Jump to content

Πρόβλημα εισαγογης στα windows!

madcap

Recommended Posts

Για σας!Είμαι καινούριος χρήστης στο forum και ποστάρο για να με βοηθείσετε στο πρόβλημα μου. Μόλις ανοίγω τον υπολογιστή και αφού φορτώση την μπάρα των windows βγάζει μια μαύρη οθόνη και κολάει εκει. Μετα απο λίγη όρα κανει reboot. Αφτό είναι δοκιμασμένω σε δύο διαφορετικά windows σε διαφορετικούς σκληρούς, ο ενας ide western digital και ο δεύτερος sata sygate. Και στουσ δύο έχω το ίδιο πρόβλημα.

Γενίκα το συστιμά μου αποτελίτε από: P4 prescott @ 2.8 ,mobo dfi(chipset 865pe), 2x512 kingston,vga msi 6600gt agp, noname τροφοδοτικό.

Πιες είναι οι πιθανες ετιες?

Δοκίμασε πρώτα να βγάλεις το οverclock. Αν πάλι δε στρώνει, τότε , λόγω μη σταθερού oc πάλι, έχουν γίνει corrupt κάποια αρχεία windows και θες format. Μάλλον. Αν δεις κάτι επιπλέον πες να εξετάσουμε άλλη πιθανότητα.

Απ`οτι καταλαβαινω απο αυτα που λες,ή ειναι αυτο που λεει ο occultist ή υαρχει καποιο conflict καποιου προγραμματος με τα windows ή με καποιο αλλο προγραμμα.Το εχω παθει και εγω και ηταν το Antivirus.

Αρχική απάντηση από madcap

Ξέχασα να αναφέρω ότι με safe mode λυτουργεί!

Αρα τροφοδοτικα, μνημες, σκληροι και καρτες οθονης και ηχου λειτουργουν (δεν ειναι καμμενες).

Ενω εισαι σε safe mode και πριν ξεκινησεις βρες ολα τα δισκακια με τους drivers των συσκευων που εχεις (modem, καρτα οθονης/ηχου/δικτυου,....)

Με safe mode πας: Δεξι πληκτρο στο my computer, properties, hardware, device manager και απεγκαθιστας καρτα ηχου, οθονης και dvd/cd και αν εχεις καποιες αλλες συσκευες (modem, bluetooth,...).

Κανεις restart και λογικα ξεκιναει και ψαχνει να βρει ολες τις συσκευες και τους drivers τους.

Σε πρωτη φαση του λες να βαλει τους drivers που εχουν default τα windows.

Aν ολα ξεκινησου (που ετσι πιστευω) μπορεις μετα να βαλεις τους drivers τους δικους σου απο τα δισκακια.

Το κακο ειναι οτι δεν μας ειπες καποια προϊστορια (τι προγραμμα φορτωσες ξαφνικα, τι λειτουργικο εχεις,...).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.