mtg Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2005 Παιδια λεω τελος του μηνός να παρω η/υΑκούστε τι έχω στο μυαλό μου...thermaltake xaser seriesenermax noisetaker 485Wamd athlon64 3500+asus a8n sli-deluxewd 80GB sata-IImaxtor 80GB sata2*512MB kingston LG 19" αυτή με τα 300Εdesktop microsoftνα ειναι περιπου 1300Ε πολυ-1400Ε λιγο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtg Οκτώβριος 9, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 και μια καρτα γραφικών asus nVidia 6800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtg Οκτώβριος 9, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 και μια καρτα γραφικών asus nVidia 6800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Οκτώβριος 9, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 Thermaltake armor >>intel pentium 4 640 3,2asus P5ND2-SLI Deluxe2xMaxtor 80sata >>LG 17'' LCD L1730P SUP >>NVIDIA GEFORCE 6600GT 256MB TVOUT PCI-E και κανε τη 6800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Οκτώβριος 9, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 Ναι καλό συστηματάκι.Και?Τι ακριβώς ψάχνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtg Οκτώβριος 9, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 θελω οπωσδηποτε amd Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtg Οκτώβριος 9, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από thrasher Thermaltake armor >>intel pentium 4 640 3,2asus P5ND2-SLI Deluxe2xMaxtor 80sata >>LG 17'' LCD L1730P SUP >>NVIDIA GEFORCE 6600GT 256MB TVOUT PCI-E και κανε τη 6800 πως θα κανω την 6600 6800???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtg Οκτώβριος 9, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 γιατι 17" και οχι 19"??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Οκτώβριος 9, 2005 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 με το riva tuner.(overclocking)Αρχική απάντηση από mtg γιατι 17" και οχι 19"??? Δεν προσεξα το "19"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtg Οκτώβριος 9, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 μα με το riva tuner to πολυ πολυ να κανω thn 6800 6800gt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Οκτώβριος 9, 2005 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 ρε trasher ψυχραιμία λίγο.............θέλει AMD του προτείνεις ίντελ.....θέλει 19άρα οθόνη του προτείνεις 17άραγια πες μας και πως ακριβώς θα κάνεις την 6600GT 6800? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Οκτώβριος 9, 2005 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 Ναι, το ψόφησε λίγο το θέμα ο thrasher... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtg Οκτώβριος 9, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 τι προτιμάτε asus ή msi??lg or samsung?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Οκτώβριος 9, 2005 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 Ενας φιλος μου παντος την εχει κανει.Το πως δεν το ξερο?Μια υποθεση εκανα με το riva tuner.Εγω intel πρωτεινωκαι οσο για το αλλο δεν προσεξα οτι λεει 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Οκτώβριος 9, 2005 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 λοιπόν...........έχουμε και λέμε........καταρχήν δε χρειάζονται δύο θρέντς, αυτό φτάνει.....mtg, τι σκοπεύεις περίπου να κάνεις με τον υπολογιστή; Να παίζεις παιχνίδια με τρελές απαιτήσεις, να κάνεις encoding όλη μέρα, απλά να σερφάρεις και να γράφεις τίποτα στο word?Απαντώντας σε αυτά κάνεις πιο εύκολη την επιλογή σου, αφού έχεις αποφασίσει και το ποσό, με το οποίο παίρνεις ούτως ή άλλως ένα πολύ καλό σύστημα....Αρχική απάντηση από thrasher Ενας φιλος μου παντος την εχει κανει.Το πως δεν το ξερο?Μια υποθεση εκανα με το riva tuner.Εγω intel πρωτεινω Αφού δεν ξέρεις το πως, τι το προτείνεις; ’σε που δε γίνεται αυτό με τίποτα.....όσο για το ίντελ, έχεις κάποιο συγκεκριμένο λόγο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
phovos Οκτώβριος 9, 2005 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 thrasher Το μονο που θα καταφέρει να κανει με το RT ειναι να κλοκαρει την 6600GT... Απο κει και περα δε νομίζω το RT να αυξάνει και το ευρος του διαυλου της μνημης ούτε να "γεννα" pipelines[Εκτος κι αν ανακαλυψες κατι και δε μας το λες ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Οκτώβριος 9, 2005 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 Επιδη εχουν καλες επιδοσεις και τους πρωτιμω,δεν σημαινει οτι οι amd δεν ειναι καλη,tσπα εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου δεν σημαινει οτι οτι κιαν του πω θα το κανει.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 9, 2005 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από thrasher [Σήμερα, στις 22:43] Ενας φιλος μου παντος την εχει κανει.Το πως δεν το ξερο?Μια υποθεση εκανα με το riva tuner. Εγω intel πρωτεινω και οσο για το αλλο δεν προσεξα οτι λεει 19 φιλε θρασερ. οταν ποσταρεις μεσα σε ενα φορουμ καλο ειναι οτι λες να στεκει......το να λες απλα οτι ενας φιλος σου εκανε την 6600gt 6800 δεν στεκει...........εαν μας ελεγες(που προφανως αυτο εννοει ο φιλος σου) οτι υπερχρονισε την καρτα του και την εφτασε σε επιδοσεις 6800 απλης τοτε ναι αυτο πολυ πιθανον να συμβαινει. στην επομενη προταση σου λες ''εγω ιντελ προτεινω'' πες μας λοιπον γιατι προτεινεις ιντελ αντι για αμδ.δηλαδη να δωσεις με επιχειρηματα που εχουν μια βαση σε μετροπρογραμματα οτι ο ταδε επεξεργαστης αποδιδει καλυτερα πανω σε συγκεκριμενες εργασιες. στην 3η σου προταση λες δεν προσεξα οτι λεει 19.......... θελοντας λοιπον να σε συμβουλευσω σου λεω οτι μεσα σε ενα φορουμ εαν ολοι μας δεν προσεχαμε απο κατι που λεει ο αλλος το αποτελεσμα θα ηταν ενα ''χαλασμενο τηλεφωνο''(παιχνιδι για μικρα παιδια το οποιο πιστευω γνωριζεις) γι αυτο λοιπον απο δω και περα θα σε παρακαλουσα οταν ποσταρεις κατι να εχει βαση αυτο το οποιο ποσταρεις και να διαβαζεις καλα τα προηγουμενα ποστ πανω σε ενα θεμα ωστε να μην εχουμε μπερδεματα μετα. (και για να μην κανεις απανωτα ποστ υπαρχει και το κουμπι διορθωση το οποιο μας επιτρεπει να προσθετουμε/αφαιρουμε/συμπληρωνουμε/διορθωνουμε τα γραφομενα μας ωστε να μην επιβαρυνεται ενα θεμα με πολλα ''κομματιασμενα'' ποστ αυτα και καλη συνεχεια μεσα στο φορουμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Οκτώβριος 9, 2005 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 ΟΚ!Στο υποσχομαι.Δεν ξαναγραφω μαλ@κιες.:flower: :flower: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRoboCop Οκτώβριος 9, 2005 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 mtg εάν θες το pc για να σερφάρεις και να κάνεις διάφορες εργσίες ταυτόχρονα πάρε καλύτερα intel. Τώρα εάν θέλεις να παίζεις παιχνίδια φυσικά amd:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.