DuKe Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2005 κανεις που να έχει παραγγείλει απο pcmemoryupgrade? η να έχει ξανακάνει κατάθεση σε τράπεζα εξωτερικού.Θέλω να κάνω κατάθεση για το pcmemoryupgrade, η τράπεζα ειναι στην ιρλανδία, σε ποια τράπεζα πρέπει να απευθηνθώ εδώ για να καταθέσω το ποσό?? Τραπεζα Ελλάδος ίσως?Αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει σύντομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Σε όποια θέλεις, όταν έστειλα χρήματα Γερμανία, στην alpha πήγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 7, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Σε όποια και να πας την δουλειά σου θα την κάνεις (με διαφορετικό κόστος στην κάθε μία πάντως...).Πληροφοριακά και μόνο (μιας και καταλαβαίνω ότι δεν ισχύει στην περίπτωσή σου), αν έχεις web banking της Alpha πχ, θα σου στοιχίσει μόνο 0,30 και δεν θα βγεις και από το σπίτι σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Οκτώβριος 7, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 ok man i owe you!! thnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Οκτώβριος 7, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από spc Σε όποια και να πας την δουλειά σου θα την κάνεις (με διαφορετικό κόστος στην κάθε μία πάντως...).Πληροφοριακά και μόνο (μιας και καταλαβαίνω ότι δεν ισχύει στην περίπτωσή σου). αν έχεις web banking της Alpha πχ, θα σου στοιχίσει μόνο 0,30 και δεν θα βγεις και από το σπίτι σου. εννοάς εκείνη τη καρτούλα που και καλα ειναι πιστωτική, αλλα βάζω εγω όποτε θέλω ενα ποσο μόνο και μόνο για να κάνω μια παραγγελία απο ινετ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 7, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Όχι, εννοεί αν έχεις λογαριασμό στην alpha και έχεις ενεργοποιήσει την υπηρεσία web banking, να κάνεις την μεταφορά του ποσού μέσω internet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Οκτώβριος 7, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 με airmail πόσο λέτε να κάνει απο το κατάστημα που ανέφερα? όχι τπτ άλλο, θα κάθομαι κ χωρίς μνήμες, ή εκτος και αν βρω καμια 256 pc2100... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 7, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Από την στιγμή που θα επιβεβαιώσουν την κατάθεση, σε 2-3 εργάσιμες θα τις έχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Οκτώβριος 7, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 thnx man i owe you again! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 7, 2005 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από DuKe thnx man i owe you again! Να σου δώσω και τον δικό μου λογαριασμό να βάλεις το κατιτίς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 7, 2005 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 πολλές αγάπες βλέπω πρωινιάτικα και δεν μ' αρέσει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Οκτώβριος 7, 2005 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 ειναι μερα χαρας....μερα μασας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Οκτώβριος 7, 2005 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από spc Σε όποια και να πας την δουλειά σου θα την κάνεις (με διαφορετικό κόστος στην κάθε μία πάντως...).Πληροφοριακά και μόνο (μιας και καταλαβαίνω ότι δεν ισχύει στην περίπτωσή σου), αν έχεις web banking της Alpha πχ, θα σου στοιχίσει μόνο 0,30 και δεν θα βγεις και από το σπίτι σου. Nope... Δεν ισχυει δυστηχως για Ιρλανδια....Δοκιμασε Novabank γενικα η ενδοκοινοτικες συναλλαγες ΔΕΝ πρεπει να χρεωνοντε αλλα ως γνωστον στην Ελλαδα ο μεγαλυτερος νταβατζης (μετα την Εφορια) ειναι οι τραπεζες...οποτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Οκτώβριος 7, 2005 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Παιδιά επιβαιώνω τα περί Alpha bank ,είναι φθηνή αλλά για τις χώρες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.Με 30 λεπτά, απλά δε θα βρείτε αλλού φθηνότερα,και με διαφορά ,γιατί μετά είναι νομίζω η eurobank με 5 ευρό!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Οκτώβριος 7, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 ναι ρε παλουκάρια 12 ευρω μου ζητησανε για μεταφορα στην alpha bank αλλα έφυγα γιατι ήθελε να έχω λογαριασμό εκει και δεν είχα. 17ευρώ στην εθνική τραπεζα ελλάδος!! τη γλίτωσα και απο εκεί γιατι ήθελε τη διέυθηνση του pcmemoryupgrade...φυσικα δεν την είχα αλλα τι την ήθελε??!! στη eurobank πάλι μου είπαν πως εμείς δεν κάνουμε τέτοια!! χοχοχοNovabank τι παίζει?θα μου ζητήσουν και εκεί να έχω λογαριασμό?? είναι μικρότερη η χρέωση για τη μεταφορά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Οκτώβριος 7, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Να σου δώσω και τον δικό μου λογαριασμό να βάλεις το κατιτίς? Αν είναι να μου στείλεις και εσύ mushkin να σου βάλω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Οκτώβριος 7, 2005 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Παιδιά ,η alpha ΔΕΝ απαιτεί να έχεις λογαριασμό σε αυτήν,αλλά τσεπώνει 12 ευρό.Επίσης η Γενική δεν απαιτεί λογαρισμό να έχεις σε αυτή αλλά τσεπώνει 15ευρό. Το λέω με σιγουριά γιατί το έχω κάνει έτσι και από τις 2! Αλλά μετά με alpha web banking,που την έβγαλα τζάμπα, τα στέλνω και πληρώνω 30 λεπτά! @duke: παίζεις medal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Οκτώβριος 7, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από ergotelis Παιδιά ,η alpha ΔΕΝ απαιτεί να έχεις λογαριασμό σε αυτήν,αλλά τσεπώνει 12 ευρό.Επίσης η Γενική δεν απαιτεί λογαρισμό να έχεις σε αυτή αλλά τσεπώνει 15ευρό. Το λέω με σιγουριά γιατί το έχω κάνει έτσι και από τις 2! Αλλά μετά με alpha web banking,που την έβγαλα τζάμπα, τα στέλνω και πληρώνω 30 λεπτά! @duke: παίζεις medal? ΜΟΗΑΑ?? έπαιζα λίγο κάποτε. γιατι? ρε φίλε η Alpha bank στανταρ ζητάει λογαριασμό εκεί, σήμερα το πρωί πήγα!! και 12 ευρώ φυσικά! για web banking τι χρειάζεται?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 7, 2005 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Όλες οι τράπεζες που υποστηρίζουν web banking, προυποθέτουν ότι έχεις και λογαριασμό αντίστοιχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valderant1416003215 Οκτώβριος 7, 2005 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 εγώ όταν παρήγγειλα από pcmemoryupgrade πλήρωσα με πειραιώς απλή κάρτα ανάληψης χρημάτων VISA ELECTRON. Σου πέρνουν τα λεφτά αμέσως μέσα από το λογαριασμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.