teopont Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2005 Σημερα λοιπον πηρα την μεγαλη αποφαση να αγορασω ενα λαπτοπ αφου το εψαχνα πανω απο ενα μηνα!το αγορασα λοιπον απο εδω http://www.zero1.gr/product_info.php?cPath=95&products_id=15828το συγκεκριμενο μοντελο . εμενα μου φαινεται οτι για αυτα που δινει ειναι πολυ καλη η τιμη του . θα ηθελα την αποψη σας. να πω παντως οτι ο επεξεργαστης ειναι pentium M 1.6 και οχι ο τουριον που εχουν γραψει κατα λαθος. ακομα ο σκληρος ειναι στα 5400 rpmτι πιστευεται για το συγκεκριμενο λαπτοπ αξιζει τα λεφτα του με αυτα που δινει . και ναι ξερω ξερω ειναι acer Με οτι συνεπαγεται αυτο(κακο service (ελπιζω να μην το χρειαστω)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Οκτώβριος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Οχι να ελπιζεις NA ΕΥΧΕΣΑΙ ...τοσο κακα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teopont Οκτώβριος 7, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από ison [Σήμερα, στις 11:40] Οχι να ελπιζεις NA ΕΥΧΕΣΑΙ ...τοσο κακα.. ??? επειδη ειναι acer ? δεν ξερω τοσα μοντελα κυκλοφορουν ε δεν γινεται να ειναι τοσο χαλια η εταιρια εγω εχω δει acer και δεν μπορω να πω οτι με ξενερωσαν σε κατι.Εκτος αν το λες για καποιο αλλο λογο.αλλα με τοσα λεφτα δεν υπηρχε περιπτωση να παρω centrino σε αλλη εταιρια ουτε με σκληρο 5400 ρπμ και 60.Ποσο δε για crystalbrite οθονη και 512 μνημη. Δεν ξερω εχω ακουσει πολλα κακα για την acer αλλα δεν ξερω ποια τι να πιστεψω. Θα δειξει ο χρονος αν εκανα καλα η αν επενδυσα σε μια :nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Οκτώβριος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Service ACER= Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Οκτώβριος 7, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 απλα το service της acer αργει λιγο κανα διμηνο δηλαδη, λογω του οτι απο οσο ξερω δεν υπαρχει επισημος αντιπροσωπος εδω και παει Ιταλια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Οκτώβριος 7, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Βαλε και αλλο βαλε και αλλο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jobous Οκτώβριος 7, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Δεν μπορούμε να πούμε ότι οποιοδήποτε λάπτοπ acer αγοράσουμε είναι και ελλατωματικό. Ναι πραγματικά συμφωνώ υπάρχει ένα πρόβλημα με το service εδώ στην Ελλάδα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα προϊόντα της εταιρείας είναι μάπα. ’λλωστε μπορεί να βγεί όποιος θέλει για να μας αποδείξει άν υπάρχει άλλη εταιρεία κατασκευής φορητών υπολογιστών με καλύτερο δείκτη αποδοσης - τιμής. Προσφέρει πολύ καλά χαρακτηριστικά στους υπολογιστές της με αντίτιμο μια χαμηλότερη ποιότητα. Ο καθένας θέτει τις δικές του προτεραιότητες. Εγώ έχω έναν 5024 και είμαι πολύ ευχαριστημένος για αυτά που πήρα σε σχέση πάντα με τα λεφτά που έδωσα. Θέμα Προτεραιοτήτων. Όπως πάντα άλλωστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 7, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από jobous Δεν μπορούμε να πούμε ότι οποιοδήποτε λάπτοπ acer αγοράσουμε είναι και ελλατωματικό. Ναι πραγματικά συμφωνώ υπάρχει ένα πρόβλημα με το service εδώ στην Ελλάδα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα προϊόντα της εταιρείας είναι μάπα. ’λλωστε μπορεί να βγεί όποιος θέλει για να μας αποδείξει άν υπάρχει άλλη εταιρεία κατασκευής φορητών υπολογιστών με καλύτερο δείκτη αποδοσης - τιμής. Προσφέρει πολύ καλά χαρακτηριστικά στους υπολογιστές της με αντίτιμο μια χαμηλότερη ποιότητα. Ο καθένας θέτει τις δικές του προτεραιότητες. Εγώ έχω έναν 5024 και είμαι πολύ ευχαριστημένος για αυτά που πήρα σε σχέση πάντα με τα λεφτά που έδωσα. Θέμα Προτεραιοτήτων. Όπως πάντα άλλωστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Οκτώβριος 7, 2005 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Συμφωνω απολυτα αλλα στην περιπτωση που χρειαστει service προσωπικα θεωρω κοροιδεια να περιμενεις 2 + μηνες για να παραλαβεις...εκτος βεβαια αν δεν σε πειραζει αυτο οποτε παω πασο...απο εκει και περα δεν ειπα οτι ειναι κακο σαν laptop απλα προσωπικα κοιταζω και το after sale γιατι την εχω πατησει πολλες φορες... Τσπ μην το γκαντεμιαζουμε το θεμα...καλοδουλευτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 7, 2005 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από ison Συμφωνω απολυτα αλλα στην περιπτωση που χρειαστει service προσωπικα θεωρω κοροιδεια να περιμενεις 2 + μηνες για να παραλαβεις...εκτος βεβαια αν δεν σε πειραζει αυτο οποτε παω πασο...απο εκει και περα δεν ειπα οτι ειναι κακο σαν laptop απλα προσωπικα κοιταζω και το after sale γιατι την εχω πατησει πολλες φορες... Τσπ μην το γκαντεμιαζουμε το θεμα...καλοδουλευτο σωστό. εγώ έχω πάρει το advantage πακέτο, το οποίο λέει service σε 1 βδομάδα, αλλά δεν το χω δοκιμάσει για να ξέρω αν όντως ισχύει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 7, 2005 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 acer και παλι acer!!Ti chipset εχεις teopont?915 η 855?Kαι ο 1,6 ειναι με 100 η 133fsb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
teopont Οκτώβριος 7, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 δεν μπορεσα να βρω πληροφοριες για το chipset ntg οταν τον παρω στα χερια μου θα σε ενημερωσω. Αντε να δουμε τελικα αν εκανα καλα που τον αγορασα. Σε καμια βδομαδα θα τον εχω και θα πω τις πρωτες μου εντυπωσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 7, 2005 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 ενταξει τα βρηκα!915 με 133fsb!730 γαρ!!ΚΑλη αγορα σιγουρα φτηνο αν συμβιβαστεις με την καρτα!!Αργοτερα στο μελλον βαζεις κανενα 2,26 η 2,13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teopont Οκτώβριος 7, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 ΝΤG ευχαριστω μου εδωσες λιγο αυτοπεποιθηση για την αγορα . μπορεις να μου δωσεις το λινκ που τα ειδες αυτα να τους ριξω μια ματια. και δηλαδη η μιτρηκη μου σηκωνει και μεχρι 2.26? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 8, 2005 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 βαζεις στο skroutz.gr το μοντελο σου!Ολο και καποιο θα εχει καποιες πληροφοριες!!Ενα ελε γε οτι εχει τον 730!Δλδ 1,6 με 133fsb!Αρα το chipset einai το 915 αφου σε 855 μπαινουν μονο 100αρηδες!Οτι εχει διαυλο 133 μπαινει στο λαπτοπ σου!!Νομιζω ο 2αρης (η 2,13) εχει 280!!αυταα........! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teopont Οκτώβριος 8, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. οταν τον παρω και στα χερια μου θα εχετε και ενα αναλυτικο review για αυτο το μοντελο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.