Jump to content

και εγω για 19'' tft , LG ή Βelinea?

scrolllock

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον εχοντας σαν βασικο κριτηριο οτι τα 0 πιξελ εγγυηση ειναι απαραιτητα, τι οθονη περνουμε? Αν ειχαμε λεφτα eizo βεβαια, αλλα μια και δεν διαθετουμε τοσα παμε στις μονες αλλες μαρκες που δινουν 0 πιξελ δηλ. lg & belinea (αν ξερει κανεις και αλλη ας το πει). Διαβασα για την 101920 της βελινεα η οποια με 480 ευρω στην ελλαδα φαινεται πολυ καλη επιλογη. Διστυχως δεν ξερω κανενα μαγαζι να την εχει για να την δω απο κοντα. Μετα ειναι η λγ που εχει ενα καρο μοντελα στις 19''. το 1915s ειναι φτηνο, το 1980Q ειναι ακριβο και με dvi. Τι θα προτίνετε? ετσι και αλλιως μιλαμε για tn panel στην ΛΓ και για MVA για την βελινεα. λοιπον τι λετε?

Αρχική απάντηση από scrolllock [Σήμερα, στις 22:04]

Λοιπον εχοντας σαν βασικο κριτηριο οτι τα 0 πιξελ εγγυηση ειναι απαραιτητα, τι οθονη ). Διαβασα για την 101920 της βελινεα η οποια με 480 ευρω στην ελλαδα φαινεται πολυ καλη επιλογη. Διστυχως δεν ξερω κανενα μαγαζι να την εχει για να την δω απο κοντα.

Ψαξε στο skroutz,ολο και καποιο μαγαζι θα την εχει.:jump:

Αρχική απάντηση από scrolllock [08-10-2005 00:04]

Λοιπον εχοντας σαν βασικο κριτηριο οτι τα 0 πιξελ εγγυηση ειναι απαραιτητα, τι οθονη περνουμε? Αν ειχαμε λεφτα eizo βεβαια, αλλα μια και δεν διαθετουμε τοσα παμε στις μονες αλλες μαρκες που δινουν 0 πιξελ δηλ. lg & belinea (αν ξερει κανεις και αλλη ας το πει). Διαβασα για την 101920 της βελινεα η οποια με 480 ευρω στην ελλαδα φαινεται πολυ καλη επιλογη. Διστυχως δεν ξερω κανενα μαγαζι να την εχει για να την δω απο κοντα. Μετα ειναι η λγ που εχει ενα καρο μοντελα στις 19''. το 1915s ειναι φτηνο, το 1980Q ειναι ακριβο και με dvi. Τι θα προτίνετε? ετσι και αλλιως μιλαμε για tn panel στην ΛΓ και για MVA για την βελινεα. λοιπον τι λετε?

Για τι χρηση προοριζεις την οθονη σου?

Εγω θα επερνα την 1980Q. Πιο γρηγορη και πιο ομορφη ;) Κανει κατι παραπανω αλλα δεν αλλαξεις καθε μερα οθονη....

Πλεον η τιμη της εχει πεσει και ειναι περι τα 480€ απο τα 540 που εκανε αρχικα.

Αυτη εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Αρχική απάντηση από scrolllock

0 πιξελ δίνουν και οι Viewsonic καθώς και ορισμένες Philips.

Προσωπικά, και οι Belinea δεν με χαλάνε.. αλλά σαν χρώματα, καμία δεν πιάνει κατά την ταπεινή μου γνώμη τις Viewsonic...

Για οικονομικό και καλό 19άρι θα πρότεινα Viewsonic VΑ 902 ~380 ευρώ...

Αρχική απάντηση από oktech

0 πιξελ δίνουν και οι Viewsonic καθώς και ορισμένες Philips.

Προσωπικά, και οι Belinea δεν με χαλάνε.. αλλά σαν χρώματα, καμία δεν πιάνει κατά την ταπεινή μου γνώμη τις Viewsonic...

Για οικονομικό και καλό 19άρι θα πρότεινα Viewsonic VΑ 902 ~380 ευρώ...

αυτό για τις viewsonic δεν το ήξερα!

από πότε ισχύει?

εγώ θα πρότεινα κάποια MVA+overdrive, γρήγορη και με καλή ποιότητα απεικόνισης:)

(αρκετά καλύτερες από tn panel).

Monitor LG L 1915S 19'' TFT

Xαρακτηριστικά

Κατασκευαστής LG

Εγγύηση (Έτη) 3

Διαστασεις-Τυπος 19'' TFT LCD

Ανάλυση (Pixels) 1280x1024@75 HZ

Κόκκος (mm) 0,294mm

Σύχνοτητα Oριζοντια 30 -83 ΚΗΖ kαθετη : 56-75Hz

Φωτεινότητα 250 cd/m2

Αντίθεση 500:1

Πιστοποίηση ΤCO '99

Extras 3 Χρόνια Εγγύηση ON SITE

Μέ αντικατάσταση ενός χαλασμένου PIXEL

Τιμή 318,99

L0140783.jpg

Αρχική απάντηση από Worrior

Monitor LG L 1915S 19'' TFT

Xαρακτηριστικά

Κατασκευαστής LG

Εγγύηση (Έτη) 3

Διαστασεις-Τυπος 19'' TFT LCD

Ανάλυση (Pixels) 1280x1024@75 HZ

Κόκκος (mm) 0,294mm

Σύχνοτητα Oριζοντια 30 -83 ΚΗΖ kαθετη : 56-75Hz

Φωτεινότητα 250 cd/m2

Αντίθεση 500:1

Πιστοποίηση ΤCO '99

Extras 3 Χρόνια Εγγύηση ON SITE

Μέ αντικατάσταση ενός χαλασμένου PIXEL

Τιμή 318,99

L0140783.jpg

πιστεύω ένα mva+overdrive είναι ανώτερο ως προς την ποιότητα απεικόνισης, και σίγουρα θα χει καλύτερο μαύρο από την 1915s.

μην ξεχνάμε ότι έχει και 1 χρόνο στην αγορά;)

Αρχική απάντηση από sotiris

αυτό για τις viewsonic δεν το ήξερα!

από πότε ισχύει?

εγώ θα πρότεινα κάποια MVA+overdrive, γρήγορη και με καλή ποιότητα απεικόνισης:)

(αρκετά καλύτερες από tn panel).

Δωσε καποιο παραδειγμα να ριξουμε μια ματια. :)

Αρχική απάντηση από Psychokiller

ΩΩΩ μοντε..... Κάλε αυτες αλλα είναι λιγο ακριβες :crazy:

δεν μπορείς να τα χεις όλα :p

την οθονη την θελω για τα παντα! απλως εχω δει απο κοντα μια lg 1915s και ενω μου αρεσε στα παιχνιδια, δεν μου αρεσε καθολου σε desktop εφαρμογες. και ετσι σκεφτηκα να φυγω απο tn πανελ και να παω σε mva. αλλα επειδη για μενα παιζει μεγαλο ρολο το "0" πιξελ οι επιλογες ειναι περιορισμενες. Η belinea 101920 δυστυχως δεν εισαγεται απο την επισημη αντιπροσωπεια (το συζητησαμε και εδω: http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=14153) αν και ειναι εξαιρετικη οθονη. Την ειχα επιλεξει αντι για την viewsonic, τωρα ομως που λετε οτι και η viewsonic εχει "0" πιξελ θα το ψαξω για κανενα δικο της μοντελο. Αν ειχα λεφτα παντως: eizo s1910!

Μπορεις να κοιταξεις και την LG 1920P με ΜVA panel αλλα και με 25ms χρονο

αποκρισης.

Αν δεν παιζεις πολλα fps παιχνιδια ειναι μια καλη επιλογη:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.