Jump to content

Αλήθειες ή Αλχημείες ? - Περί System Tweaking/Optimizing Utilities ο λόγος ...

kreach

Χρησιμοποιείτε Utilities ?  

65 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας και πάλι,

Κατά καιρούς κολλάει ο υπολογιστής, γίνεται πιο αργός κτλ. Αν ρωτήσεις "ειδικό" θα σου πει να κάνεις Defragment και να εγκαταστήσεις διάφορα Utilities πχ (Νοrton System Works, TuneUp Utilities, MindSoft Utilities XP κτλ).

Κάνουν όμως τίποτα ???

Δηλαδή η διαφορά φαίνεται μόνο σε περιπτώσεις όπως: Στην περίπτωση που έχεις να κάνεις φορματ 2 χρόνια κ αποφασίσεις επιτέλους να κάνεις για πρώτη φορά Defragment κ ΣΙΑ. ???

Αν κάνουν, ποιά θα προτείνατε ?

Ευχαριστώ !

1) Ο τίτλος τι σχέση έχει

2) το poll τι σχέση έχει?

utilities για ποια χρήση?

γιατί εγώ χρησιμοποιώ αμέτρητα, δεν τα θυμάμαι εκτός αν τα ψάχνω για καμιά βδομάδα.

Προφανώς εννοούσε System Tweaking/Optimizing Utilities, έτσι δεν είναι kreach???

Εγώ TuneUp Utilities, κορυφαίο πρόγραμμα βελτιστοποίησης κατα τη γνώμη μου...

Aν εχεις καποιο προβλημα με την ταχυτητα του υπολογιστη σου καλυτερα ζητα βοηθεια!Το poll φαινεται ακυρο με "απειρες" επιλογες και ειναι ανουσιο.[Διαμαντιδης Mode on]Το βλεπω να μπαινει τριποντο στην τρυπα:p [Διαμαντιδης Mode off]

@Sotiris

Έχουν άμεση σχέση ο τίτλος με το poll διότι ο ένας λέει ότι Utilities (όπως τα παραπάνω) κάνουν μεγάλη διαφορά στην συνολική επίδοση ενός υπολογιστή κ ο άλλος ότι είναι κουραφέξαλα.

Υπάρχουν πολλά είδη Utilities ? Εγώ αυτά ξέρω. Δηλαδή προγράμματα που ανασυγκροτούν είτε τον σκληρό είτε την RAM, Registry, κτλ και γενικώς προγράμματα που αυξάνουν τις επιδόσεις του Υπολογιστή (ακόμη κ στη ταχύτητα του Internet)

Δηλαδή αυτό που είπε κ ο nikstam.

Ελπίζω να σε κάλυψα :)

α) ’λλαξε τίτλο για είναι ντεκατζίδικος !

β) Norton System Works απο εμενα. Το Speed Disk & System Doctor πιστευω οτι ειναι απο τα καλυτερα !

Εγώ πάλι είμαι fun του system Mechanic! Το χρησιμοποιούσα και στον παλιό μου υπολογιστή κυρίως γιατί δεν ήταν κα πάρα πολύ βαρύ. Η λύση για όλα τα προβλήματα είναι ένα format το εξάμηνο!

Κανενα. Ουτε defrag κανω, γιατι παιρνει ωρα. Αν εκανε περιπου 15 δευτερολεπτα για το defrag τοτε ισως...

Βασικά χρησιμοποιούσα μέχρις ότου έφτασα σε σημείο ο υπολογιστής με tweaks να είναι χειρότερος απότι χωρίς.Έτσι τα έκοψα.

Χρησιμοποιω Tune up utilities 2006, Jv 16 Tools & System Mechanic Pro σε συνδιασμο με defrag οποτε χρειαζεται. Δηλαδη οποτε κανω απεγκατασταση καποιο προγραμμα, απλα σιγουρευομαι οτι εχει απεγκατασταθει πληρως με τη βοηθεια των παραπανω. Ετσι το pc κρατιεται κατα τη γνωμη μου σε φορμα και αποφευγω τα συχνα φορματ.

Το καλυτερο Τweak ειναι save αρχεια σε αλλο partition και συχνο ghost το main.

cacheman σε περιόδους που είχε λίγη μνήμη το εκάστοτε PC, και κανένα defragment, τα υπόλοιπα είναι πιο επικίνδυνα παρά χρήσιμα.

Μονο κανενα defragment που και που μια και τα περισσοτερα tweak utils που εω δοκιμασει απο πολυ παλια δεν με ικανοποιησαν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.