oktech Οκτώβριος 13, 2005 #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από tristeno Αυτό είναι το επίσημο στοίχημα? Νόζιμα ότι ήταν από την εταιρεία την ίδια. Κανένα πρόβλημα πάντως.Περιμένω αναλυτικά τους κανόνες όπως επίσης και οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι που θα τις δοκιμάσουν. Ελπίζω να έχεις πολλές πάντως γιατί θα μπούνε κι άλλοι στο στοίχημα. Φίλε tristeno.. το στοίχημα είναι επίσημο μιας και είμαι ο αντιπρόσωπος της Scythe στην Ελλάδα.. πάμε παρακάτω? Οι κανόνες είναι απλοί.. δοκιμάζουμε 2 λύσεις για το ίδιο πρόβλημα κάτω από τις ίδιες συνθήκες και καταστάσεις.. τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο.. Όσο για το άν έχω κι άλλες, δεν έχω σκοπό να βάλω στοίχημα με την μισή Ελλάδα.. 10 κομμάτια όμως τα διαθέτω 5 σε σένα και 5 στον Στράτο που θα βάλει την Thermalright.. άν αποτύχει η Katana, χάρισμά σας, αν κερδίσει τις αγοράζετε.. δεν είμαι ο ΟΠΑΠ φίλε μου και δεν πρόκειται για στοίχημα μεταξύ των δύο εταιρειών για να εξηγούμεθα... εγώ πιστεύω σε ένα προϊόν που εισάγω και εσύ σε ένα άλλο ... πάμε λοιπόν να τα δοκιμάσουμε και τίποτε περισσότερο.. το στοίχημα είναι για να έχει ενδιαφέρον το θέμα.. όπως αν παίζεις τάβλι και χάσεις πληρώνεις τους καφέδες! Τώρα καφέδες 350 ευρώ δεν έχω ξαναπληρώσει αλλά αυτό θα το δούμε στο τέλος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Οκτώβριος 13, 2005 #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2005 Χεχε. Δϊκιο. Δεν ήξερα ότι είχες μαγαζί. Μην σε κλείσουμε κιόλας.Ας κάνουμε μια ψύκτρα μόνο για τον χαβαλέ. Αν χάσουμε αγοράζουμε από μια και κερδίζεις χιλιάδες πελάτες (λέμε τώρα) και αν κερδίσουμε μας δίνεις από μια δώρο (κάπου θα χρειαστεί).Λοιπόν ίδιες συνθήκες, κλειστό κουτί, idle load και ίδιοι ανεμιστήρες. Ο Στράτος αναλαμβάνει τις μετρήσεις και το review που θα μου άρεσε πολύ να το κάνω ο ίδιος αλλά δεν προφταίνω λόγω αναχώρησης.Αναμένουμε με ενδιαφέρον. Καλή επιτυχία στους δοκιμαστές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Οκτώβριος 13, 2005 #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από tristeno Χεχε. Δϊκιο. Δεν ήξερα ότι είχες μαγαζί. Μην σε κλείσουμε κιόλας.Ας κάνουμε μια ψύκτρα μόνο για τον χαβαλέ. Αν χάσουμε αγοράζουμε από μια και κερδίζεις χιλιάδες πελάτες (λέμε τώρα) και αν κερδίσουμε μας δίνεις από μια δώρο (κάπου θα χρειαστεί).Λοιπόν ίδιες συνθήκες, κλειστό κουτί, idle load και ίδιοι ανεμιστήρες. Ο Στράτος αναλαμβάνει τις μετρήσεις και το review που θα μου άρεσε πολύ να το κάνω ο ίδιος αλλά δεν προφταίνω λόγω αναχώρησης.Αναμένουμε με ενδιαφέρον. Καλή επιτυχία στους δοκιμαστές. Μην χαλιέσαι.. δεν κλείνω για 10 ψύκτρες.. έξοδα προώθησης κλπ κλπ τα δικαιολογεί η μαμά Scythe.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scrolllock Οκτώβριος 14, 2005 #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 για να μην πεδευεστε με το τεστ (αν και το λινκ καποιος απο εδω το ειχε αναφερει παλιοτερα):http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=13&artpage=1293&articID=224η shogun + papst 120 εχει καλυτερη θερμοκρασια απο οτι μια xp90c + panaflo 92 (50%) στον ιδιο θορυβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Οκτώβριος 14, 2005 #45 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 Καλό το link όμως:1) Δεν συγκρίνουμε την Shogun (αλλά μάλλον θα βρούμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε και αυτή)2) Δεν αναφέρειι πουθενά θερμοκρασίες περιβάλλοντος γιατί αποκλείεται να δοκίμασαν τόσες ψύκτρες την ίδια μέρα και ώρα3) Περίεργο που δεν έχει και την XP120. Επίσης δεν αναφέρει CFM των ανεμιστήρων που χρησιμοποιήθηκαν μιας και μας ενδιαφέρει πρώτα η απόδοση με την ίδια παροχή αέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IVIetaCreatoR Οκτώβριος 19, 2005 #46 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Quote απο το site : Last years low noise champion, the Thermalright XP-120, has quite a lot of competition this year, of which many surpass the XP-120 in both performance and generated noise Επίσης λέει room temperature 25°C Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Οκτώβριος 19, 2005 #47 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από IVIetaCreatoR Quote απο το site : Επίσης λέει room temperature 25°C Εγώ περιμένω με Shogun, Ninja & Katana έτοιμες για μάχη.... όποτε μου πεί ο Στράτος τις "στήνουμε" Link to comment Share on other sites More sharing options...
IVIetaCreatoR Οκτώβριος 26, 2005 #48 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2005 Tι έγινε ξεχάστηκε η κόντρα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Οκτώβριος 26, 2005 #49 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από IVIetaCreatoR Tι έγινε ξεχάστηκε η κόντρα??? Μάλλον.. οι Ιάπωνες με έχουν πρήξει.. άντε να το οργανώσουμε να γίνει τζερτζελές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Νοέμβριος 6, 2005 Author #50 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Ακυρο αυτο που εγραψα.Κοιταχτε εδω και συγκρινεται θερμοκρασιες.katana mama intelκαι θα καταλαβετε γιατι αλλαξα γνωμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.