ΝTG Οκτώβριος 7, 2005 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 ναι ρε kreach ωραιος!Να δωσει 120 για καρτα ηχου και να την κανει ΤΙ χωρις ηχεια?Η να βαλει αυτα που εχει?(αν εχεις καλα ηχεια-που δεν νομιζω- αναιρω)Ασε που προτεινεις μια καλη καρτα σε μια κατηγορια τιμης που υπαρχουν καλυτερες!Αnyway το τελευταιο θεμα γουστου ειναι!@DrMendel οσο παεριμενεις τοσο θα κερδιζεις!!!Ιδιως σε μερικα χρονια θα τα παρεις ολα μισοτιμης!Αν θες, απλα παρε αλλιως σκεψου τι χρειαζεσαι και ποσα αξιζεις να δωσεις!καλυτερα να παρεις τον 3500+ τωρα και σε 1 χρονο κανεις μια μικρη αναβαθμισουλα σε διπυρηνο αν νομιζεις οτι σου χρειαζεται!!εδιτ@sapelasοταν λεμε ενα χρονο δεν εννοω σε σε 3-4 μηνες που θα μπει ο νεος χρονος αλλα σε 12!την τιμη που αναφερεις για να πουλησεις τον venice μου φαινεται ακριβη!!Για τωρα κοντα στα 180-200 παιζει!!Τα μαγαζια πουλανε agp καρτες στα 500 δεν νομιζω να θες να πουλησεις καρτα στα 400????Για το διπυρηνο απλα νομιζω οτι δεν το χρειαζεται τωρα ο συγκεκριμενος χρηστης!(ουτε καν εγω)Προτιμω ενα πυρηνα ΠΙΟ γρηγορο παρα δυο πιο αργους!!Ειναι και τα λεφτα στη μεση βλεπεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sapelas Οκτώβριος 7, 2005 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 NTG είσαι σωστός, πάντως το full tower το θέλει, θα το απολαύσει και σε περίπτωση case modding:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Οκτώβριος 7, 2005 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 @NTG Εννοείται το γεγονός ότι η αγορά της X-Fi => να έχεις ΚΑΛΑ ηχεία !!! Στο θέμα το παιδί γράφει για αγορά υπολογιστή χωρίς οθόνη, κ έτσι υπέθεσα ότι μπορεί να έχει κ παλιό pc. ’λλωστε δεν γίνεται κ να συνδέσεις τα ηχεία που έχει κανείς στο σαλόνι του με pc ????? ’ντε κ καλές αγορές Δόκτωρ Μέντελ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Mendel Οκτώβριος 7, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Παιδιά ξέχασα να πώ ότι έχω την audigy ZX USB και την είχα σε λαπτοπ μαζί με ηχεία 5.1!!!Σας κούφανα ε?Το μπάτζετ αυξήθηκε στα 1200 ευρώ( χωρίς οθόνη χωρίς ποντίκι και πληκτρολόγιο,χωρίς λειτουργικό και αυστηρά όχι πάνω από 200 ευρώ για κάρτα) λόγω των 5 συνολικά μαθημάτων που πέρασα στην εξεταστική!!!(κλάφτηκα λίγο περισσότερο στους γονείς μου δηλαδή...)για τον επεξεργαστή έχω αποφασήσει σίγουρα 3800 Χ2 και δεν αλλάζω γνώμη(μάλλον)Για κάρτα γραγικών λέω για την 6600 gt δεδομένου ότι πάνω από 200 ευρώ για κάρτα δε θα έδινα και κόκκαλης να λεγόμουνα.Το multirama Μου είπε ότι η LEADTEK PCLX GEFORCE 6600 GT TDTV 128 έχει 180 ευρώ.πολύ μου φάνηκε...S-O-S: Απο την albatron είναι καλύτερη ή χειρότερη η LEADTEK? μήπως είναι ίδιες και δεν παίζει ρόλο?SOS 2: Το τροφοδοτικό TAGAN TG 530 U15 530 WEASYCON SERIES SLI κάνει όντως 130 ευρώ που μου είπαν?αξίζει τα λεφτά?SOSARA 3: MB ASUS A8N SLI DELUXE NVIDIA NF4 DDR DUAL PCX 16X κάνει όντως 160 ευρώ?αξίζει τον κόπο?θέλω οπωσδηποτε να υποστηρίζει SATA 2 και η MSI K8N NEO4-F RETAIL 99.83 φίλε kreatz δεν υποστηρίζει σατα 2Απαντήστε αυτά τα 3 SOS άκια και θα είμαι υποχρεωμένος(ήδη είμαι)κουτί θα πάρω το shark.Ψαχνω δηλαδή μητρική κάρτα γραφικών 6600 GT(πως γίνεται να υπάρχουν τόσες πολλές 6600 GT για να μας κάνουν τη ζωή δύσκολη?) και τροφοδοτικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
gocu Οκτώβριος 7, 2005 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 δεν μπορω να απαντησω πια ειναι χειροτερη περισσοτερο απο οτι ειναι η αλλη (χωρις ειρωνιες) (εμενα μια albatron μου τιναχτηκε στην κυριολεξια αφου εσκασαν μπροστα μου κατι πυκνωτες...)το τροφοδοτικο τοσο κανει και ειναι πολυ καλο το χρησιμοποησα προσφατα(αν σκοπευεις να στησεις μονος σου το μηχανημα προσεξε λιγο το 4πινο βυσματακι για την τροφοδοσια της μητρικης (εχει μπολικα μεσα το πακετο μη βαλεις κανενα λαθος))για το τριτο δεν ξερω γιατι απλα βαριεμαι να μπω στο site της Asus να δωαληθεια γιατι δεν μπαινεις εσυ ?(με τοσο καλο επεξεργαστη η καρτα γραφικων θα <<φρεναρει>> την αποδοση...) (γνωμη μου...)Υ.Γ υπαρχουν πολλες 6600gt γιατι απλα υπαρχουν πολλες εταιριες που τις παρασκευαζουνδες το σαν ενα συγκεκριμενο κινητηρα αμαξιου που το χρησιμοποιουν πολλες ετσιρες( πχ SKODA , VW...)...ελπιζω να βοηθησαΥ.Γ2 -----------> μονο 5 ?????? <------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Mendel Οκτώβριος 8, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από gocu [Σήμερα, στις 02:48] αληθεια γιατι δεν μπαινεις εσυ ?(Υ.Γ2 -----------> μονο 5 ?????? <------------ Τις τιμές που γράφουν στο site πρέπει νατις έχουν όλα τα μαγαζιά?γιαυτό ρωτάω.είμαι θεσσαλονίκη και δεν ξέρω αν άλλο μαγαζί από αθήνα τα έχει φτηνότερα,άσε που εδώ έχουμε μόνο πλαίσιο και μουλτιράμα (και το ματσούκα που είναι στην κοσμάρα του...)και πολλά από αυτά που έχει το πλαίσιο δεν τα έχει το μουλτιράμα και αντίστροφα...ίσως συμφωνία μεταξύ τους για να μην πέφτουν οι τιμές...5 μαθήματα στην Ιατρική = 45 μαθήματα στα ΤΕΦΦΑ=195 μαθήματα σε ΤΕΙ φυτικής παραγωγής=30 μαθήματα νομικής=1200 ευρώ(χωρίς οθόνη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Mendel Οκτώβριος 8, 2005 Author #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από gocu [Σήμερα, στις 02:48] δ(με τοσο καλο επεξεργαστη η καρτα γραφικων θα <<φρεναρει>> την αποδοση...) (γνωμη μου...) Eυχαριστώ μόνο και για τον κόπο που έκανες να απαντήσεις αλλά δεν καίγομαι και πολύ για παιχνίδια.'Αλλωστε ο διπύρηνος είναι χειρότερος για παιχνίδια λόγω μικρότερης L2 πχ από τους 640 650 που έχουν 2 mb τουλάχιστων με τα σημερινά παιχνίδια που δεν εκμεταλέυονται και τους 2 πυρήνες.Σε όλα τα υπόλοιπα όμως ο διπήρυνος (και ιδίως τις AMD) σκίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Mendel Οκτώβριος 8, 2005 Author #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Sapelas [Χθες, στις 21:15] NTG είσαι σωστός, πάντως το full tower το θέλει, θα το απολαύσει και σε περίπτωση case modding:) Θα το απολάυσω το case modding(ιδίως άμα κάποια στιγμή μάθω και τί είναι...Αξίζει πιστεύεις φίλε Sapelas να πάρω το SHARK με 117 ευρώ ή το soprano που έχει 75 ?Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Οκτώβριος 8, 2005 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 CASE 3RSystem R200PSU 3RSystem Dynamic RPS 400MOTHERBOARD EQS A58K9-MLFCPU AMD XP 3500+ 64BIT-939 SocketRAM G.SKILL 2X NS512MB 2,5-3-3-6FDD NEC 1.44MB ColorVGA SAPPHIRE X700PRO ADV/256HDD SEAGATE 250GB SATACD-RW / DVD-RW LG DVD-RW 4163B 16X DL 4XAUDIO On Board 5.1 SoundLAN On Board 10/100/1000MODEM CRYPTO OEM PCI 56KQUARANTEE 3 YEARSέχει και ρέστα (από χιλιάρικο)!.. με 1200 άνετα πάει στον Χ2 4200+ και 2GB + μεγαλύτερο τροφοδοτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Οκτώβριος 8, 2005 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 1) Με τα ίδια λεφτά παίρνεις την NVIDIA GEFORCE 6600GT 256MB TVOUT PCI-E στο e-shop2) Για τους SATA2 μου είπαν ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές με τους κανονικούς. Τα ίδια άκουσα κ για τις DDR - DDR 2. Από κει κ πέρα, εσύ αποφασίζεις. 3) Πές μας κ ΤΙ τον θες τον υπολογιστή !Δηλαδή, μας είπες απ τη μια ότι θες να'σαι πάλι ένα με την τεχνολογία. Απ την άλλη δεν είσαι ούτε ο τύπος του gamer ούτε των benches. Το point μου είναι ότι πρόσεχε τι θα πάρεις μη σου βγει ξινό ! Κι εγώ κόντεψα να πέσω στην παγίδα αυτή. Σου συνιστώ να ρίξεις μια ματιά κ στα εξής thread (συμπεριλαμβανόμενο κ το δικό μου θρεντ για αγορά pc)http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=17959 (Διάβασέ το ΟΛΟ, έχω λόγους...δεν το λέω έτσι !)http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=17964http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=18614http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=18511http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=19137http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=17084 (Αν κ είμαι υπέρ του να έχεις pc για gaming - ΑΝ έχεις λεφτά για 7800GTX κ 1200x1600 οθόνη κτλ)http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=18290@Δοκτωρ ΜέντελΕλπίζω να σε βοήθησα με τα παραπάνω θρεντ κ να μην έγινα κουραστικός ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 8, 2005 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 καλα αμα βγαλεις τη σχολη φανταζομαι τι θα σου παρουν!!!!! Για καρτα ρωτα και κανενα αλλον βεβαια αλλα βγηκε μια X800GTO2 που νομιζω γινεται Χ850 ΡΕ η οποια ειναι καλυτερη απο 6600GT !! Την εχει το πλαισιο με 175 τελικη!! Και να μην πιασει το mod(@Χ850) νομιζω και παλι καλυτερη ειναι!!Αλλα ρωτα και κανεναν αλλον....... εδιτ αλλα 4 ποστακια για να φτασω 666 :devil: :devil: :devil: θα το χαρω πολυ εκεινο...:devil: :alien: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sapelas Οκτώβριος 8, 2005 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 όσον αφορα το modding θα σου πρότεινα να πάς σε κάποιο NEMESIS ή στα FULL TOWER που δίνει το πλαίσιο έχουν 90 euro μπορείς να βάλεις πορτάκι ή να φτιάξεις το δικό σου σχέδιο και να βάλεις παράθυρο στα μέτρα σου, έχουν όλα άπλετο χώρο. Όσον αφορά το soprano είναι λίγο ψεύτικο. Με χαλάει το πλαστικό μπροστινό μέρος. Πάρε κάποιο που να σου αρέσει κ να μην φοβηθείς να του βάλεις λίγο "χέρι". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Mendel Οκτώβριος 8, 2005 Author #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Sapelas [Σήμερα, στις 16:16] ". Λες να τα πάρω όλα από το πλαίσιο ή από το multirama?Θεσσαλονίκη είμαι.Το πλαίσιο είδα ότι έχει φτηνότερα κάποια πράγματα αλλά γενικά με εκνευρίζει το πλαίσιο.Πιο από τα δύο προτείνεις? Το στακερ κουτι που υπάρχει?στο πλαίσιο έχει?Απο τα τροφοδοτικά που έχει το πλαίσιο ποιό προτείνεις?(γυρω στα 100 ευρώ Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ παιδιά για το χρόνο σας αλλά για να σας ...βοηθ'ησω να με βοηθήσετε σας λέω ότι θα τα πάρω είτε από το πλαίσιο είτε από μουλτιραμα άρα καλύτερα θα ήταν να μου προτείνετε κάτι από εκεί.Δεν έχω διάθεση να ψαχνω στο ιντερνετ και δεξιά ή αριστεράΌσο περισσότερο το ψάχνω τόσο περισσότερο χάνω τη μπάλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Mendel Οκτώβριος 8, 2005 Author #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από kreach [Σήμερα, στις 11:57] 1) Ελπίζω να σε βοήθησα με τα παραπάνω θρεντ κ να μην έγινα κουραστικός ! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε για τον κόπο σου.Με τα λίνκ μου έδωσες πολύ δουλειά ωρών για το σπιτι...homeworkΘα τα πάρω όλα από πλαίσιο ή από μουλτιράμα.Πιστευεις πως αν πάρω ένα κομματι από εδώ και ένα από εκεί θα μπορέσω μετα να συνδέσω μόνος μου τη μητρική με το κουτι τον επεξεργαστη και τα υπόλοιπα ή θα τα κάνω μαντάρα ?Είναι εφικτό να στείσω μόνος μου το pc?Μεταξύ plaisio kai multirama ti θα επέλεγες?Απο που θα τα έπερνες εσύ και ποια μητρική΄και ποιο κουτί kai pio τροφοδοτικό θα έπερνες εσύ από πλαίσιο?Ο επεξεργαστής θα είναι σιγουρα 2χ 3800 και η κάρτα 6600 GT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Οκτώβριος 8, 2005 #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 Στην θεσσαλονικη δεν υπάρχουν μόνο το Plaisio και τα Multirama. Προσωπικα δεν θα αγόραζα ολοκληρο υολογιστη σε κανενα απο τους δυο. Για να πάριες κάποια κομματια γρηγορα και ευκολα καλη είναι.Σε μεγάλα μαγαζια υπάρχει το infoshop στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και το e-shop στη ΓιαννιτσωνΦυσικα υπάρχουν και πολλά μικρότερα μαγαζια που κάνεις μια χαρα την δουλέια σου.Προσωπικά πιστευώ ότι για διπύρηνους είναι νωρις. Θα σου έλεγα να πάρεις ένα Αmd 3500+ που σου είπαν και τα άλλα παιδια. Μην νομίζεις πάνως ότι μετα απο 6 μήνες θα απαρξιωθεί το συστημα σου. θα κρατήσει τουλάχιστον 3 χρονια.Ηδη ο υπλογιστης της υπογραφής κοντευει τα 2 (αγαρασα και κάποια κομματια λίγο αργότερα) και έχω και ενα P3 6αετίας. Δεν είναι ανάγκη να είσαι στην αχμη της τεχνολογιας απλα ο υπολογιστης πρέπει να καλύπτει τις ανάγκες σου με προοπτικη 3-4 χρόνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Οκτώβριος 8, 2005 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 @ Δόκτωρ Μέντελ Έχεις βάλει χέρι ποτέ σε υπολογιστή? Έχεις κάψει ποτέ τίποτα? Ρωτάω γιατί τις πρώτες φορές όλο κ κάτι καίει κανείς (για αυτό άλλωστε ότι πειράγματα κάνω τα κάνω πρώτα στον παλιό υπολογιστή) κ αν δεν κάψεις κάτι δεν μαθαίνεις Αλλιώς ασε το πλαίσιο ή μουλτιράμα να στο στήσουν (να σου βάλουν κ τους drivers να σε γλυτώσουν από 1-2 h κόπο). Εγώ δεν έχω καθόλου εμπειρίες με τα Μουλτιράμα οπότε δεν μπορώ να σου πω ... όσο αναφορά το Πλαίσιο ... υπάρχει ανάλογο θρεντ !!! (στο Γενικά Για Υπολογιστές). Επίσης αν κρίνω βάση των ιστοσελίδων τους -ειδικά το Πλαίσιο- είναι φτωχότατες σε ποικιλία. Δεν ξέρω αν μπορείς να παραγγείλεις τπτ από Πλαίσιο ή Μουλτιράμα. Εγώ πάντως πήγα στο e-shop.gr, skroutz.gr κ επικοινώνησα με έναν απ το φόρουμ κ έτσι έφτασε ο υπολογιστής στα χέρια μου. Όπως σου είπα, δεν θα αγοράσεις βάση τον κάθε *** περιορισμό του κάθε μαγαζιού. Βρες κάποιον από δω για παράδειγμα κ κανονίστε τα. Στον καινούργιο υπολογιστή έβαλα την MSI K8N NEO4-F, κ είμαι μια χαρά. Δεν πιστεύω ότι αξίζει να πάρεις μητρική με SLI κ από ό,τι μου'παν δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ SATA - SATA2. Κουτί προτείνω το HEC White ~50E κ αν θες κανα κτήνος πάρε πχ το Στάκερ ή το Κανταλφ της Thermaltake. Για τροφοδοτικό προτείνω το Heroichi 525 POP αλλά υπάρχει κ το Enerermax >500WATT αλλά είναι τσιμπιμένη η τιμή απ ότι θυμάμαι. Αυτά ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Οκτώβριος 8, 2005 #37 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από kreachΌπως σου είπα, δεν θα αγοράσεις βάση τον κάθε *** περιορισμό του κάθε μαγαζιού. Βρες κάποιον από δω για παράδειγμα κ κανονίστε τα.Δεν πιστεύω ότι αξίζει να πάρεις μητρική με SLI κ από ό,τι μου'παν δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ SATA - SATA2. Αυτά ! Συμφωνω ειδικά με το πρώτο. Δεν θα προσαρμόζεις εσυ τις απαιτήσεις σου σε ότι έχουν αυτοι στο μαγαζί τους.Όπως σου είπαι και πιο πάνω δεν χρειάζεται να έχεις ότι πιο καινούργιο κυκλοφορει1ον το πληρώνεις πανάκριβα2ον δεν αποδίδει τόσο όσο να αξίζει τα χρηματα του3ον το πιθανότερο είναι να μην τα χρειάζεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Mendel Οκτώβριος 10, 2005 Author #38 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2005 Είμαι μεταξύ DFI LANPARTY και ABIT FATALITY SLI.Σώστε με!!!!Ποια από τις δύο να πάρω?το ο/c δε με ενδιαφέρει.Μάλον προς ABIT με κόβω.Τι λέτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Οκτώβριος 10, 2005 #39 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2005 Αν είχες διαβάσει ΟΛΟ το θρεντ μου, θα έβλεπες ότι μου πρότειναν να μην πάρω DFI, μιας και δεν είναι φιλικό για "αρχάριους Οβερκλόκερς" :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Mendel Οκτώβριος 10, 2005 Author #40 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από kreach [Σήμερα, στις 23:01] Αν είχες διαβάσει ΟΛΟ το θρεντ μου, θα έβλεπες ότι μου πρότειναν να μην πάρω DFI, μιας και δεν είναι φιλικό για "αρχάριους Οβερκλόκερς" :smoke: Φίλε μου με βοήθησαν πολύ τα thread που μου έδωσες.Να είσαι καλά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.