ergotelis Οκτώβριος 7, 2005 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Γιατί υπάρχει κάποιος που παίζει με το όνομα duke! Παιδιά είμαι σίγουρος ότι δε χρειάζεται λογαρισμός. Στείλτε email στην Alpha bank για επιβεβαίωση. Η πάρτε τηλέφωνο,θα βρείτε τα τηλέφωνα στο www.alpha.gr Εγώ το έχω το email,θέλετε να το ποστάρω όπως είναι? Παιδιά εμένα έτσι μου έχουν πει και έτσι έχω κάνει. Και από Γενική και alpha. Χωρίς να τηρώ λογαριασμό σε αυτούς. Για web banking απλά χρειάζεται λογαριασμός σε αυτή(alpha πάντα) καθώς και αίτηση στη τράπεζα για online ενεργοποίηση,απλά πράγματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Οκτώβριος 7, 2005 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Γνωρίζει κανείς πόσο κοστίζει ένα δέμα (μητρική η VGA ας πούμ)ε απο ΑΜΕΡΙΚΗ. ΤΟ στέλνει γνωστός εννοείται και όχι το κατάστημα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Οκτώβριος 8, 2005 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Valderant [Χθες, στις 20:33] εγώ όταν παρήγγειλα από pcmemoryupgrade πλήρωσα με πειραιώς απλή κάρτα ανάληψης χρημάτων VISA ELECTRON. Σου πέρνουν τα λεφτά αμέσως μέσα από το λογαριασμό. Σου κρατησαν και προμηθεια η οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 9, 2005 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 να κάνω κι εγώ μια ερώτηση: σαν ασφάλεια συναλλαγών τι λέει?καλύτερα web banking μέσω alpha ή καλύτερα οπουδήποτε με visa electron? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustap Οκτώβριος 10, 2005 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2005 πως απο το καταστημα του εξωτερικου επιβεβαιωνουν οτι η καταθεση εγινε απο σενα?στελνεις fax?αφηνεις ονοματεπωνυμο οταν κανεις την καταθεση ?(δεν εχω κανει ποτε καταθεση ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Οκτώβριος 10, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2005 δίνεις τα στοιχεία σου όταν κάνεις τη μεταφορά. εγω τελικά πήγα και την έκανα σήμερα στην πειραιώς,αυτοί μου πήραν 15 ευρώ. ξέρει κανείς αν πρέπει να στείλω τώρα στο pcmememoryupgrade κάποιο ειδοποιητικό email σε αυτούς ότι έγινε η μεταφορά του ποσού?? να τους στείλω μήπως τον αριθμό μεταφοράς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 10, 2005 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2005 Ναι, στείλε τους ένα mail(quote σε αυτό της παραγγελίας σου) και πες τους ότι έκανες την κατάθεση, αριθμό μεταφοράς κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.