amgamer Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2005 γεια σε ολους! μια ερωτησουλα..! σε ενα συστημα που εχει xp κ 512 mb ram τι τιμη να βαλω στην εικονικη μνημη του συστηματος ωστε να πετυχω καλυτερη αποδοση? το εχω 1000-1500 καλα ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Οκτώβριος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 εξαρταται τι εφαρμογες τρεχεις εκει.παντως αν μπορεις παρε αλλο 1 512mb, και θα δειςμεγαλη διαφορα, σε σχεση με το οποιο page file εχεις βαλει (ειτε 1000 ειτε 1500)παντως το 1000-1500 μου ακουγεται μια χαρα για συστημα με 512mbκαπου ειχε ποσταρει ο ροοτ ενα καλο λινκ σχετικο με το page file Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Οκτώβριος 7, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 ειχα αλλο ενα 512..αλλα δν ηταν δικο μου κ το επεστρεψα οντως..η διαφορα ηταν μεγαλη,αλλα κ τωρα δν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα. κυριως με ενδιαφερει να τρεχει βαρια παιχνιδια σε full γραφικα κ να μν το σταματα η χωρητικοτητα της μνημης..(δν ξερω αν καταλαβαινεις τι εννοω..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 linkάκι, με αρκετές πληροφορίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Οκτώβριος 7, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 κοιτα αμα σκεφτεις οτι τα win τρωνε 100μβ+πες να παιξεις και ενα παιχνιδι στυλ far cry που τρωει αλλα 500+.... καταλαβαινεις οτι η ραμ δεν φτανει οποτε 8α αρχισει το scratch στο Page fileεστω κοιτα μηπως βρεις κανα 512 του κ@λου και σε βολεψει να το βαλεις πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Οκτώβριος 7, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 ok guys...!σας ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.