Jump to content

AMD athlon 3500+ overclocking help

Gavrilos

Recommended Posts

Γεια σε όλους παιδιά.Overclockers και μη, θέλω μια μικρή βοήθεια.Με την dfi lanparty sli dr 2x 512 corsair xms ddr 400 και amd 64 3500 -> Newcastle <-το τονίζω αυτο.Επί το έργον τώρα.

Οι μνήμες είναι 3-3-8-3 και τις κατεβάζω στα 2.5-3-6-3.Διατηρω το ΗΤ στο 5x.Αλλάζω cpu volt 1.5, ram volt 2.9, chipset volt 1.8, LDT voltage 1.5.Multiplier 11x και fsb sta 225.Το έχω ανεβάσει έως τα 229 αλλά δεν είναι στεθερό.Πώς μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο?Οσον αφορά θερμοκρασία του επεξεργαστή δεν ξεπερνά τους 40 βαθμους σε καμία περίπτωση λόγω του freezer της arctic cooling.ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΚΤΗ.!!!!!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!

Αρχική απάντηση από Gavrilos [Σήμερα, στις 12:23]

Γεια σε όλους παιδιά.Overclockers και μη, θέλω μια μικρή βοήθεια.Με την dfi lanparty sli dr 2x 512 corsair xms ddr 400 και amd 64 3500 -> Newcastle <-το τονίζω αυτο.Επί το έργον τώρα.

.Διατηρω το ΗΤ στο 5x. chipset volt 1.8, LDT voltage 1.5Το

βαλε το ΗΤ 3Χ

γιατι τοσα ρευματα σε τσιπσετ και ΛΔΤ?εγω τρεχω το φσβ στα 265 και ρευμα ακομα δεν εχω δωσει πουθενα.....δεν υπαρχει κανενας λογος απολυτως πριν τα 265φσβ:blink:

Μία καλή ιδέα είναι να ξεκινήσεις να ανεβάζεις ένα-ένα τα υποσυστήματα.

’σε τις μνήμες στα default timings, βάλε διαιρέτη και ξεκίνα να ανεβάζεις να βρεις το όριο του επεξεργαστή.

Όταν πάρεις μία ιδέα για το που τερματίζει σταθερός, τότε ξεκίνα να ασχολείσαι με τις μνήμες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.