goodman Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2005 Hello guys. Έχω την έκδοση DVD απο το RAM Οκτωβρίου. Το προβλημα είναι οτι κανοντας εγκατάσταση κολλάει στο soft raid. Any Help??? what.gif Το PC μου είναι ένα laptop turbox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Οκτώβριος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 Όταν λες ότι κολλάει τι εννοείς; κολλάει έτσι απλά... στο ίδιο σημείο... ή σου πετάει και error;Και σε πoιο σημείο της εγκατάστασης το κάνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 9, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από goodman Hello guys. Έχω την έκδοση DVD απο το RAM Οκτωβρίου. Το προβλημα είναι οτι κανοντας εγκατάσταση κολλάει στο soft raid. Any Help??? what.gif Το PC μου είναι ένα laptop turbox. το laptop σου έχει raid? (δε νομίζω να έχει)τι δίσκο έχει, sata ή ide?αν μπορείς γράψε πιο αναλυτικά που κολάει (τι έχει φορτώσει και τι δεν έχει φορτώσει). Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Οκτώβριος 9, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 Πως ξεκινάς την εγκατάσταση;μάλλον έχεις κάνει λάθος στο set-up.Ο οδηγός είναι εδώ:Soft RAID Configuration Link to comment Share on other sites More sharing options...
goodman Οκτώβριος 9, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 Κάνω boot απο το DVD και επιλέγω Installation (έχω δοκιμάσει όλες τις επιλογές αλλά εις μάτην)Αφού το SuSE αναγνωρισει USB, FireWire, PCMCIA κτλ μου βγάζει το εξής:> int.14: soft raid_και το σύστημα μένει εκεί. Έχω προσβαση στις άλλες κονσόλες αλλά το DVD-drive σταματά εντελώς και η εγκατάσταση δεν προχωρά όσο και να περιμένω.SyStem::: TURBO-X laptop (Clevo based), Celeron 2,66GHZ, ATI MobilityRadeon9700 with 128MB, 512MB RAM, 80GB HitachiHDD, WindowsXPsp2 (for games...) UBUNTU 5.04 (for all the others!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 9, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 δηλαδή στο βγάζει πριν ξεκινήσει η εγκατάσταση? (φορτώσει το LVM etc.) ?πήγαινε σε μια άλλη κονσόλα και δώσε μας ένα dmesg να δούμε.πολύ περίεργο μου φαίνεται.δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις από το bios (αν υπάρχει τέτοια επιλογή).το google έβγαλε αυτά:google Link to comment Share on other sites More sharing options...
goodman Οκτώβριος 10, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2005 Αρχίζω να πιστεύω οτι φταίει το δισκάκι. Η εντολή dmesg μου δίνει τα παρακάτω:hda: task_no_data_intr: status=0x51 { DriveReady SeekComplete Error }hda: task_no_data_intr: error=0x04 { DriveStatusError }ide: failed opcode was: 0xeahda: wcache flush failed!hda: lost interrupt/ # _Κάνοντας έλεγχο του DVD με το Nero μου έδειξε 0,1% bad data...Μπορώ να κάνω αντιραφή το δισκάκι σε ένα NTFS partition και να το κάνω mount ώστε να διαβάσει απο εκεί;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
goodman Οκτώβριος 10, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2005 Αρχίζω να πιστεύω οτι φταίει το δισκάκι. Η εντολή dmesg μου δίνει τα παρακάτω:hda: task_no_data_intr: status=0x51 { DriveReady SeekComplete Error }hda: task_no_data_intr: error=0x04 { DriveStatusError }ide: failed opcode was: 0xeahda: wcache flush failed!hda: lost interrupt/ # _Κάνοντας έλεγχο του DVD με το Nero μου έδειξε 0,1% bad data...Μπορώ να κάνω αντιγραφή το δισκάκι σε ένα NTFS partition και να το κάνω mount ώστε να διαβάσει απο εκεί;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 10, 2005 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2005 φαίνεται σα να χάνει το δίσκο.δοκίμασε κάποια άλλη διανομή, ή κάποιο άλλο dvd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.