Jump to content

norton ghost 9

billtsonis

Recommended Posts

καλησπερα σε ολα τα μελη!!!!

μολις εκανα φορματ και περασα παλι τα χπ και τα προγραμματα που θελω. εβαλα και το norton ghost 9 για να κανω ιmage του δισκου ετσι ωστε να μην τα ξαναπερασω ολα απο την αρχη. και εδω ειναι η απορια μου για το συγκεκριμενο προγραμμα, πως δουλευει? δηλαδη κανω το image το αποθηκευω σε cd για να το εχω και οταν χρειαστει να κανω φορματ παλι βαζω τα χπ και το νορτον και τρεχω το image και ολα οπως πριν???? :help:

ευχαριστω εκ τον προτερον

φιλικα billtsonis

Αν θυμάμαι καλά κάνεις backup σε ένα image file. Φτιάχνεις και μια bootable diskette (μέσα απο το ghost) ώστε να κάνει boot το ghost client και να μπορεις να βάλεις το image.

Υποόψιν ότι το Image μπορεί (εως σίγουρα) να είναι πολύ μεγαλύτερο του ενός CD... οπότε η εναλλακτική είναι είτε DVD είτε άλλο partition/σκληρο δίσκο...

btw έχει και οδηγίες το manual...:p

Οταν εισαι ετοιμος,τρεχεις κανονικα το ghost και πατας την πρωτη επιλογη back up.

Επειτα επιλεγεις τι θελεις να κανεις ghost(λογικα το C)και του λες εγγραφη σε cd/dvd,βαζεις το dvd ή το cd στο dvd-r/cd-r και ξεκινας...

κανει restart λαι τα κανει ολα μονο του...

Μην αγχωνεσαι αν ειναι και λιγο πιο μεγαλη η χωρητικοτητα,μπορεις να το συμπιεσεις...εχει επιλογη...

Εν κατακλειδι(ωωω),ειναι πολυ απλο!

Μια ερώτηση...αν φτιάξω εικονα του σκληρού δίσκου και την αποθηκέυσω σε κάποιον άλλον δίσκο που έχω στο σύστημα είναι δυνατόν να μπουτάρω απο μια δισκέτα και να δείξω στο πρόγραμμα που είναι αποθηκευμενη η εικόνα και να την διαβάσει απο τον δίσκο, ώστε να μην χρειαστεί να τη γράψω σε ένα και περισσότερα dvd;;

Αρχική απάντηση από vgiozo [Σήμερα, στις 17:26]

Μια ερώτηση...αν φτιάξω εικονα του σκληρού δίσκου και την αποθηκέυσω σε κάποιον άλλον δίσκο που έχω στο σύστημα είναι δυνατόν να μπουτάρω απο μια δισκέτα και να δείξω στο πρόγραμμα που είναι αποθηκευμενη η εικόνα και να την διαβάσει απο τον δίσκο, ώστε να μην χρειαστεί να τη γράψω σε ένα και περισσότερα dvd;;

ναι αυτό είναι μια πολύ καλή ιδέα ....το ίδιο κάνω και εγώ......αλλά ενίοτε κρατάω και κανένα image σε dvd γιατί καμιά φορά ....μπορεί να χτυπήσει και ο δίσκος ....οπότε μην ξαναστείνω windows από την αρχή........:o

μπορείς βέβαια να πάρεις κανένα μεταχειρισμένο φτηνό σκληρό δίσκο <20gb (ή όσο χρειάζεσαι), να κάνεις ένα CLONE σε αυτόν, να τον βγάλεις και να τον βάλεις στο συρτάρι (σε αντιστατικό σακουλάκι)...

κερδίζεις ότι άμα χτυπήσει ο δίσκος έχεις άμεσα έτοιμο σκληρό που δεν χρειάζεται restore image κλπ κλπ.... και φυσικά, ανα πάσα στιγμή μπορείς κάνεις clone στον πρώτο....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.