morius Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2005 Τώρα έχω έναν ΡΙΙΙ 667ΜΗΖ και έχω καταφέρει να είναι όλα αθόρυβα εκτός του CPU. Θέλω να το συνδέσω με πάνελ και να του δίνω μόνιμα 5Βόλτ και όταν θέλω 12,για λόγους απόλυτης υσηχίας. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως να μετρήσω την θερμοκρασία του CPU γιατί απ'ότι κατάλαβα το Speedfan κλέβει τρελά... *Το θέμα είναι ότι αν πετύχει αυτό,μετά θα θέλω να κάνω αθόρυβο και τον HDD:p :p :p Κοιτάχτε τις τρέλες του Speedfan:
Sapelas Οκτώβριος 9, 2005 #2 Οκτώβριος 9, 2005 Μπορείς να μειώσεις δραστικά τον θόρυβο όλου του συστήματος με ένα fan controller αλλά από την στιγμή που σε απασχολεί τόσο ο θόρυβος στο fan του cpu τότε θα σου πρότεινα να αλλάξεις την ψύκτρα να βάλεις μια λίγο μεγαλύτερη με μεγαλύτερο ανεμιστήρα κ να παρεμβάλεις λίγη ποσότητα θερμοαγώγιμης πάστας. Δεν θα σου πρότεινα να βάλεις χέρι στην τροφοδοσία του ανεμιστήρα εκτός κ αν έχεις λεφτά να αλλάξεις cpu στην περίπτωση που τον καρβουνιάσεις.
kingsoft Οκτώβριος 9, 2005 #3 Οκτώβριος 9, 2005 Μπορεις να αγορασεις φτηνο πισσοχαστο και να επενδυσεις το case απο μεσα.Το πισσοχαρτο ειναι αυτο που βαζουν στις πορτες των αυτοκινητων για ηχομονωση.Δεν μιλαω για Dynamat γιατι ειναι ακριβο.Μιλαω για φτηνο πισσοχαρτο.Ασε που μπορεις να βαλεις εναν ανεμιστηρα στο case εμπρος, να πεταει αερα μεσα στο κουτι και εναν πισω, να βγαζει ζεστο αερα απο το κουτι και να μειωσεις και αλλο τις θερμοκρασιες. Αν μαλιστα ειναι ρουλεμανατα ανεμιστηρακια δεν θα εχεις προβλημα θορυβου σχεδον καθολου.
helloween Οκτώβριος 9, 2005 #4 Οκτώβριος 9, 2005 Για χρησιμοποίησε το ΜΒΜ για την μέτρηση της θερμοκρασίας. Όσο για τον θόρυβο η θα πας σε υδρόψυξη (κάρτας γραφικών επεξεργαστή σκληρου και τροφοδοτικού αν θές ακόμα) ή θα αλλάξεις τους ανεμιστήρες σου
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.