Jump to content

Με 1600 ευρά(χωρις οθόνη) παίρνω τίποτα ρε παιδιά?

Dr Mendel

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Παιδιά έγινα κουραστικός να λέω ευχαριστώ για τις συμβουλές αλλά..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Τα πήρα όλα.Έχω όλα τα κουτιά(από CPU,VGA,PSU και την οθόνη στο σπίτι μου(LG 1780 360 ευρώ) και αύριο έρχεται to PC από μουλτιράμα με κούριερ.

Μητρική πήρα από πλαίσιο(asus premium 190 ευρώ).Την πήγα στο μουλτιράμα και μου βάλαν τα υπόλοιπα.Δηλαδή:

CPU:2X 4400 535 ΕΥΡΩ

PSU:TAGAN 580 U 15 125 ΕΥΡΩ

HD: WD 160 GB 90 EYΡΩ

TWINMOS 1G(Tέλος του μηνός θα βάλω άλλο 1G)

FLOPY

VGA LEADTEK 6600 190 EYRO

CASE ARMOR 142 EYRO

DVD PLEXTOR 115 EYRO

ΣΥΝΟΛΟ :1860 ΕΥΡΩ!!!(είχα πεί περίπου 1000 άρα έπεσα μέσα...)

Τί τράβηξα σήμερα?

Mε παίρνουν τηλέφωνο από μουλτιραμα και μου λένε :Στήθηκε ο υπολογιστής αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα:ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ!!!(λεπτομέρειες...)

Αλλάζουμε CPU και πάλι δεν ανοίγει!!!

Μην αγχώνεστε τους λέω,δεν την πήρα από πλανώδιο, από μαγαζί την πήρα...

Φοβήθηκα μην έκαναν καμία βλακεία και τη χάλασαν.Πάω στο πλαίσιο και μου λέει αποκλείεται να έχει πρόβλημα αλλά θα την δοκιμάσω και άμα ανοίγει ο υπολογιστής θα στην δώσω πίσω.Την δοκιμάζει μπροστά μου και ευτυχώς η οθόνη ήταν μάυρη...Έχεις δίκαιο μου λένε και μου έδωσαν άλλη κατευθείαν(τους βγάζω το καπέλο!).

Ξαναπάω μουλτιράμα και όλα καλά!!!ΟΥΦ!!!(όλα σε μένα θα τύχουν?)

Έδωσα μερικά λεφτά παραπάνω ίσως από κομπλεξ που τόσα χρόνια είχα φορητό που μου έβγαλε την ψυχή...Σίγουρα θα μπορούσα να δώσω λιγότερα,θα μπορούσα να δώσω και 1000 ευρώ,θα μπορούσα να δώσω και 300 ευρώ για celeron θα μπορούσα να μην παρω καν υπολογιστή και να μείνω με το φορητό...

Ήθελα να τα δώσω όμως και τα έδωσα μιας και σχεδών τελείωσα με την σχολή,το πτυχίο είναι σε απόσταση αναπνοής,άρα είμαι μέσα στην τρελή χαρά(θα μου περάσει γιατί έτσι και αλλιώς είμαι κυκλοθυμικός...)Αυτό είναι όλο!!!

Η επόμενη αναβάθμηση ίσως πρέπει να γίνει σε 2 χρόνια για να μην εμφανιστεί το σύνδρομο στέρησης και να είμαι πιο συγκρατημένος στην επόμενη αγορά...

Tην οθόνη τη δοκίμασα στο PC της αδελφής μου και μου άρεσε αλλά άν κάποιος την έχει και δεν είναι ευχαριστημένος ή έχει ακούσει οτι δεν είναι καλή ας το πει για να τη γυρίσω πίσω όσο προλαβαίνω...(LG 1780, μου την άφησαν 360 από 400)

:OT: :OT: ελπίζω σήμερα να κάνει και το διπλό ο θρύλος αλλά χλωμο...(μην τα θέλουμε και όλα δικά μας...)

Αρχική απάντηση από kreach [17-10-2005 17:20]

@ Doctor Mendel

Ρε συ, δεν σου είπα να διαβάσεις ΟΛΟ το θρεντ μου ? !!!

;) :hi:

Καλά!!!Μη φωνάζεις!!!

Με βοήθησαν πολύ τα THREDS που μου έδωσες αλλά δεν τα διάβασα και όλα(το μισό THE LAB μου είχες πει να διαβάσω...)

Ευχαριστώ για τη βοήθεια και το χρόνο σου!!!

Ρε παιδιά

το ξέρω ότι όλα θα χασουν καποια στιγμή την αξία τους(κάποια μέρα θα πεθάνουμε,όλα τα καλά έχουν ένα τέλος και όλα τα σχετικά) αλλά όσο το σκεφτόμαστε τόσο χειρότερα είναι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.