Jump to content

Ψαχνοντας αερα για 478!

thrasher

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από tristeno

Αυτό είναι το επίσημο στοίχημα? Νόζιμα ότι ήταν από την εταιρεία την ίδια. Κανένα πρόβλημα πάντως.

Περιμένω αναλυτικά τους κανόνες όπως επίσης και οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι που θα τις δοκιμάσουν. Ελπίζω να έχεις πολλές πάντως γιατί θα μπούνε κι άλλοι στο στοίχημα.

Φίλε tristeno.. το στοίχημα είναι επίσημο μιας και είμαι ο αντιπρόσωπος της Scythe στην Ελλάδα.. πάμε παρακάτω? Οι κανόνες είναι απλοί.. δοκιμάζουμε 2 λύσεις για το ίδιο πρόβλημα κάτω από τις ίδιες συνθήκες και καταστάσεις.. τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο.. Όσο για το άν έχω κι άλλες, δεν έχω σκοπό να βάλω στοίχημα με την μισή Ελλάδα.. 10 κομμάτια όμως τα διαθέτω 5 σε σένα και 5 στον Στράτο που θα βάλει την Thermalright.. άν αποτύχει η Katana, χάρισμά σας, αν κερδίσει τις αγοράζετε.. δεν είμαι ο ΟΠΑΠ φίλε μου και δεν πρόκειται για στοίχημα μεταξύ των δύο εταιρειών για να εξηγούμεθα... εγώ πιστεύω σε ένα προϊόν που εισάγω και εσύ σε ένα άλλο ... πάμε λοιπόν να τα δοκιμάσουμε και τίποτε περισσότερο.. το στοίχημα είναι για να έχει ενδιαφέρον το θέμα.. όπως αν παίζεις τάβλι και χάσεις πληρώνεις τους καφέδες! Τώρα καφέδες 350 ευρώ δεν έχω ξαναπληρώσει αλλά αυτό θα το δούμε στο τέλος!

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

Χεχε. Δϊκιο. Δεν ήξερα ότι είχες μαγαζί. Μην σε κλείσουμε κιόλας.

Ας κάνουμε μια ψύκτρα μόνο για τον χαβαλέ. Αν χάσουμε αγοράζουμε από μια και κερδίζεις χιλιάδες πελάτες (λέμε τώρα) και αν κερδίσουμε μας δίνεις από μια δώρο (κάπου θα χρειαστεί).

Λοιπόν ίδιες συνθήκες, κλειστό κουτί, idle load και ίδιοι ανεμιστήρες. Ο Στράτος αναλαμβάνει τις μετρήσεις και το review που θα μου άρεσε πολύ να το κάνω ο ίδιος αλλά δεν προφταίνω λόγω αναχώρησης.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον. Καλή επιτυχία στους δοκιμαστές.

Αρχική απάντηση από tristeno

Χεχε. Δϊκιο. Δεν ήξερα ότι είχες μαγαζί. Μην σε κλείσουμε κιόλας.

Ας κάνουμε μια ψύκτρα μόνο για τον χαβαλέ. Αν χάσουμε αγοράζουμε από μια και κερδίζεις χιλιάδες πελάτες (λέμε τώρα) και αν κερδίσουμε μας δίνεις από μια δώρο (κάπου θα χρειαστεί).

Λοιπόν ίδιες συνθήκες, κλειστό κουτί, idle load και ίδιοι ανεμιστήρες. Ο Στράτος αναλαμβάνει τις μετρήσεις και το review που θα μου άρεσε πολύ να το κάνω ο ίδιος αλλά δεν προφταίνω λόγω αναχώρησης.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον. Καλή επιτυχία στους δοκιμαστές.

Μην χαλιέσαι.. δεν κλείνω για 10 ψύκτρες.. έξοδα προώθησης κλπ κλπ τα δικαιολογεί η μαμά Scythe..

για να μην πεδευεστε με το τεστ (αν και το λινκ καποιος απο εδω το ειχε αναφερει παλιοτερα):

http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=13&artpage=1293&articID=224

η shogun + papst 120 εχει καλυτερη θερμοκρασια απο οτι μια xp90c + panaflo 92 (50%) στον ιδιο θορυβο.

Καλό το link όμως:

1) Δεν συγκρίνουμε την Shogun (αλλά μάλλον θα βρούμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε και αυτή)

2) Δεν αναφέρειι πουθενά θερμοκρασίες περιβάλλοντος γιατί αποκλείεται να δοκίμασαν τόσες ψύκτρες την ίδια μέρα και ώρα

3) Περίεργο που δεν έχει και την XP120. Επίσης δεν αναφέρει CFM των ανεμιστήρων που χρησιμοποιήθηκαν μιας και μας ενδιαφέρει πρώτα η απόδοση με την ίδια παροχή αέρα.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.