Jump to content

Νεα Silverstone VFD panels

greekfragma

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700517

τελικα μου φυγε ο ενθουσιασμος.....πολυ κατωτερα απο αλλα VFD.

επισης ειναι περυσινο μοντελο στο εξωτερικο ηδη.......αρα η τιμη αρκετα υψηλη.......στα ιδια λεφτα παιρνεις απο εξωτερικο με μεταφορικα αρκετα καλυτερα πανελακια οπως ειναι της vlsystems LIS για παραδειγμα.:TD:

πολυ ακριβο ρε γμτ.. και δεν κανουμε εκεινη το μοντ με τις οθονες απο νοκια... ουτε 20 ευρο δεν θα βγει.

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

πολυ ακριβο ρε γμτ.. και δεν κανουμε εκεινη το μοντ με τις οθονες απο νοκια... ουτε 20 ευρο δεν θα βγει.

link ?

Οι VFD γενικά είναι ακριβές αλλα είναι άλλη φάση.

Η φτηνή λύση είναι να πάρετε απλές LCD και να τους αλλάξετε το ένα πολωτικό φίλτρο που έχουν. Μπορεί να είναι επικίνδυνο για την οθόνη, και κάπως δύσκολο, αλλά τα αποτελέσματα είναι παρόμοια. Η διαδικασία περιγράφεται παντού στο νετ (google for: "invert lcd") αλλά δεν ξέρω που μπορείς να βρείς καινούριο πολωτικό, αφού όταν βγάλεις αυτό που έχει, πρώτον δεν ταιριάζει να το βάλεις, και δεύτερον είναι λίγο πέδαιμα να του καθαρίσεις την κόλλα που έχει.

Πάρ'ολα αυτά το έχω κάνει επιτυχημένα σε κάποιες οθόνες. Δείτε αττατσμεντς

post-1077-1416072236,6518_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.