Jump to content

Τροφοδοτικό με 100E ή με 50 + UPS??

Sapelas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα εδώ και μέρες ψάχνω για τροφοδοτικό δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα, από την μία θέλω κάτι οικονομικό κ από την άλλη θέλω απόδοση που να με καλύπτει αλλά και προστασία από το ρεύμα μιας κ η ΔΕΗ δεν μας προστατεύει όσο θα έπρεπε! Το μηχάνημα φαίνεται στην υπογραφή απλώς σκοπεύω να βάλω στο επόμενο μήνα μία 6800 (δεν ξέρω πόσο θα αλλάξουν οι ενεργειακές απαιτήσεις). Η απορία μου έγκειται στο γεγονός ότι δεν ξέρω πρώτον πόσα Α με καλύπτουν στα 12V και αν αξίζει ένα 500 μέχρι 60Ε και να διασφαλίσω την ασφάλεια του PC με ένα 750VA UPS χαμηλού κοστους φυσικά. Διάβαζα στο PCW του περασμένου μήνα ότι ένα σύγχρονο μηχάνημα απαιτεί τουλάχιστον 17A στα 12V. Στα ελληνικά site πρώτον δεν αναφέρονται αυτά τα χαρακτηριστικά κ όσα βρίσκω δεν έχουν κάτω από 90E, οπότε πάει το UPS. Τι προτείνεται να κάνω?? θα μου ήταν χρήσιμη η αναφορά σε κάποια τροφοδοτικά που θα με καλύψουν. Το UPS είναι απόλυτη προστασία έτσι δεν είναι???

Tagan 480.Σταθερή αξία...

Αλλά φυσικά για να είσαι απόλυτα σίγουρος καλά είναι να πάρεις και UPS.

Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω ευπρεπώς δουλειά με κάτι φθηνότερο? Πρέπει να τα σκάσω τα 120 για τροφοδοτικό??:(

Κοίτα, και εγώ θα έλεγα 100 ευρώ για τροφοδοτικό και άλλα τόσα για ups.

Αν δε σε παίρνει οικονομικά με τίποτα, θα μπορούσες να πάρεις τροφοδοτικό τώρα και ups αργότερα.......

Λύση δεύτερη : τσιμπάς αυτό που σου είπε ο mustap και παίρνεις και ένα μικρό upsάκι με καμιά 80αριά....

ΥΓ. Υπόψιν, παρά τα όσα λέγονται, υπάρχουν και ΑΛΛΑ τροφοδοτικά εκτός από το τάγκαν....

• 5 weeks later...

και εγω το heroichi 420 εχω και ειναι φοβερο....και εχω κανει και λιγο O/C και οι τασεις ειναι σταθεροτατεσ με αποκλισεισ του 2-3%!!....σιμφωνα με asus probe...

Αν το UPS το θέλεις όχι τόσο για αυτονομία αλλα για προστασία (που ετσι νομίζω)μπορεις να αγορασεις εναν σταθεροποιητή τάσης με 30 και να πάρεις και ένα καλό τροφοδοτικό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.