ondsl kit του οτε. Αλλα μπορει να μου εξηγησει καποιος ενα "σκοτεινο" σημειο της συμβασης; Συγκεκριμενα λεει

"Μετα το περας της προπληρωμενης περιοδου, η ΟΤΕΝΕΤ χρεωνει μηνιαια για τις υπηρεσιες αοριστου χρονου που περιλαμβανονει το ΟΤΕΝΕΤ ONDSL ΚΙΤ βασει του εκαστοτε ισχυοντος τιμοκαταλογου που εμφανιζεαι στο website http://www.otenet.gr"

Αυτο σημαινει οτι χρεωνει μονο το παγιο γραμμης adsl η και συνδρομη ιντερνετ adsl???

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Xρεωνει ΚΑΙ την 384.Απλα πρεπει να τους ειδοποιησεις 10 μερες πριν κλεισει το πακετο σουοτι για παραδειγμα θελεις να κρατησεις μονο την γραμμη.Μην ανησυχεις.Απλα πρεπει να τους ειδοποιησεις για οτι σκοπευεις να κανεις μετα το περας του 3μηνου.

Εγω παντως θα σε συμβούλευα να διαβασεις προσεκτικα τους ορους καποιου πακετου πριν το αγορασεις. Μακρια απο πακέτα με 12μηνη δεσμευση πχ DSLCube της VIVODI, Αctive8 της Teledome, Βroadband pack της HOL κτλ. Τωρα προσφατα εβγαλε και η Altec ενα πακετο νομιζω λεγεται jetpack

Αρχική απάντηση από trendy [14-10-2005 20:12]

στο www.adslgr.com

Ευχαριστώ

Ο προβληματισμός μου είναι ότι πρέπει να ρίξουμε ΠΟΛΥ διάβασμα με τις χρεώσεις και τι προσφέρει η κάθε εταιρία για να επιλέξουμε ένα πακέτο για τις ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ανάγκες ..

τελικα παιδια πηρα το κιτ του ΟΤΕ. Μετα απο 10 ημερες εγινε η ενεργοποιηση και ολα οραια. Ρωτησα και την κοπελα που μου εδωσε τους κωδικους και μου ειπε οτι περας του τριμηνου εαν αποφασιζεις να διακοψεις πρεπει να παρεις τηλ. την ΟΤΕΝΕΤ και να τους ειδοποιησεις μια εβδομαδα πριν περιπου.

Μια απορια τωρα. Μηπως ξερει κανεις τι ρυθμησεις πρεπει να κανω οστε οταν ανοιγω τον υπολογιστη να συνδεεται και αυτοματα στο ιντερνετ χωρις να ειναι αναγκη να πατησεις το εικονιδιο της συνδεσης. Ευχαριστω για τον χρονο σας.

Αρχική απάντηση από tonybros

Μια απορια τωρα. Μηπως ξερει κανεις τι ρυθμησεις πρεπει να κανω οστε οταν ανοιγω τον υπολογιστη να συνδεεται και αυτοματα στο ιντερνετ χωρις να ειναι αναγκη να πατησεις το εικονιδιο της συνδεσης. Ευχαριστω για τον χρονο σας.

Ημουν ετοιμος να ανοιξω thread για αυτο το θεμα σε λιγο!Δεν ξερω αν γινεται...

Αν ξερει καποιος ας μας πει.

Αρχική απάντηση από tonybros

τελικα παιδια πηρα το κιτ του ΟΤΕ. Μετα απο 10 ημερες εγινε η ενεργοποιηση και ολα οραια. Ρωτησα και την κοπελα που μου εδωσε τους κωδικους και μου ειπε οτι περας του τριμηνου εαν αποφασιζεις να διακοψεις πρεπει να παρεις τηλ. την ΟΤΕΝΕΤ και να τους ειδοποιησεις μια εβδομαδα πριν περιπου.

Αυτο θα το δεις οταν παρεις το πακετο..παντως δεν ειναι και κατι δυσκολο οποτε μην ανυσυχεις...

Το κακο με τα ετοιμα πακετα ειναι οτι σε δεσμευουν στον isp (δεν ξερω αν εχει αλλαξει αυτο) δλδ αν αποφασισεις μετα να βαλεις αλλο isp ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΙ η γραμμη adsl και θα πρεπεις να ξανακανεις ενεργοποιηση (δλδ 40 ευρο περιπου).

Αυτο και μονο το θεωρω μεγαλη απατεωνια με τα πακετα και εξου και δεν πηρα κατι τετοιο...ασε που τα περισσοτερα δινουν usb modems τα οποια δεν ειναι και οτι καλυτερο

Οσο για την HOL που λεει ο φιλος θα συμφωνησω για τα pings (αν και μετα της 12 ψιλοφτιαχνουν) αλλα στο dl εμενα πεταει(ισως το dslam σου να ειναι τιγκαρισμενο) σπανια πεφτω κατω απο 38-39 με το καλυτερο στα 42...

Αρχική απάντηση από Vadergr

Ημουν ετοιμος να ανοιξω thread για αυτο το θεμα σε λιγο!Δεν ξερω αν γινεται...

Αν ξερει καποιος ας μας πει.

Αν εχετε usb modems τωρα που το σκεφτομαι δεν ξερω τι παιζει...αν εχετε router τοτε απλα δεν τον κλεινετε οταν κλεινετε το pc

Αυτο που δεν ξερω εγω ακριβως ειναι τι παιζει με την αλλαγη της ip...απο isp ...καθε ποτε γινεται και αν επηρεαζεται η συνδεση...δλδ αν εχεις και κατεβαζεις και σου αλλαξει Ip φανταζομαι οτι σταματαει και το dl σωστα?

οταν (και αν) αλλαξει η ΙΡ τοτε γινεται διακοπη της συνδεσης ... αρα πρεπει manually ή αυτοματα να γινει παλι συνδεση

οσο για αυτοματη συνδεση με το ανοιγμα του pc αυτο ισχυει για τα usb modems :

υποτιθεται η συνδεση στη γραμμη γινεται αυτοματα μετα το negotiaton.Μπορεις να βαλεις στο ξεκινημα του υπολογιστη να κανει συνδεση στο internet.Εφοσον η γραμμη ακομα δεν εχει κανει συνδεση θα εχεις βαλει να κανει καθε Χ χρονο δοκιμη για επαναληψη της συνδεσης στο ιντερνετ.Ετσι οταν γινει established η γραμμη θα κανει συνδεση στο ιντερνετ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.