Dr Mendel Οκτώβριος 11, 2005 Author #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 Παιδιά τελικά τους γονεις μου θα τους συνέφερε περισσότερο να μην είχα περάσει τα μαθήματα...Θα πάρω 2Χ 4400 και ASUS PREMIUM ,και ARMOR από πλαίσιοΠιό από τα τροφοδοτικά που έχει το πλαίσιο μου προτείνετε?Το FORTRON 550 ή το CHIEFTEC 500?Aς απαντήσει κάποιος γιατί αύριο θα είναι αργά...PLEASE!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 11, 2005 #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 chieftec 500......εαν βεβαια μπορεις να δεις και τα 2 απο κοντα παρε αυτο με τα περισσοτερα αμπερ στην +12 γραμμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Mendel Οκτώβριος 11, 2005 Author #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Χθες, στις 23:54] chieftec 500......εαν βεβαια μπορεις να δεις και τα 2 απο κοντα παρε αυτο με τα περισσοτερα αμπερ στην +12 γραμμη. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου αλλά μετάνοιωσα.Λέω να το παραγκείλω αύριο χωρίς τροφοδοτικό και να πάρω κανένα TAGAN ή ENERMAX από αλλού.θα διαβάσω τα συγκριτικά για τροφοδοτικά στα αντίστοιχα htread και θα καταλήξω κάπου(ελπίζω..)Μέχρι τα 170 ευρώ εσύ πιο θα πρότεινες?Αξίζει λές τα παραπάνω λεφτά να πάρω κάτι καλύτερο από το chieftec?Στο πλαίσιο μου έβαλαν μνήμη 2 χ 512 TRANSCENT χωρίς καν να με ρωτήσουν τη μάρκα και τους είπα βάλτε KINGSTON?(δεν ξέρω γιατι, μάλον από αντίδραση,αν έλεγαν KINGSTON θα έλεγα να βάλουν TRANSCENT...)Είναι καλύτερες λες οι KINGSTON ή έκανα βλακεία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 11, 2005 #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Dr Mendel [Σήμερα, στις 00:25] Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου αλλά μετάνοιωσα.Λέω να το παραγκείλω αύριο χωρίς τροφοδοτικό και να πάρω κανένα TAGAN ή ENERMAX από αλλού.θα διαβάσω τα συγκριτικά για τροφοδοτικά στα αντίστοιχα htread και θα καταλήξω κάπου(ελπίζω..)Μέχρι τα 170 ευρώ εσύ πιο θα πρότεινες?Αξίζει λές τα παραπάνω λεφτά να πάρω κάτι καλύτερο από το chieftec?Στο πλαίσιο μου έβαλαν μνήμη 2 χ 512 TRANSCENT χωρίς καν να με ρωτήσουν τη μάρκα και τους είπα βάλτε KINGSTON?(δεν ξέρω γιατι, μάλον από αντίδραση,αν έλεγαν KINGSTON θα έλεγα να βάλουν TRANSCENT...)Είναι καλύτερες λες οι KINGSTON ή έκανα βλακεία? εχθες πηρα νεο τροφοδοτικο.....Hiper Typer-R 580W Modular.πραγματικα δεν μασαει τιποτα και η ποιοτητα του ειναι κορυφαια.μακραν το καλυτερο απο οτι κυκλοφορει στην κατηγορια τιμης εως 120ευρω.απο τα 120 και πανω παιζουν τα OCZ(ιδια εταιρια με το Hiper) και νομιζω οτι πουλαει ο Βασιλης ενα 600αρη με 150ευρω αν θυμαμαι..........παντως αποψη μου ειναι να παρεις το Hiper.Πανεμορφο με ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΕΣ τασεις και πολυ ευκολα παραμετροποιησιμο με τα διαφορετικα μηκη κουμποτων καλωδιων που σου προσφερει.......τσεκαρε τα αναλογα θρεντ Hiper να παρεις μια γευση.το μονο μειον του ειναι η διαθεσιμοτητα η οποια ειναι περιορισμενη σχετικα και πρεπει να ψαχτεις αρκετα για να το βρεις.τα περισσοτερα μαγαζια που το ειχανε εξαντληθηκε σε χρονο dtοσο για τις μνημες απο τη στιγμη που δεν θα υπερχρονισεις το συστημα σου απλα βαλε οποιες εχουν lifetime εγγυηση............οι κινγκστον εχουν σιγουρα.....για τις τρανσεντ δεν ειμαι τοσο σιγουρος:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Mendel Οκτώβριος 11, 2005 Author #45 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 00:34] Eίμαι θεσσαλονίκη και η διαθεσιμότητα είναι ένα πρόβλημα(και όχι το μόνο...)Τελευταία ερώτηση(κουράγιο...):Τους είπα θέλω 6600 gt , πάλι μου έβαλαν 6600 gt albatron χωρίς να με ρωτ'ησουν μάρκακαι (πάλι από αντίδραση) είπα ότι δε θέλω albatron άρα θα το φέρουν και χωρίς κάρτα γραφικών..(άντε να δούμε τι θα φέρουν στο τέλος...)Με πονήρεψε που έχουν 6600 GT ASUS αλλά αυτοί εκέι κολλημένοι με την albatron...Δεν υπάρχει ASUS στις αποθήκες λέει!Μεταξύ ASUS 6600 GT και ALBATRON 6600 GT ποια είναι καλύτερη?Μήπως είναι το ίδιο?Η ASUS είναι 20 ευρώ πιο ακριβή.πάνω από 200 ευρώ δεν δίνω για καρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 11, 2005 #46 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 εγω θα σου προτεινα αντι για 6600GT να παρεις αυτηhttp://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=1&Secton_id=26174053&Product_Id=285861για τα λεφτα της αξιζει και με το παραπανω.εαν εισαι θεσσαλονικη τσεκαρε το τροφοδοτικο εαν υπαρχει στο www.extremeshop.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
gocu Οκτώβριος 11, 2005 #47 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 εμενα μου εχει καει Albatron απο το πλαισιο (6800gt) αυτο μονομετα την αλλαξα με την Asus.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Mendel Οκτώβριος 11, 2005 Author #48 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 Σκεφτηκα μήπως η ASUS μητρική συνεργάζεται καλύτερα με την ASUS κάτρα αλλά δεν ξέρω αν ισχύει.Παιδια ευχαριστώ πολύ για τον κόπο και τον χρόνο σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gocu Οκτώβριος 11, 2005 #49 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 δεν ισχυει κατι τετοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 11, 2005 #50 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Dr Mendel [Σήμερα, στις 01:10] Σκεφτηκα μήπως η ASUS μητρική συνεργάζεται καλύτερα με την ASUS κάτρα αλλά δεν ξέρω αν ισχύει.Παιδια ευχαριστώ πολύ για τον κόπο και τον χρόνο σας. οχι τετοιο πραγμα που λες για συνεργασια hardware με προιοντα ιδιας μαρκας δεν υπαρχει.κοιτα τα λινκακια παντως.ειναι και τα 2 νεα προιοντα και πολλα υποσχομενα απο οσο διαβαζω και δοκιμασα(τουλαχιστον για το τροφοδοτικο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
random Οκτώβριος 12, 2005 #51 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Απο επιλεγμένες ατάκες του Dr Mendel, και οτι ακολουθεί, ειναι πασιφανές οτι μερικοί απαντούν στην ερώτηση "τι θα παιρνατε εσεις με 1000-1200 ε", αντι να προτίνουν ενα συστημα για τον Dr Mendel. Τα λινκ του kreach απλα τα επισκέφτηκε. Τωρα αποφάσισε.Καλορίζικος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 12, 2005 #52 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 re random πραγματικα μου εξηγεις τι ακριβως εννοεις??Με ολη την καλη διαθεση και χωρις παρεξηγηση!!!Νομιζω οτι ολοι προτειναμε καποιο μηχανημα (λιγο εως πολυ) αλλα δεν μπορω να ξεχωρισω την διαφορα "προτεινω ενα συστημα" με "παιρνω ενα συστημα 1000-1200".τι εννοεις??εδιτ->μου χαλασες και τον ομορφο αριθμο των post που ειχα!!!!γκρρρρρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
random Οκτώβριος 13, 2005 #53 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2005 εννοώ οτι αλλα πράγματα θα πρότινα σε κάποιον που μου λεεί "εχω 1000 φράγκα, θελω να παιζω κανα παιχνιδακι, αλλα δεν ειμαι φανατικος, τι ειναι τα agp, pci, LE, gt, sli. Case modding what? παιζω footbal manager me vga 8 mb (δηλ. αν δει σε λειτουργια καμια TNT2 θα εκπλαγεί!!), θελω dual core (why? ), θα το κρατήσω 4 χρόνια**, και ειμαι φοιτητης",και αλλα θα πρότινα σε εναν που λεει "εχω 1000 φράγκα, θελω να παιζω doom3 se 1600x1200 full ola, και να ελπιζω οτι το doom4 θα παιξει τουλαχιστον στα 1280, ασχολουμε epaggelmatika με 3dstudio, photoshop, και θα κανω oc με νερο κατεβαζοντας ολο το ιντερνετ 24/7, πανω στους 7 παλιους μου δισκους"απλά αυτα. χωρις παρεξήγηση.------------------------------------------------------------------------** δεν ειναι κακό να κρατήσεις το pc 4 χρόνια. Aν σε καλυπτει στις αναγκες σου, κρατα το και 10 χρόνια.Απλα επισημαινω οτι το λεει. οτι εχει κανει πλάνο, λες και το pc ειναι η τραπεζαρια που κραταει 20 χρόνια, ή ο καναπες για 15. Γι αυτο εχει και το αγχος "να παρω το καλό που θα κρατήσει", "μην πάρω υπολογιστή και σε ένα μήνα είναι μόνο για να παίζω πασιέντζα..."δεν εχει καμια σημασια οτι σε 4 χρόνια, τον FX-57 θα τον δινουν σε γραμματείς για office kai internet, και θα τον πουλανε στο flea για 30 φράγκα. Το doom3 tou 2004 θα το παίζει πάντα με 200 fps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 13, 2005 #54 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2005 Εσυ τι θα του προτεινες???Στα 1000 που μας εδωσε περιθωριο παιρνεις πολλα καλα πραματα και γενικα φτιαχνεις ενα pc για να το χαρει και αυτος που παιζει παιχνιδια και αυτος που το θελει για 3δ studio kai photoshop!!(δεν θα εχει 7800gtx ουτε Φχ57 αλλα μια χαρα ειναι και ο χ2 4400 που εχει 450 στο πλαισιο!(με 2χ 1ΜΒ cache)Που στα 1000 στηνεις μηχανημα με αυτον επεξεργαστη!Αλλα λεμε τωρα!Και με 500 εστησα την προηγουμνη εβδομαδα ολοκληρο κουτι με 3500+!ΚΑι ξαναερχομαι στο αρχικο ερωτημα !Εσυ τι θα προτεινες για 1000???(καμμια παρεξηγηση:flower:!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
random Οκτώβριος 13, 2005 #55 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 11:23] Εσυ τι θα του προτεινες??? Και με 500 εστησα την προηγουμενη εβδομαδα ολοκληρο κουτι με 3500+! Αυτό που έστησες εσυ με 3500+ φιλολογικά τελειως τωρα, αφου ηδη εκανε την παραγγελία και να κρατήσει τα ρέστα για καλυτερη TFT (απ αυτή που ΘΑ αγόραζε), ή το επόμενο σετ mobo/cpu/vga/ram που θα στήσει μόνος του πιά αφου θα ξέρει πολυ περισσότερα απο σήμερα, σε 2, αντι σε 4 χρόνια. ή διαφορα άλλα gadgetάκια που διευκολύνουν πολυ περισσότερο εναν οχι hardcore gamer (flash sticks, hdisks, router, tv tuner, usb external hd, κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 13, 2005 #56 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2005 αυτος που εχει το pc ειναι η απαξιωση του οπιαδηποτε χρηστη Η/Υ.Εχει πει κορυφαιες ατακες του στυλ (ειχε καποτε Ρ2@350 με 128ΜΒ σδραμ) "τωρα που εκανα και φορματ παει σφαιρα (τα ΧΡ) δεν κανω αναβαθμιση"Και celeron να του εδινα στα 3γιγα θα ηταν υπερικανοποιημενος!!Αλλα λεει αντε μιας και ...ας ανεβουμε...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Mendel Οκτώβριος 14, 2005 Author #57 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 Παιδιά το μπατζετ τελικά δεν ξέρω γιατί αλλά πήγε στα 1650 ευρώ χωρίς οθόνη.Δεν έχω κάνει ακόμα παραγγελία.Πήγα στο πλαίσιο και με νευριάσαν.Τους είπα χωρίς τροφοδοτικό γιατί θέλω TAGAN 580 και άρχησαν το παραμύθι:’μα σου καεί η μητρική όμως μετά δε θα φταίμε εμείς...Δηλαδη όποιος δεν πέρνει από εσάς τροφοδοτικό και βάζει TAGAN του καίγεται η μητρική τους ρωτάω?ΠΑΡΕΝΘΕΣΗΠριν από μένα έκανε παραγγελία ένας κύριος γύρω στα 50 και τον έπεισε ο υππάλληλος ότι πρέπει να αγοράζει τα windows.το word και το ΝΕRO γύρω στα 400ευρώ παραπάνω πήγε το μαλί.Τον λυπήθηκε η ψυχή μου.Θα στα γράψω εγώ τζάμπα μου ήρθε να πώ αλλά η παραγγελία είχε φύγει...Τους σιχάθηκα και δεν ξαναπάω.ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΑΡΕΝΘΕΣΗΘα πάω αύριο multirama να τα παραγγείλω,2 X 4400, μητρική:ASUS PREMIUM(αν δεν έχουν μου είπαν να την πάρω από αλλού και να τους την πάω να τη βάλουν)Μερικά τα έχουν πιο ακριβά από το πλαίσιο και μου είπαν θα τα αφήσουν όσο τα έχει το πλαίσιο.Τροφοδοτικό:TAGAN 580 U15RAM:1G (μετά θα βάλω άλλο ένα)κουτί ARMOR SILVERplextor dvd-rw,σκληρό 160μητρική:ASUS PREMIUM(το ο/c δε με ενδιαφέρει άρα δε θέλω DFI)Οθόνη:17 CRTκάρτα γραφικών :θα πάρω από αλλού(είμαι μεταξύ:1) msi 6600 gt,,2)asus 6600 gt,3)leadek 6600 gt(ποια προτίνεται από τις 3?(διάβασα τα threads και αποφάσισα LEADEAΚΓια μητρική να πάρω DFI ASUS MSI ή GIGABYTE?Δε με ενδιαφέρει το SLI ούτε το ο/c και θέλω μια αξιόπιστη μητρική που να υποστιρίζει τον Χ2 4400.Τι προτείνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 15, 2005 #58 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2005 αφου ανεβηκε το budget συγκρατησου λιγακι και βαλε μια οθονη μεσα στα 1650!Μια μετρια προς καλη 19αρα εχει 300-350!παρε να το χαρεις απο την αρχη το μηχανημα! Απο καρτα leadtek αν δεν ξεφευγει και πολυ απο τις υπολοιπες σε τιμη και μητρικη asus! Ελπιζω να μην το παρεξηγησεις το λεω με ολη την καλη διαθεση αλλα αυτο που παρατηρησες στο πλαισιο ..........το παθαινεις και εσυ!Νομιζω ξεκινησες απο 1000 χωρις οθονη και τωρα 600 μετα παλι δεν παιρνεις οθονη!! φιλικα ,οχι το σκαθαρι! (ελπιζω να μην παρεξηγηθει το σκαθαρι γιατι μετα ποιος με σωζει??) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Mendel Οκτώβριος 15, 2005 Author #59 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 17:49] Ελπιζω να μην το παρεξηγησεις το λεω με ολη την καλη διαθεση αλλα αυτο που παρατηρησες στο πλαισιο ..........το παθαινεις και εσυ! φιλικα ,οχι το σκαθαρι! (ελπιζω να μην παρεξηγηθει το σκαθαρι γιατι μετα ποιος με σωζει??) Το σκέφτηκα και εγ'ω αυτό που λες μήπως τελικά το παθαίνω και εγώ αλλά επειδή ανεξάρτητα με το τι καινουργιο θα βγάλουν θα ξαναπάρω υπολογιστή σε 6 χρόνια... ’ρα δίνω λίγο περισσότερα για 2Χ 4400 και 2Χ 1ΜΒ...καθώς και ένα καλό τροφοδοτικό Πιστέυω άλλο είναι να δίνεις λεφτά για επεξεργαστή και άλλο να δίνεις 400 ευρώ για το NERO τα WINDOWS και το WORD που τα έχει και η κουτσή Μαρία... Θα τα πάρω από multirama.Θα τους πάω τη μητρική(ASUS PREMIUM) και το κουτί και θα βάλουν τα υπόλοιπα.Κουτί θέλω το ARMOR SILVER αλλά έχουν το BLACK που είναι 10 κιλά βαρύτερο και δεν είναι από αλουμίνιο όπως το SILVER. Πάντως δε θεωρώ ότι εγώ είμαι η γάτα που δεν πιάνεται ποτέ κοροιδο.Ίσως την πατάω και εγώ αλλά τουλάχιστων έψαξα-ρώτησα-έμαθα(?) και μετά την πατησα (αν την πάτησα..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Mendel Οκτώβριος 15, 2005 Author #60 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 17:49] ο παθαινεις και εσυ!Νομιζω ξεκινησες απο 1000 χωρις οθονη και τωρα 600 μετα παλι δεν παιρνεις οθονη!(ελπιζω να μην παρεξηγηθει το σκαθαρι γιατι μετα ποιος με σωζει??) Θα πάρω τα εξής:kOYTI:ARMOR SILVER,175 ΕΥΡΩCPU:2 X 4400 550 EYROPSU:TAGAN 580 U15 130 EYRORAM:KINGSTON 1 GB:120 EYROHD:160 GB SATA2 90 EYROMOBO:ASUS PREMIUM 190 EYROΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ:LEADEK EXTREME 190 EYROPLEXTOR DVD RW:110 EYROFDD:7 EYROCRT:100 EYROΓια να μηλάμε με επειχηρήματα και όχι στην τύχη πές μου που νομίζεις ότι την πάτησα και αν θα μπορούσα να πάρω οθόνη TFT με 300 ευρώ(δηλδδή άλλα 200 ευρώ)Ίσως να έχεις δίκαιο αλλά πρώτα απόδειξέ το(είμαι σίγουρος οτί δεν την έχω πατήσει γιατί η παραγγελία θα γίνει δευτέρα ή τρίτη άρα προς το παρών δεν την πάτησα..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.