DarkSaga Οκτώβριος 7, 2005 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 μπορεί να μου δείξει κάποιος τον γκισέ με τις αιτήσεις?ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ!!!!!θέλω να εργαστώ για ΕΣΑΣ.... εθελοντικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Οκτώβριος 7, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 μα και μεις μη νομιζεις, πληρωνομαστε για αυτο...6οοο κα8αρισε ο καθενας μας απο αυτη την ιστορια..σου λεω παιζει χοντρο χρημα....εγω πλεον σαν μοντερ, ηδη χτιζω καινουργιο σπιτακι στα Β.προαστεια με πισινουλα.... :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Οκτώβριος 7, 2005 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Απλα καταπληκτικες φωτο...αν μπορεις να τις ανεβασεις καπου με μεγαλυτερη αναλυση θα πανε για wallpaper στο δικο μου....ΜΠΡΑΒΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 7, 2005 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 θα συμφωνησω με τον ισον!Που θα βρω λιγο μεγαλυτερες ????Ελπιζω να μην μου υποδειξεις την αγελαδα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Οκτώβριος 7, 2005 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Παδιά οι φώτος είναι ορίτζιναλ όντως?Πώς τραβήχθηκαν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Οκτώβριος 7, 2005 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Καταπληκτικές φωτογραφίες . Χαρά στο κουράγιο των φωτογράφων ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 7, 2005 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 @tsunamiγια τις συγκεκριμενες δεν ξερω αλλα γενικα υπαρχουν "τρελλοι" που κυνηγανε τυφωνες για φωτογραφισεις μελετες κλπ!!Αν δεν κανω λαθος διοργανωνονται και καποιου τυπου σαφαρι για τετοια πραματα να νιωσει λιγο συγκινηση ο αλλα ολα αυτα στη αλλη μερια του ατλαντικου!!κανενα λινκ για μεγαλυτερες φωτο.....???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Οκτώβριος 8, 2005 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 Πώ πω . Κάνα λινκ με καλής ποιότητας φωτογραφίες από το ζητημα?Nature is NOT fighting back. Just getting warmed up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Οκτώβριος 8, 2005 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από schumiferNature is NOT fighting back. Just getting warmed up. Η ατάκα του μήνα... :clap: :clap: :banging: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.