Jump to content

Ερώτηση για wd sata2

Georgesod

Recommended Posts

Επειδή σε κάποιο συγκριτικό του anandtech είδα ότι στο θέμα θορύβου κάτι δεν πάει καλά με τους wd θα 'θελα κάποιος που έχει να μου παραθέσει τη γνώμη του αν είναι τόσο αθόρυβοι όσο οι sata1. 2x160 για raid 0 sata 2 και μάλλον θα παίξουν σε ich5r ε;

post-774-1416072233,3858_thumb.jpg

Ο δικος μου wd2500ks παντως ειναι πολυ αθόρυβος. Φαντασου οτι ειναι πιο αθόρυβος και απο τον samsung τον 80αρι που εχω και υποτιθεται οτι οι samsung ειναι απο τους πιο αθορυβους δισκους.

παιδια μην βαρεσετε αλλα ημουν ετοιμος να αγορασω sata2 wd 250GB αλλα καποιος μου ειπε οτι η πρωτη παρτιδα που ηρθε ηταν ελλατωματικη και οτι η αγορα sata2 θα ειναι πιο καλη να γινει αφου βγαλουν και οι αλλες μαρκες σκληρους sata2 για να ξεκαθαριστει το τοπιο

... μην βαρατε...

μονο ερωτηση : να τους εμπιστευτω απολυτα ? ( δεν με νοιαζει αν θα αρχισει ανταγωνισμος αργοτερα απο αλλες εταιριες αλλα θελω σκληρο και τον θελω τωρα...! )??????

Οπως εχω ξαναναφερει εχω τον WD-2000JS sata II 1,5 μηνα περιπου και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα.Ειναι εντελως αθορυβος(καμια σχεση με τον WD 80gb και τον προηγουμενο Seagate επισης 80ρη που ειχα) και αρκετα δροσερος.Τωρα το κατα ποσο ανταποκρινεται στο πρωτοκολο sata II αυτο ειναι αλλη ιστορια.Οσο για το αν οι επομενες γενιες sata II θα ειναι καλυτερες ειναι σαν να ρωταμε το προφανες"θα εξελισονται οι δισκοι";Παντως κανε λιγη υπομονη μεχρι τα Χριστουγεννα γιατι ηδη οι 400ρηδες εχουν πεσει στα 250euros...

ειχα φαει κολλημα με το γεγονος οτι η παρτιδα ειναι ελλατωματικη ... μονο αυτο....

μακαρι να ειναι ολα τα κομματια σαν τα δικα σου

θα ηθελα ομως και κανα δυο απαντησεις ακομα για να ησυχασω...

thanks Hydrus !

πηγαινεις στο site της hitachi και κατεβαζεις ενα utility για να ενεργοποιησεις τα 300/s καθως η default λειτουργια ειναι 150/s.δε θυμαμαι πως λεγεται αλλα αν θες περισσοτερες πληροφοριες μπορω να το ψαξω.δε ξερω αν εχει βγαλει παρομοιο utility η wd.αυτο το utility δημιουργει μια boot δισκετα.(δεν τρεχει μεσα απο windows).

τι motherboard εχεις?αν ειναι nf4 πρεπει να υποστηριζει.

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 05:46]

δηλαδη η western digital και οι αλλες εταιριες δεν εχουν αυτο το utility και το εχει μονο η hitachi?

To utility για τους HITACHI ειναι το Feature Tool (v1.98)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.