Qlim4X Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2005 Κατοπειν αρκετον σηνενοησεων με τον eleven φτασαμε στο τελικο σχημα του μπλοκ του οπιου ηθελα.... το σχεδιο ειναι παρμενο απο καπιο πιο παλιο που ειχε βγαλει αλλα καπος διαμορφοπιημενο τα χαρακτιριστικα του ειναι τα εξης 1)χαλκινη βαση με σχεδιασμο εσωτερικο crussader 2)πλεξυ καπακι UV-red και τα 2 μερη ειναι σαν ενα σομα και οχι σαν το απλο καπακι πλεξυ που εξεχει και αρχιζουμε η νεα συσκευασια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Οκτώβριος 9, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 απο τι αποτελιτε 1)μπλοκ 2)βιδες 2)αυτοκολιτακια eleven Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Οκτώβριος 9, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 το καταπλικτικο ΜΠΛΟΚ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Οκτώβριος 9, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 και κατο απο την υπεριοδη ακτινοβολια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 9, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 Καταπληκτικο το μπλοκ....χαλια Photos Ομως..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Οκτώβριος 9, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 υπεριοδη ακτινοβολια 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Οκτώβριος 9, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 Χμμμ ...με αυτα που κανεις θα παθει εφραγμα ο 38.45....(ποιοτητα φωτο) Αν και ειμαι σιγουρος οτι το μπλοκ θα αποδιδει μια χαρα, οι φωτο αδικουν πολυ την εξωτερικη εμφανιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Οκτώβριος 9, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 και μια που μου εστιλε ο ιδιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Οκτώβριος 9, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης Καταπληκτικο το μπλοκ....χαλια Photos Ομως..... Αρχική απάντηση από PGM Χμμμ ...με αυτα που κανεις θα παθει εφραγμα ο 38.45....(ποιοτητα φωτο) Αν και ειμαι σιγουρος οτι το μπλοκ θα αποδιδει μια χαρα, οι φωτο αδικουν πολυ την εξωτερικη εμφανιση εχετε δικιο παιδια αλλα δεν εχω αξιοθει να παρο καμια ψιφιακη τις προκοπεις οπιος θελει ας ερθει να παρουμε καλες φοτος και να παρουσιασουμε το συστημα μου ολο μετα απο 2 χρονια μετατροπον....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Οκτώβριος 9, 2005 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 μαμαει το block! εξωτερικα αλλαξε μονο ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Οκτώβριος 9, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN μαμαει το block! εξωτερικα αλλαξε μονο ετσι? ναι μονο εξωτερικα αλαξε και ομορφινε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Οκτώβριος 9, 2005 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 ουαουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 9, 2005 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 [sorry για το ΟΤ] Αρχική απάντηση από PGM Χμμμ ...με αυτα που κανεις θα παθει εφραγμα ο 38.45....(ποιοτητα φωτο) Παλιόπαιδο Πιτζιμή.... Εμένα που έχω πάθει ήδη 3 και πάω για το 4ο εγκεφαλικό με τα ορθογραφικά του djAleXXX, ούτε που με σκέφτηκες, ε; [/sorry για το ΟΤ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 9, 2005 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 αυτή που σου έστειλε είναι σουηδικής προέλευσης???? πολύ καλό..... σε πορτοκαλί κίτρινο για dfi βγαίνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Οκτώβριος 9, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από spc [sorry για το ΟΤ] Παλιόπαιδο Πιτζιμή.... Εμένα που έχω πάθει ήδη 3 και πάω για το 4ο εγκεφαλικό με τα ορθογραφικά του djAleXXX, ούτε που με σκέφτηκες, ε; [/sorry για το ΟΤ] ντεν εχει ντιορτοτι καρντια μου γιατι ντεν εχει βαλει προφινκ τοολς καταλαβε καρντια μου???? περα απο την πλακα..... οτι και να κανο αν ειναι λαθος η συνταξι δεν μπορει να τα διορθοσει πρπει να κανο 10 λεπτα για 30 λεξεις και δεν εχω σκοπο να το κανω αν θες φερνω και χαρτι δυσλεξιας επικηρομενο απο δημοσιο νοσοκομιο οτι εχω δυσλεξια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 9, 2005 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 επαθα σοκ με τη συσκευασια λεμε!, το μπλοκ ειναι το γνωστο με αλλο πλεξυ ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Οκτώβριος 9, 2005 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 Όντως κωλολέει η συσκευασία.... Έτοιμος για εξαγωγές ο Μιχάλης :D:D:D:D:D:D Μπράβο ρε παίδες..Συνεχίστε την καλή δουλειά..’ντε και στα παγκόσμια ράφια εύχομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 9, 2005 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 Το site ομως δεν παιζει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Οκτώβριος 9, 2005 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 Σαμποτάζ απο τον Cathar LOL.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Οκτώβριος 9, 2005 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 Τα ορθογραφικά πού τα βάζεις; Καλά ρε, έστω ένα Office δεν έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.