Jump to content

LG + Zero pixel εγγύηση = Απάτη;

Chosen

Recommended Posts

Πήρα και γω λοιπόν ο χριστιανός την L1915S μου και είπα να καβαντζωθώ από τώρα με κανα email για την εγγύηση Zero-pixel, μπας και γίνει καμιά στραβή, καθώς τα λαμέρια δεν το έχουν πουθενά αναρτημένο στα sites τους.

Και πήρα την παρακάτω απάντηση:

From: UK Help Desk [mailto:ukhelpdesk@lge.com]

Sent: Friday, October 07, 2005 10:03 AM

To: Petros Sofianos

Subject: LG Customer Enquiry-[Petros Sofianos]

-----------Reply to Customer Enquiry------------

Thank you for your email Our specification guidelines state that a failure is when there are four failed pixels or if there are 2 failed pixels within 20 mm of each other. One dead pixel in the dead centre of the screen is also a fault. We hope you find this information useful and if you need any further assistance then please dont hesitate to contact us again.

Yours Sincerely, LG Electronics UK Helpdesk

-----------Customer Details------------

Name : Petros Sofianos

Street :

Town/City :

Country :

Post Code :

Tel :

Country/Region : United Kingdom

E-mail : *******************

-----------Original Customer Enquiry------------

Received Date : 06/10/2005 18:46:43

The type of inquiry : Other

Product/Model No. : Monitor/

I am interested in buying one of your monitors (the L1915S) and I was wondering what is your warranty policy regarding the dead pixels.

I would appreciate your feedback.

Cheers,

Petros

-------------------------------------------------

Click here if you have more question

Αλητεία; Αρκουδέιδες;

Έχω την αμυδρά εντύπωση ότι μόνο η LG Hellas δίνει zero pixel...

http://www.multirama.gr/Multirama/media/Catalogues/2005/September/medium/SEL%2027.jpg

(εγώ πάντως άλλαξα μια οθόνη τα χριστούγεννα για καμμένο sub-pixel)

οι οθονες στο EIRE ερχονται απο την αγγλια τσοζεν? αν οχι μηπως για στειλε στην LG Ιρλανδιας

απο καταστημα αγγλιας

:

LG L1980Q 19" LCD Monitor (MO-041-LG)

19 TFT LCD Ultra Slim 80 Series Monitor The worlds slimmest monitor. With a head depth of just 26mm and 52mm when folded. Amazing functionality, the monitor can be rotated 360 and the screen contents will automatically adjust. With 180 Pivot, Tilt and height adjust. Ultra fast response time at 8ms and high contrast ratio at 500:1.

- 1280x1024 Native Resolution

- 500:1 Contrast Ratio

- Viewing Angle 160° horizontal, 160° vertical

- 8ms Response Time

- 250 cd/m2 Brightness

- One Analogue Input

- One DVI-D input (Cable Supplied)

- 3 Years Manufacturer On-Site Warranty - Call LG on 0870 872 1222 for warranty on-site replacement service and D.O.A. (Email: serviewa@lge.com)

δεν λεει πουθενα για 0 πιξελ

Από όσο ξέρω, την εγγύηση των 0 pixel την δίνει η LG Ελλάδας (δεν ξέρω αν την δίνουν και άλλες ''τοπικές'' LG).

Από ότι έχω ακούσει μάλιστα, δεν ξέρω κατά πόσον ισχύει - αν και είναι από ''έγκυρη'' πηγή, όταν η LG Ελλάδος μπορέσει να διαχωρίσει τις οθόνες που έρχονται με παράλληλες εισαγωγές (αν και μου κάνει εντύπωση - πόσο δύσκολο είναι για να μην μπορεί να το κάνει και τώρα; ), θα σταματήσει να δίνει 0 pixel σε αυτές αλλά μόνο σε αυτές που έχουν εισαχθεί μέσω αυτής.

Αρχική απάντηση από spc

Από όσο ξέρω, την εγγύηση των 0 pixel την δίνει η LG Ελλάδας (δεν ξέρω αν την δίνουν και άλλες ''τοπικές'' LG).

Από ότι έχω ακούσει μάλιστα, δεν ξέρω κατά πόσον ισχύει - αν και είναι από ''έγκυρη'' πηγή, όταν η LG Ελλάδος μπορέσει να διαχωρίσει τις οθόνες που έρχονται με παράλληλες εισαγωγές (αν και μου κάνει εντύπωση - πόσο δύσκολο είναι για να μην μπορεί να το κάνει και τώρα; ), θα σταματήσει να δίνει 0 pixel σε αυτές αλλά μόνο σε αυτές που έχουν εισαχθεί μέσω αυτής.

Aρα καλα το θυμομουν...

πρεπει να ισχυεί μονο Ελλάδα , και εγω ειχα στείλει e-mail στην LG και μου είπαν κατι παρόμοιο, οτι δεν ξερουν και σε καθε περίπτωση ειναι διαφορετικα τα πραγματα και απο οτι θυμαμαι μου ειπαν οτι δεν υπάρχει περίπτωση με ενα καμμενο Pixel να γίνει αλλαγη .....

Πριν ενα μηνα μου αλλαξαν την LG μου .

Ταχυτατοι και αποτελεσματικοι .

Στο τηλεφωνο μου ζητησαν το serial number και την αποδειξη αγορας με fax .

Πιστευω οτι ετσι διαπιστωσαν οτι το monitor μου ειναι δικη τους εισαγωγη .

Την επομενη μερα ... ειχα νεο monitor .....!

Αρχική απάντηση από gznp

H Alman Ηellas (αντιπροσωπεία) δίνει την εγγύηση 0 pixel, όχι η ίδια η LG :)

Η Alman ΔΕΝ είναι αντιπροσωπεία.. άν ήταν, τότε θα ήλεγχε το 95% της Ελληνικής αγοράς έχοντας σχεδόν όλες τις μάρκες οθόνης στην γκάμα της!

Είναι απλά η εταιρεία που αναλαμβάνει την διεκπεραίωση του service για περισσότερες εταιρείες.

Όσο για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά της, ισχύει αυτό που λένε, όπως το πάρει κανείς. Εμένα μου έχει κάνει αντικατάσταση σε μονιτορ πελάτη αγορασμένο από Πάτρα, χωρίς απόδειξη και με 5-6 μήνες υπόλοιπο εγγύησης την επόμενη ημέρα ενώ σε άλλη περίπτωση μονο πιστοποιητικό φρονημάτων δεν ζητήθηκε από τον πελάτη και η αντικατάσταση έγινε σε 15 ημέρες από τον προμηθευτή μου και όχι από αυτούς..

Απλά, μεγάλωσε απότομα και ζορίζετε να προσαρμοστεί στο ώριμο του μεγέθους της κατ'εμέ.

Πάντως αντιπροσωπεία της LG στην Ελλάδα ουσιαστικά ΔΕΝ υπάρχει μιας και υπάρχει ανστίστοιχα LG Hellas.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.