deadlock7 Οκτώβριος 11, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 Mη μου λες τετοια!Νομιζα οτι ισχυε παντου...ειδες τελικα που δεν το 'ψαξα καλα?Εφυγε το mail και περιμενω απαντηση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 11, 2005 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από deadlock7 Mη μου λες τετοια!Νομιζα οτι ισχυε παντου...ειδες τελικα που δεν το 'ψαξα καλα?Εφυγε το mail και περιμενω απαντηση.. όχι, η εγγύηση αλλάζει από χώρα σε χώρα. επειδή στην Ελλάδα υπάρχει ανταγωνισμός με τις zero pixel, τείνουν όλοι να δίνουν τέτοια εγγύηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Οκτώβριος 12, 2005 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Την εγγύηση την δίνουν οι αντιπροσωπείες για τις οθόνες που εισάγουν αυτές. Εφόσον δεν έχουν κέρδος από μία οθόνη που αγοράζεις εσύ έξω από την ελληνική αγορά, δεν σου δίνουν τίποτα παραπάνω απ' ότι αναφέρει η διεθνής εγγύηση της κάθε μάρκας.Για να το πω και με ένα παράδειγμα. Οι περιβόητες LG. Αν φέρεις μία από το εξωτερικό δεν έχεις 0 pixel, επειδή δεν είναι πολιτική της εταιρείας αυτή η εγγύηση. Αυτό το κάνει μόνο η Ελληνική Αντιπροσωπεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Οκτώβριος 12, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 To θεμα ειναι για την Belinea που θελω εγω!Εχεις δικιο το pixmania δεν εχει zero pixel warranty γι'αυτην,το θεμα ειναι οτι ουτε στην Ελλαδα φαινεται να εχει συμφωνα με την cpi (www.cpi.gr).Πακετο φαγαμε και ειναι κριμα γιατι ειναι top κατ'εμε...(μετα απο eizo s1910). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.