oktech Οκτώβριος 15, 2005 #61 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2005 Ελεος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 16, 2005 #62 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2005 δεν θελω να κανω κουμαντο στα λεφτα σου αλλα για τελευταια φορα θα πω....παιρνεις ενα κουτι το οποιο ειναι ακριβο και δεν ξερω ποσο θα σου χρειαστει!Δεν βαζεις πολλα πραματα -μονο ενα σκληρο και ενα dvd-σιγουρα καποιο φτηνοτερο θα σε καλυψει!Στην τελικη ακομα και το μικρο της HEC με 2 12αρηδες μαζι που εχει 50Εναλλακτικα στην πολυ ξεφτιλα παιρνεις και αυτο εδω που εχει τροφοδοτικο (ελπιζω να ειναι το chieftec, με αυτην το προοπτικη το προτεινω)Επισης παιρνεις ενα τροφοδοτικο το οποιο ναι μεν ειναι παρα πολυ καλο αλλα απλα δεν το χρειαζεσαι!Oc δεν θα κανεις αν θυμαμαι καλα οποτε με ενα 450 στη χειροτερη εισαι καλυμενος!Υπαρχει επισης το απλο hiper 525 με καλα Αμπ στην τιμη των 85Στο επεξεργαστη δινεις 100 παραπανω!Το πλαισιο τον εχει 450 τον ιδιο!(ακυρο αυτο-την προηγουμενη εβδομαδα ειχε 450 τωρα ακριβυνε!)Μπορεις να παρεις τον αμεσως πιο κατω και να γλιτωσεις καμμια 50Στην μνημη βαλε 2χ512 twinmoss θα γλιτωσεις 20 και 8α εχεις και duall ddr!H μητρικη ειναι σιγουρα ακριβη για σενα μιας και η απλη Α8Ν κανει 100Πλεχτορ dvdrw 110??Ακομα και δυο συσκευες να ναι το dvd εχει απο 15-25 και ενα dvdrw εχει 45-55!Εστω οτι δινεις 70μεχρι στιγμης εχεις δωσει 430- στην καλυτερη- λιογτερα λεφτα.Μαζι με τα 100 της οθονης πας στα 530!ΚΑι τελος για να μην πω για την καρτα γραφικων!Αν εχεις βαλει την 6600GT (στο τελευταιο ποστ δεν διευκρινιζεις) παρε μια οποιαδηποτε!Κοντα στα 150 κανουν!Αυτα...απλα εχεις ξεφυγει αρκετα.....και δεν το εχεις παρει χαμπαρι!Αν μπορεις 5 χρονια χωρις καινουργιο pc σιγουρα σου παραπεφτει και ο επεξεργαστης!!Με 200 λιγοτερα παιρνεις τον πρωτο διπυρηνο χ2 3800 και με λιγοτερα ακομα παιρνεις τον απλο 3500+.απλα μην κανεις την αναβα8μιση σε 5 χρονια.ΚΑντην σε 4 αν δεν σε ικανοποιει!Τα λεφτα που θα περισσεψουν ειναι ηδη αρκετα ακομα και για αναβαθμιση σε ενα χρονο!!Τελος(ισως να ειναι το μεγαλυτερο ποστ που εχω γραψει ποτε :flower: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Οκτώβριος 16, 2005 #63 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2005 φιλε μου αν και λενε οτι.... "οπου λαλουν πολλοι κοκκοροι αργει να ξημερωσει" εγω πολυ προχειρα και με βαση τα χρηματα που διαθετεις εφτιαξα μια πολυ καλη , νομιζω, συνθεση για ολες τις χρησεις μιας και το pc που ψαχνεις ειναι ο ορισμος ενος πολυ καλου allaround συστηματος το ζητημα ειναι τα εξαρτηματα που θα επιλεξεις να συμβαδιζουν και οχι πχ. να σκασεις το 50% του budget σου στον επεξεργαστη και να τσιγκουνευτεις στην καρτα γραφικων με αποτελεσμα ενδεχομενως να μην μπορεις να παιξεις αξιοπρεπως ενα νεο παιχνιδι επισης εχε κατα νου οτι οθονη, τροφοδοτικο και κουτι περνεις πιο σπανια οποτε παρτα μια και καλη.... (το θεμα του κουτιου ειναι καθαρα υποκειμενικο οποτε εγω απλα σου προτεινω μια φτηνη και αξιοπρεπεστατη λυση) βαλε στην συνθεση σου και οτι αλλο μπορει να χρειαστεις (ηχεια, ups, keyboard, card reader κτλ) μιας και συχνα αυτα μπορουν να σε βγαλουν εκτος προυπολογισμου για πλακα εφοσον αποτι διαβασα μεχρι τωρα δεν εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις σε θεματα πολυεπεξεργασιας νομιζω οτι ο διπυρηνος επεξεργαστης για σενα θα ηταν υπερβολη μιας και ενδεχεται στις καθημερινες ασχολιες σου να εχεις χαμηλοτερες επιδοσεις σε σχεση με εναν φτηνοτερο απλο (το οτι κατι ειναι πιο καινουριο και ακριβοτερο δεν σημαινει καταναγκη οτι χρειαζεται σε ολους) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Οκτώβριος 16, 2005 #64 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2005 Στο είπα και γω πιο πάνω ότι ξοδευεις πολλά λεφτά βεβιασμένα θέλοντας να πάρεις ότι καλύτερο και πληρωνοντας υπερβολικα πολλα για πραγματα που δεν θα χρειαστεις και δεν θα εκμεταλευτείς τις δυνατοτητες τους.Όπως σου λέει και ο ΝΤG μπορείς να γλιτώσεις πολλά λεφτα να πάρεις ένα πολυ καλο μηχάνημα και το αναβαθμίσεις σε 2-3 χρόνια εξοικονομόνωτας και χρηματα και διατηρώντας τον στην αιχμή που τον θες.Για τον διπύρηνο σχεδόν όλοι σου λενε ότι δεν το χρειάζεσαι.Για το Πλαίσιο παρα την εμοννή σου, απο είδα το μετάνιωσες και στα Multirama περίπου το ίδιο είναι. Τα μικρότερα καταστήματα μπορούν να φέρουν ότι θες και να το στήσουν όπως το θες(αν και καλύτερα είναι να το στήσεις εσυ).Εγω για πραδειγμα ψωνίζω συνήθως απο μαγαζί στην Βασ. Ολγας κοντα στην Συνδίκα. Μου φέρνει ότι θέλω, όταν το θέλω, όπως το θέλω και του λέω το πλάισιο το εχει τόσο και μου δίνει και θφηνότερα τις περισσότερες φορες. Δεν λέω ψωνίζω και απο το πλάισιο και απο τa Μultirama μόνο όμως όταν το παραπάνω μαγαζί δεν μπορεί να με εξυπηρετήσει για x λόγο και με συμφέρει η αγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 16, 2005 #65 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2005 Μιας και εισαι απο Θεσσαλονικη πηγαινε στον Ματσουκα και παρε κατι σαν το παρακατω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Mendel Οκτώβριος 16, 2005 Author #66 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2005 Καταρχάς φίλε NTG δεν υπάρχει περίπτωση να παρεξηγήσω τίποτα όπως είπες πριν.Δεν είμαι και τόσο γομάρι...Αυτό έλειπε να παρεξηγηθώ κιόλας.Ίσα ίσα σας έχω πεί χίλια ευχαριστώ για το χρόνο σας.Τί άλλο να κάνω?Εντάξει.Θα έχετε και δωρεαν ιατρική μέριμνα από ιανουάριο μιας και έμεινε ένα εύκολο μάθημα για πτυχίο.Πάντως δε θεωρώ σπατάλη τα λεφτά για κουτί, τροφοδοτικό και plextor μιας και δε νομίζω μετά να χρειαστώ μεγαλύτερο κουτί ή τροφοδοτικό,θα μείνει και το plextoraki.Σε 3 χρόνια το κουτί και το τροφοδοτικό είναι τα μόνα που δε θα έχουν χάσει την αξία τους...Η CRT που σκοπέυω να πάρω σίγουρα θα είναι για πέταμα σε λίγο οπότε μάλλον τελικά θα πάρω TFT.Για μνήμη είπα να πάρω 1 G με σκοπό μετά να βάλω άλλο 1 G.Αν πάρω τώρα 2χ 512 μετά πως θα πάω στα 2 G?(το 4 χ512 κάπου είδα ότι δεν είναι και ότι καλύτερο...)Το πιό πιθανό είναι να βάλω τελικά 2Χ 512(για να μη φωνάζετε..)Τον επεξεργαστή μου τον αφήνουν στα multirama όσο έχει στο πλαίσιο και λίγο φτηνότερα άρα δεν ισχύει το 100 ευρώ φτηνότερα στο πλαίσιο.Το κουτί δε μου χρειάζεται τόσο μεγάλο αλλά μετά μπορεί να μου χρειαστεί και στο φινάλε μια φορά θα πάρω κουτί και δε σκοπέυω να κάνω μετά αναβάθμιση και στο κουτί...Ο αμέσως χειρότερος επεξεργαστής (2χ 4200) έχει 2 Χ 512 L2 γιαυτό είπα να πάρω τον 2 Χ 4400 που έχει 2Χ 1ΜΒΑΥΤΑ.Σας ευχαριστώ!:OT: :OT: άντε να παίξει και λίγο μπάλα σήμερα ο RIMPO μιας και με τον ΠΑΟΚ πέρνει τα πάνω του..(τί ήθελα και το είπα?...Ντούσαν γύρνα πίσω γρήγορα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.s.o.d. Οκτώβριος 16, 2005 #67 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2005 p5wd2 premium=220pentium d 2.8 =2607800 gtx =525psu =110eizo l551 17'' =330hdd 200gb =100 ram 1gb =120=1665μαλλον ναι ...εβαλα αυτα που θα ηθελα,βγαινει λιγο παραπανω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 17, 2005 #68 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2005 @bsodλιγο ακυρο το μηχανημα σου δεν νομιζεις??Το μονο καλο ειναι οτι εχει οθονη!@Δρ.MendelΤα παντα θα χασουν την αξια τους!Τις μνημες τις πουλα και παιρνει 2 γιγα ανα πασα στιγμη!!8α δωσεις 100 μονο!Για δοκιμασε να τις βαλεις 60 στις πωλησεις να δεις ποτε θα φυγουν??ΚΑι με 60 θα ερθει μια η αλλη!Ασε που θα εχεις το πλεονεκτημα του dual μεχρι τοτε.Για τροφοδοτικα και κουτια ισχυει περιπου το ιδιο!Πιο ευκολα "σκοτωνεις" ενα τροφοδοτικο φτηνο παρα ενα ακριβο!ΚΑι δεν ειπαμε να παρεις ενα 350αρη!Εγω απλα σου προτεινα ενα 525 το οποιο σιγουρα θα σε καλυψει και στο μελλον!Και υπαρχουν πολλα καλα κουτια με 120Αντι να δωσεις 170 τωρα δωσε πχ 50-60 για το μικρο και σε 1-2-3 χρονια αν δεν το θες παρε ενα αλλο με τα λεφτα που θα περισσεψουν!Με αλλα λογια δες τι θα σου προσφερει ενα "φτηνο συστημα"(δεν στερειτε δυνατοτητων) και μελλοντικα κανεις καποια διορθωτικη κινηση για οτι θες!Αν δωσεις τωρα τα 1650 στο μελλον(εννοω σε 1 το πολυ) δεν θα εχεις την δυνατητα για πολλα πραματα!Διαβασε καλα ολο το προηγουμενο ποστ μου!Πιο απαιτητικοι χρηστες απο σενα παιρνουν πιο φτηνο συστημα!Εξαλλου καλυτερα να δινεις τα μισα λεφτα και να αναβαθμιζεις καθε 2 χρονια παρα τα διπλα και να περιμενεις 4! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Οκτώβριος 17, 2005 #69 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2005 @ Doctor Mendel Ρε συ, δεν σου είπα να διαβάσεις ΟΛΟ το θρεντ μου ? !!! Κι εγώ αρχικά, ήθελα να δώσω ~2000Ε για pc. Μετά από κανα μήνα το μπάτζετ έφτασε τα 2500-3000 !!!!! Δόξα τω θεό βρέθηκαν μερικά παιδιά εδώ μέσα και μου έστηλαν το ’γιο Πνεύμα ! Από 3000Ε πήγε 1300Ε (αν θυμάμαι καλά) το μπάτζετ ! Και είμαι μια χαρά !! ’κουσε μας, για το καλό σου το λέμε βρε ! Λες κι έχουμε κανένα συμφέρον απ την υπόθεση ! (Που κ ΠΑΛΙ υπάρχουν παιδιά εδώ μέσα που ακόμη κ στην λέξη "κέρδος" δεν ξεχνούν την λέξη "ηθική". Αναφέρομαι προφανώς σ αυτούς που πουλάνε pc εδώ μέσα) Φιλικά πάντα Kreach :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Οκτώβριος 17, 2005 #70 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 11:10] Πιο απαιτητικοι χρηστες απο σενα παιρνουν πιο φτηνο συστημα!Εξαλλου καλυτερα να δινεις τα μισα λεφτα και να αναβαθμιζεις καθε 2 χρονια παρα τα διπλα και να περιμενεις 4! Ολοσωστος NTGTα λεφτα δεν ειναι απλα νουμερα εχουν υποσταση... ο ανθρωπος εχει σκιστει να σου εξηγει σαν να προκειται για δικο του pc και εσυ εκει να πληρωσεις κατι που θα χασει την αξια του πριν ακομα μαθεις τα ονοματα των εξαρτηματων του. Φιλικη συμβουλη οι ακριβοι υπολογιστες δεν ειναι σαν τα ακριβα αυτοκινητα -να μην ξερεις να τα πας αλλα να σου βγαζουν γκομενες, οποτε και κανεις αποσβεση-κοιτα λιγο το πορτοφολι σου...Αν θελεις να κανεις αναβαθμιση ανα 4 χρονια εισαι χρηστης με χαμηλες απαιτησεις και αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο αρκει να το αντιληφθεις εγκαιρως...κακο ειναι να χαλας λεφτα που πανε στον βροντοΥ.Γ Δεν ειναι λαλακες τοσοι που χτυπιουνται να σε βοηθησουν ακου τους κατι ξερουν παραπανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.s.o.d. Οκτώβριος 17, 2005 #71 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2005 φιλε ntg 955 chipset,dual core cpu,και η 7800 μπορει να ειναι λιγο ακυρα για σενα,αλλα για μενα ειναι ενα απιαστο ονειρο!!αιτιολογησε μου το ακυρο...και σκεψου οτι απαντας σε καποιον που εχει northwood!!φιλικα παντα ε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 17, 2005 #72 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2005 @bsodγια την 7800 και για μενα θα ειναι απιαστο ονειρο τετοιες καρτες!!Ισως παρω την συγκεκριμενη σε 3-4χρονια μαλλον!Εκτος αμα με λιγοτερα απο 200 παιρνω καλυτερη τοτε.(το ελπιζω)Πολυ καλη αλλα οχι για ολους μιας και ο συγκεκριμενος χρηστης παει για 6600GT και 17αρα CRT!!!?!?!?!?!Τελος υπαρχει -λεμε τωρα- και η πολλα υποσχομενη Χ1800ΧL στα ιδια λεφτα (μαλλον στα 600δλδ) με 512DDR3 στα 1500Μηζ.Διπυρηνος ναι αλλα και παλι με προυποθεσεις!Καταρχην οχι τον συγκεκριμενο!ΚΑτι σε ΑΜΔ θα ηταν σαφως καλυτερο!Τον συγκεκριμενο που λες μονο μτχ τωρα 8α το επαιρνα με 150 απο αγγελιες αν και μαλλον 8α προτιμουσα τον Fx με 250!(μεταξυ μας παλι για αλλου θα πηγαινα αλλα λεμε τωρα)Οσο για το chipset εχω τρελλαθει με την ιντελ!Αντι να βγαζουν επεξεργαστες καθε τρεις και λιγο βαγζουν τσιπσετ !!!Πλεον υπαρχει η θα υπαρχει το 995 οποτε 480 το πακετακι απλα δεν στεκει και πολυ....δεν συμφωνεις?Με 340 παιρνεις εναν χ2 3800+ και σου μενουν 140 για μια μητρικη .....τι λες?.......σαφως καλυτερα!Ασε που ο συγκεκριμενος χρηστης -οπως επισης και εγω- δεν εχουν αναγκη αυτη τη στιγμη διπυρηνο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.s.o.d. Οκτώβριος 17, 2005 #73 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2005 ολα ειναι υποκειμενικα!!εγω με το συστημα μου ας πουμε μια χαρα δουλευω τα παντα,ακομα και τα παιχνιδια!κανω μια μικρη υποχωρηση στην ποιοτητα αλλα δεν νιωθω οτι το μηχανημα μου ειναι για αλλαγη!η 6800 gt με ενδιαφερει βεβαια αλλα ας μπουν λιγα φραγκα στην ακρη first!!δεν εχεις αδικο βεβαια σε οσα λες...ο 2,8 ειναι ενας φτηνος ιντελ διπυρηνος που φανταζομαι φτανει ανετα τα 3,2 ghz...κατι το οποιο για να στο δωσει ετοιμο η ιντελ ζηταει 550 ευρω!!!θα τον επαιρνα ισως για να νιωσω κοντα στην τεχνολογια της εποχης...δεν τον εχω αναγκη,οπως και παρα πολλοι αλλωστε...το 955 ειναι ενα μεχρι στιγμης σταθερο chipset και γρηγορο...για μενα ειναι ενα καλο σημαδι απο την ιντελ.μετα απο απειρες δοκιμες πιθανολογω οτι πλησιαζουν την χρυση τομη...απλα τους παιρνει καιρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAK Οκτώβριος 17, 2005 #74 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2005 Μηχανή πάίρνεις, αμάξι 10ετίας παίρνεις, αν βάλεις και κάτι παραπάνω μπορεί να πάρεις και κανά καλό καρβουδιστίρι....:) Συμβουλή: κράτα τα περισσότερα λεφτά για οθόνη και για μελλοντικές αναβαθμίσεις. Αν δεν θες να δώσεις λεφτά για τα παραπάνω πάρε ό,τι σου χρειάζεται και τα υπόλοιπα πιέστα, γλέντησέ τα, οτιδήποτε άλλο από το να τα ρίξεις στο pc. Αυτά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 18, 2005 #75 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 Ελπίζω να σε πρόλαβα Λοιπόν, εφ'όσον έχεις budget στα 1600 ευρώ, φτιάξε ένα pc-άκι με 1000 και πάρε και μια καλή οθόνη (eizo s1910) με τα υπόλοιπα 600-650. Το μόνο που θα κρατήσει την αξία του, δηλαδή θα βγάλει τα λεφτά του, είναι η οθόνη. Όλα τα υπόλοιπα σε 2-3 χρόνια θα έχουν χάσει την αξία τους. Ποτέ δε συμφέρει να αγοράζεις το top από άποψη επιδόσεων σε κανένα τομέα. Με 1000 ευρώ, δες τις προτάσεις που σου είχαν πει τα παιδιά. Πάρε οπωσδήποτε κάρτα γραφικών με 6800gt chip και πάνω. Αυτό αν παίζεις παιχνίδια βέβαια. Αν δεν παίζεις, και χρησιμοποιείς πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα, τότε ΚΑΙ ΜΟΝΟ τότε σκέψου την αγορά dualcore, και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ του φθηνότερου. Η προσωπική μου γνώμη είναι η εξής: Mobo ότι σου παν τα παιδιά athlon 64 3500+ 2*512 ram 6800gt gpu 2*160 sata ή αν δε θες raid 1*250 sata ό,τι άλλα θες (κουτιά, τροφοδοτικά κλπ κρίνοντας απ'το budget - δε χρειάζεσαι τροφοδοτικό για να τροφοδοτήσεις θερμοσίφωνα πάντως, και ένα 400-450watt φτάνει). μια πολύ καλή οθόνη που θα τη βλέπεις κάθε μέρα και θα χαίρεσαι το desktop, και τα λεφτά που έδωσες. Αν αποφασίσεις ότι θες ΚΑΙ dual core ΚΑΙ gpu, τότε πάρε μια οθόνη της τάξης της lg 1915s που δε θα σε απογοητεύσει (αυτή έχω), αλλά δεν έχει και την απεικόνιση της άλλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Οκτώβριος 18, 2005 #76 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 Συμφωνώ με τον Σωτήρη. Αν θελεις να εκμεταλευτείς όλο το budget πάρα ένα desktop το πολύ 1200 και με τα υπόλοιπα πάρε μια καλή οθόνη.Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 09:27] δε χρειάζεσαι τροφοδοτικό για να τροφοδοτήσεις θερμοσίφωνα πάντως, και ένα 400-450watt φτάνει. Σκέψου το ίδιο και για τα υπόλοιπα(επεξεργαστή κυριώς) που και σε τι θα τα χρησιμοποιείςκαι θα δεις το ποσο να πεφτει.Και κάνε μια έρευνα και σε άλλα μαγαζια. Ηδη στις δυο πιο πα΄νω απαντήσεις σου ανέφερα τρια και μπορω να σου αναφέρω άλλα δυο τρια, Εγω για να πάρω υπολογιστη πέρσυ πήγα σε 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 18, 2005 #77 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 Τελικα ολοι την ιδια γνωμη εχουμε.....αλλα ολα ειναι θεμα του Dr.Mendel.....(σκεφτομενος τελειως αναποδα μπορεις με 1000 να παρεις μια dell 24' ιντσων wide και με τα υπολοιπα να παρεις εναν 3500+ με ολα τα σχετικα...Μην δωσεις σημασια σε αυτο απλα μια παρατηρηση ηταν..μεσα στον παραλογισμο μου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.s.o.d. Οκτώβριος 18, 2005 #78 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 λιγοι εχουν καλη οθονη....πολυ λιγοι...εγω δεν ειμαι ενας απο αυτους!!!ηταν μια απλη δηλωση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Οκτώβριος 18, 2005 #79 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από b.s.o.d. λιγοι εχουν καλη οθονη....πολυ λιγοι...εγω δεν ειμαι ενας απο αυτους!!!ηταν μια απλη δηλωση... :OT: Ε μα με τέτοιο nick τί να την κάνεις την καλή οθόνη πασά μου??? :):):):) :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.s.o.d. Οκτώβριος 18, 2005 #80 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 δεν ειναι cool εκφραση το b s o d ?οσο να ναι αλλιως θα δειξει ο θανατος σε μια 19αρα και αλλιως σε 15αρα!!!σε φερνει πιο κοντα!!end...αρκετα ξεφυγαμε απο το θεμα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.