Jump to content

Ψαχνοντας αερα για 478!

thrasher

Recommended Posts

Για σας ρε παιδια θα ηθελα να με βοηθησετε σε κατι αποφασισα να πεταξω το κ@λοψυκτρακι μαμα του 478 του αδελφου μου και να του πεταξω μια καλυ ψυκτρα με κανα 12αρι.Ειμαι αναμεσα σε αυτο

και σε αυτα τα 1 + 2 .

Θα ηθελα να μου πειτε ποιο απ τα δυο ειναι καλυτερο η να μου προτεινεται κατι καλυτερο:T:

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

Νομίζω ότι η xp120 είναι αν όχι η καλύτερη απο τις καλύτερες λύσεις για αερόψυξη..Δοκιμασμένη και με πολλές καλές κριτικές. Οπότε σου προτίνω να πάρεις αυτή..Όσο για τον ανεμιστήρα καλύτερα να σου πουν οι άλλοι αν και θυμάμαι ότι οι περισσότεροι πρότινουν enermax.

Μόλις πριν 10 λεπτά σταματήσαμε με έναν φίλο να δοκιμάζουμε την διαφορά νερό και αέρας...

Επειδή σε βλέπω ότι πας σε silent και εσύ, και μάλιστα συνδιασμό XP-120 και COOLERMASTER Silent, θα σου πω ότι βλέπω με τα μάτια μου...

Presscot και οι δύο 478:

1. P4 3.0@3.750MHz (D0, αν δεν ήτανε C0) με XP-120+CoolerMaster Silent Green 120mm 12v δουλεύει σε idle με 44-48C,

2. P4 3.2@4.080MHz (E0) με Asetek KT03-L20/220V WaterCooling+CoolerMaster Silent Green 120mm 12v δουλεύει σε idle 29-33C...

Η μετρήσεις γίνανε μόλις τώρα με τα αυτοκόλλητα θερμομετράκια που έχει το Aerogate2, κολλημένα με διπλής όψεως κάτω από την εγκοπή του block και κάτω απο το κενό της XP-120...

Τα συμπεράσματα δικά σου...

Αρχική απάντηση από georgesod [08-10-2005 04:22]

Eγώ θα σου έλεγα για zalman 7000cu από πλαίσιο περίπου 34. Για τα λεφτά της είναι μακράν η καλύτερη λύση και δοκιμασμένη :cool:

αυτήν έχω στο northwood μου και είμαι υπερ-ευχαριστημένος... no o/c και όλο το καλοκαίρι την έβγαλε στο ρελαντί (και το κουτι δεν έχει καθόλου fans)

Παιδιά.. παρέλαβα σήμερα τις Scythe.. θα βγάλω φωτογραφίες αργότερα το βράδυ να χαζέψετε.. πάντως, είναι ΑΘΟΡΥΒΕΣ και τερατώδεις σε διαστάσεις.. μιλάμε έχω πάθει πλάκα... από φωτογραφίες μοιάζουν "φυσιολογικές" σε μέγεθος.. αλλά ειδικά η SHOGUN είναι ΤΕΡΑΣ!!

Αρχική απάντηση από tristeno

http://www.hartware.de/review_474_9.html

καλές οι Scythe αλλά thermalright ακόμα rules και αν είναι για το απόλυτο η XP90C είναι καλύτερη.

H Thermalright άν δεν κάνω λάθος δεν συνοδεύεται από δικό της ανεμιστήρα??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.