leros2004 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2005 Μετά απο έλεγχο και καθαρισμό απο ιούς αντιμετωπίζουμε το εξής πρόβλημα:Οτι και να προσπαθήσω να ανοίξω στον υπολογιστή μου βγάζει το εξής μήνυμα:Δεν είναι δυνατον να βρεθεί το αρχείο ........ Βεβαιωθείτε οτι η διαδρομή δίσκου και το όνομα αρχείου είναι σωστά και οτι είναι διαθέσιμες όλες οι απαιτούμενες βιβλιοθήκες.Επίσης προσπαθόντας να μπώ στις ιδιοτητες του υπολογιστή μου βγάζει το εξής μήνυμα: Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στην επιλεγμένη συσκευή, διαδρομή ή αρχείο.Δεν μπορώ ουτε να κάνω εγκατάσταση προγραμμάτων, απεγκατάσταση γίνεται κανονικά μέσoτου control panel.Υπάρχει σωτηρία?? Πάμε για format???
ison Οκτώβριος 9, 2005 #2 Οκτώβριος 9, 2005 Εμμμ τα λες λιγο μπερδεμενα...πες μας ακριβως τι εκανες και τι προσπαθεις να κανεις...εισαι σε δικτυο...μπαινεις σαν admin στο συστημα κλπ...
leros2004 Οκτώβριος 9, 2005 Author #3 Οκτώβριος 9, 2005 ο υπολογιστής είναι μόνος του,μονο admin υπάρχει ως χρήστης,όλα δούλευαν καλά μέχρι τον καθαρισμό του απο διαφορα τροjan και ιούς με τον kaspersky και το system mechanic pro. Ερώτηση η αντίστοιχη εντολή του msconfig των winxp στα win2000 ποιά είναι?? Αν βάλω απο πάνω τα winxp θα δουλέψουν τα προγράμματα ή θα θέλουν εγκατάσταση απο την αρχή.Τα 2000 ποτε δεν με χώνεψαν απο παλιά δεν είχαμε καλές σχέσεις,ακόμα με ταλαιπωρούν
ison Οκτώβριος 9, 2005 #4 Οκτώβριος 9, 2005 Πατα συνεχως οκ ακομα και αν σου βγαζει οτι δεν το βρισκει...
leros2004 Οκτώβριος 9, 2005 Author #5 Οκτώβριος 9, 2005 Πατώντας οκ δεν ξαναβγάζει άλλο παράθυρο λάθους απλώς κλείνει.αν ξαναπατήσω κάποιο πρόγραμμα πάλι το ίδιο παραθυράκι βγαίνει.Τα νεύρα μου..............
johnnymous Ιανουάριος 1, 2006 #6 Ιανουάριος 1, 2006 http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;308421&sd=tech#kb3δοκίμασε αυτο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.