Jump to content

μεταχειρισμενη 6800 απο infoshop?

psyber

Recommended Posts

παιδια θελω τη γνωμη σας.αγορασα την nx6800 απο msi απο το infoshop στην προσιτη τιμη των 191 ευρω.μου την εστειλαν σπιτι και αφου την ανοιξα διαπιστωσα οτι ελειπαν 6 απο τα 14 cd εκ των οποιων και αυτό με τους drivers καθως και ενα splitter για το τροφοδοτικο.το κουτι δεν ηταν σφραγισμένο. πηρα αμεσως στο καταστημα και μου ειπαν οτι αυτο απλα μπορει να συμβει και οτι θα μου στειλουν τα cd.ρωτησα και αλλους κατασστηματαρχες και μου ειπαν οτι σε αυτην την ποιοτητα και κατηγορια τιμης τετοια λαθη απο την εταιρεια δεν γινονται. εσεις τι λετε;σημειωτεον οτι το εσωτερικο κουτι ηταν τοποθετημενο αναποδα με τετοιο τροπο ωστε να μη φαινεται η καρτα αποπ το παραθυρακι ι του εξωτερικου.αν εχετε παρομοια εμπειρια η σχετικη γνωση please help

χαλαρα ηταν ανοιγμενη/χρησιμοποιημενη.

Αλλα,ΑΝ σου δουλευει σωστα και η τιμη που την πηρες ηταν οντως χαμηλοτερη απο την υπαρχουσα σε αλλα καταστηματα ΕΜΕΝΑ δεν θα με πειραζε πολυ.

Φυσικα εχεις 100% το δικαιωμα να παραπονεθεις...

Για να καταλάβω, την κάρτα την πλήρωσες για καινούρια και ήταν ανοιγμένη, έλειπαν τα μισά cd, κλπ;

Aν ναι, τότε θέλουν κράξιμο...

Αρχική απάντηση από psyber

πηρα αμεσως στο καταστημα και μου ειπαν οτι αυτο απλα μπορει να συμβει και οτι θα μου στειλουν τα cd.

Σοβαρά πές τους; Και πως δηλαδή μπορεί να συμβεί αυτό; να πάρει κάποιος την κάρτα, να την δοκιμάσει, να την μαδήσει και μετά να την πουλάει σαν καινούρια; και τα cd που θα τα βρουν; Δεν ήξερα ότι πουλιούνται και ξεχωριστά.....

παρε και πες να σου στειλουν καινουρια και σφραγισμενη!

εσυ πληρωνεις κατι και αυτο που θα παρεις ειναι καινουριο!

αν αυτο που σου στελνουν ειναι ανοιγμενο και δοκιμασμενο προϊον τοτε..........τι να πω!?

το κακό είναι πως άντε να αποδείξει ότι η κάρτα έχει δουλέψει κάπου για κανα 2ωρο (3dmark με κανα phase :p ).Σε περίπτωση που απλά έχει μπεί πάνω σε pc για λίγο μην χαλιέσαι,απλά ζήτα τα cd που σου λείπουν και δεν τρέχει τίποτα.Τσέκαρε τί θερμοαγώφιμη έχει ο πυρήνας.Εαν είσαι <<τυχερός>> τότε μπορείς να τους κράξεις χαλαρά και έχοντας κάλη δικαιολογία ότι όχι μόνο έχει χρησιμοποιηθεί,αλλά σκάλισε και το coolerακι ο τύπος.Αμα πάντως δεν έχει πειραχτεί το cooler,δεν υπάρχουν και πολλά κακά πράγματα που θα μπορούσε να κάνει κάποιος στην κάρτα σου

Χμμμμ...πριν απο κανα εξαμηνο, αγορασα και εγω μια Χ800 απο το συγκεκριμενο καταστημα (καινουργια εννοειται). Η συσκευασια ηταν ΕΜΦΑΝΩΣ ανοιγμενη αλλα (νομιζω) ολα τα cd και το υπολοιπο υλικο ηταν μεσα.

Αν και μου κακοφανηκε, αφου η καρτα λειτουργουσε (και λειτουργει) μια χαρα, δεν παραπονεθηκα.Ισως τις ανοιγουν πριν τις στειλουν για να τις δοκιμασουν...αλλα κι αυτο δεν ειναι και η καλυτερη τακτικη.Ο πελατης ολοκαινουργιο-σφραγισμενο αγοραζει, αρα αυτο πρεπει να παραλαμβανει.

Αρχική απάντηση από sotiris

:T:

όχι πως θα χεις πρόβλημα, αλλά για καινούρια δεν την αγόρασες?

ή εναλλακτικα τους λες, παιδες ειναι μεταχειρο η καρτα . Εφοσον ειναι μεταχειρο θα κανετε τιμη μεταχειρισμενης

Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 12:19]

Για μεταχειρισμένη την πήρε από ότι κατάλαβα.

για καινουργια την πηρε. γι'αυτο και ολος αυτος ο προβληματισμος

αν την αγορασες για καινουργια (αλλα και για μεταχειρισμενη) στο infoshop & eshop απο οτι ξερω παλαιοτερα γινεται να επιστρεψεις το προιον και να ζητησεις ειτε τα χρηματα ειτε αλλαγη.Βεβαια μεσα σε ενα ορισμενο χρονικο διαστημα.Αρα αλλαξε την ειτε ειναι οκ ειτε οχι αφου σε μερικους μηνες δεν ξερεις τι συμβαινει.Επιπλεον ελεγξε και για εγγυηση κλπ αν ισχυει και ολα τα σχετικα.

Αρχική απάντηση από Qparadox

Ισως τις ανοιγουν πριν τις στειλουν για να τις δοκιμασουν...

Σωστος, :T: την benchαρουν για κανα χρονο και μετα στην δινουν με πιστοποιηση ενος χρονου αψογης λειτουργιας κατω απο αντιξοες συνθηκες.... :D :D :D

Σου λενε μεχρι που φτανει απο o/c, αν εχει καλο rma η εταιρια και αλλα ενδιαφεροντα χαρακτηριστικα.... Αυτο το μαγαζι ειναι πολυ μπροστα!!! :toomuchne

μαγκες την καρτα την πηρα για καινουρια και μου ειπαν οτι δε σφραγιζεται περιμενω τωρα να μου στειλουν ολα τα cd .σημεια φθορας δεν εχει.πωσ θα μπορουσα ομως να τσεκαρω αν ειναι πληρως λειτουργική?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.