yannis76 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2005 Παιδιά καλησπέρα!Έχετε υπόψη σας που μπορώ να αγοράσω (Ελλάδα και Ευρώπη) την παραπάνω ψύκτρα εκτός του Checkmate?ευχαριστώΓιάννης Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 και το eshop το είχε νομίζωαν δεν το βρεις, pm me (πρέπει να μου περισσεύει ένα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stilewag Οκτώβριος 10, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2005 την έχω βρεί και στο RAM Shop: http://www.ram-shop.gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yannis76 Οκτώβριος 11, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 Παιδιά σε κανένα από τα δύο δεν υπήρχε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stilewag Οκτώβριος 14, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 πήγες στην Στουρνάρη; ρώτα πότε θα το φέρουνε. Σίγουρα μιλάμε για το μωβ-μπλέ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narayan Οκτώβριος 14, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 Θες αποκλειστικά το συγκεκριμένο ή μπορούμε να σου προτείνουμε και άλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stilewag Οκτώβριος 15, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2005 Σήμερα το αγόρασα από ένα κατάστημα στην Στουρνάρη. Νομίζω λεγόταν "Ελένη Κουνάνη Computers". Ήταν δίπλα στο HACshop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.