Jump to content

Κατάθεση στο εξωτερικό??

DuKe

Recommended Posts

κανεις που να έχει παραγγείλει απο pcmemoryupgrade? η να έχει ξανακάνει κατάθεση σε τράπεζα εξωτερικού.

Θέλω να κάνω κατάθεση για το pcmemoryupgrade, η τράπεζα ειναι στην ιρλανδία, σε ποια τράπεζα πρέπει να απευθηνθώ εδώ για να καταθέσω το ποσό?? Τραπεζα Ελλάδος ίσως?

Αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει σύντομα

Σε όποια και να πας την δουλειά σου θα την κάνεις (με διαφορετικό κόστος στην κάθε μία πάντως...).

Πληροφοριακά και μόνο (μιας και καταλαβαίνω ότι δεν ισχύει στην περίπτωσή σου), αν έχεις web banking της Alpha πχ, θα σου στοιχίσει μόνο 0,30 και δεν θα βγεις και από το σπίτι σου.

Αρχική απάντηση από spc

Σε όποια και να πας την δουλειά σου θα την κάνεις (με διαφορετικό κόστος στην κάθε μία πάντως...).

Πληροφοριακά και μόνο (μιας και καταλαβαίνω ότι δεν ισχύει στην περίπτωσή σου). αν έχεις web banking της Alpha πχ, θα σου στοιχίσει μόνο 0,30 και δεν θα βγεις και από το σπίτι σου.

εννοάς εκείνη τη καρτούλα που και καλα ειναι πιστωτική, αλλα βάζω εγω όποτε θέλω ενα ποσο μόνο και μόνο για να κάνω μια παραγγελία απο ινετ??

Αρχική απάντηση από spc

Πληροφοριακά και μόνο (μιας και καταλαβαίνω ότι δεν ισχύει στην περίπτωσή σου), αν έχεις web banking της Alpha πχ, θα σου στοιχίσει μόνο 0,30 και δεν θα βγεις και από το σπίτι σου.

Nope... Δεν ισχυει δυστηχως για Ιρλανδια....Δοκιμασε Novabank γενικα η ενδοκοινοτικες συναλλαγες ΔΕΝ πρεπει να χρεωνοντε αλλα ως γνωστον στην Ελλαδα ο μεγαλυτερος νταβατζης (μετα την Εφορια) ειναι οι τραπεζες...οποτε...

Παιδιά επιβαιώνω τα περί Alpha bank ,είναι φθηνή αλλά για τις χώρες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.Με 30 λεπτά, απλά δε θα βρείτε αλλού φθηνότερα,και με διαφορά ,γιατί μετά είναι νομίζω η eurobank με 5 ευρό!!

ναι ρε παλουκάρια 12 ευρω μου ζητησανε για μεταφορα στην alpha bank αλλα έφυγα γιατι ήθελε να έχω λογαριασμό εκει και δεν είχα. 17ευρώ στην εθνική τραπεζα ελλάδος!! τη γλίτωσα και απο εκεί γιατι ήθελε τη διέυθηνση του pcmemoryupgrade...φυσικα δεν την είχα αλλα τι την ήθελε??!! στη eurobank πάλι μου είπαν πως εμείς δεν κάνουμε τέτοια!! χοχοχο

Novabank τι παίζει?θα μου ζητήσουν και εκεί να έχω λογαριασμό?? είναι μικρότερη η χρέωση για τη μεταφορά?

Παιδιά ,η alpha ΔΕΝ απαιτεί να έχεις λογαριασμό σε αυτήν,αλλά τσεπώνει 12 ευρό.Επίσης η Γενική δεν απαιτεί λογαρισμό να έχεις σε αυτή αλλά τσεπώνει 15ευρό.

Το λέω με σιγουριά γιατί το έχω κάνει έτσι και από τις 2!

Αλλά μετά με alpha web banking,που την έβγαλα τζάμπα, τα στέλνω και πληρώνω 30 λεπτά!

@duke: παίζεις medal? :D

Αρχική απάντηση από ergotelis

Παιδιά ,η alpha ΔΕΝ απαιτεί να έχεις λογαριασμό σε αυτήν,αλλά τσεπώνει 12 ευρό.Επίσης η Γενική δεν απαιτεί λογαρισμό να έχεις σε αυτή αλλά τσεπώνει 15ευρό.

Το λέω με σιγουριά γιατί το έχω κάνει έτσι και από τις 2!

Αλλά μετά με alpha web banking,που την έβγαλα τζάμπα, τα στέλνω και πληρώνω 30 λεπτά!

@duke: παίζεις medal? :D

ΜΟΗΑΑ?? έπαιζα λίγο κάποτε. γιατι?

ρε φίλε η Alpha bank στανταρ ζητάει λογαριασμό εκεί, σήμερα το πρωί πήγα!! και 12 ευρώ φυσικά! για web banking τι χρειάζεται??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.