Jump to content

(επειγον) ΜP3 file repair utility?

Κοπρίτης

Recommended Posts

Mετα απο ενα αποτυχημενο , οπως αποδεικνυεται, backup

απο εναν ετοιμοθανατο σκληρο μιας φιλης σε εναν αλλο,

εχω καταληξει με ενα partition με 20gb περιπου corrupted Mp3's

τα οποια μεν τα βλεπω κανονικα και με το μεγεθος τους κτλ

αλλα αδυνατει να τα ανοιξει ο WMP

σας εχει τυχει κατι αναλογο ?

ξερετε καποιο καλο utilty που να scanαρει και να επιχειρει καποιας μορφης διορθωση στα corrupted αρχεια (mp3 συγκεκριμενα)?

εψαξα και κατεβασα 1002 μικροπρογραμματακια αλλα δεν εχω βρει κατι που να κανει αυτο που θελω

τα ποιο πολλα αφορουν recovery απο σβησμενα αρχεια και χαλασμενα Partitions

και οχι επισκευη αρχειων.

για πειτε καμια γνωμη

πριν στειλω στην ατυχη κοπελα τον τιμοκαταλογο της Tic Tac data recovery :sick:

και της πεσουν τα μαλλακια της πανω στο ανθος της νιοτης της....

Ναι, μου έχει τύχει, χωρίς να είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για το ίδιο πρόβλημα. Όχι από προβληματικό δίσκο, αλλά από DVD+R. Κάποια αρχεία αποκωδικοποιούνται κανονικά από τον WMP, ενώ κάποια άλλα εμφανίζονται στο track listing με κόκκινα γράμματα, και αρνείται να τα παίξει. Το δισκάκι είναι σε άριστη κατάσταση, και μετά την αντιγραφή των αρχείων στο δίσκο, τα προβληματικά παρέμειναν προβληματικά. Παίζουν όμως κανονικά με το Musicmatch 9.0, αλλά και με τον Winamp 5.0. Μετέτρεψα μερικά από τα προβληματικά σε MP3 διαφορετικού ρυθμού συμπίεσης (από 128 σε 192Kbps), και παίζουν κανονικά από τον WMP, και από τους άλλους players βέβαια. Δοκίμασα επίσης μετατροπή στον ίδιο ρυθμό συμπίεσης, και βέβαια έπαιζαν και πάλι κανονικά από τον WMP.

Για την Ιστορία, ο WMP έδινε το μήνυμα «Windows Media Player cannot find the specified file. Be sure the path is correct μπλα μπλα», και στις λεπτομέρειες δίνει το μήνυμα

Error ID = 0xC00D1197, Remedy ID = 0x00000000

που είναι path error. Τα ονόματα των προβληματικών αρχείων έχουν πολλούς χαρακτήρες underscore, αλλά αυτό συμβαίνει και με τα αρχεία που παίζουν κανονικά. Μετονόμασα ένα προβληματικό, ώστε να έχει το απλούστερο όνομα, έναν χαρακτήρα, π.χ. a.mp3 και το μετακίνησα στο root directory, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Δεν βρήκα το χρόνο να ασχοληθώ παραπάνω. Τους τράβηξα μια μετατροπή μέσα από το Musicmatch, και διέγραψα τα παλιά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.